Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Върхът на простотията!!!
Истина е, във всяка агитка ги има такива и да ви кажа честно, кеф ми е като гледам полицаите да ги налагат, щото това не са хора - това са животни и трябва да бъдат третирани като такива.Но все ми се иска да си мисля, че те са малцинство, а повечето са отишли на стадиона просто да подкрепят отбора си.И ако съм прав - то тогава е работа на самите агитки да изчистят такива индивиди от редиците си.Сигурен съм, примерно, че всеки левскар който сега се възмущава от този конкретен случай, познава някой член на синята агитка, който е правил не по-малка простотия.Ами вие феновете на противника никога няма да промените, колкото и да се пънете, единственото което можете да контролирате сте самите себе си.Същото важи и за цска-ри, и за акули, канарчета и прочие фауна.Как го беше казал там Ганди ли, някой друг ли - "Бъди промяната която искаш да видиш в другите" 

"Some folks are wise and some are otherwise"
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари
Най-лошото нещо в живота на човек е да се раздели с някого когото обича.
А най-гнусното нещо е да се гавриш с паметта на починал човек.Явно хората написали този трансперант не са губили близък човек...дано не им се случва.Някой ден когато осъзнаят каква глупост са направили се надявам да излязат по телевизията и да кажат "Да,аз го направих и искрено съжалявам за постъпката си"
А най-гнусното нещо е да се гавриш с паметта на починал човек.Явно хората написали този трансперант не са губили близък човек...дано не им се случва.Някой ден когато осъзнаят каква глупост са направили се надявам да излязат по телевизията и да кажат "Да,аз го направих и искрено съжалявам за постъпката си"
-
Да,всички българи сме възмутени от простотиите по градове,села,улици и стадиони,но тези марсианци продължават да ни тровят живота! 

-
- Контакти:
Това е тотална простотия, гавра с 2 имена, големи имена на българския футбол. Не само на Левски. Защото Левскар не е НАРОДНОСТ, загиналите футболисти са били не само левскари, а и български футболисти.
Все си мисля, че един обективен фен на ФУТБОЛА би трябвало не само да не се подиграва с такива играчи, но да ги и уважава, поне като ИГРАЧИ, да ги уважава, защото е ИСТИНСКИ фен на ИГРАТА.
Това много ясно не важи само за ЦСКА-рите, изкарали тоя транспарант, примерно левскарите редовно са склонни да забравят, че Ицо Стоичков не е тъп чорбар, а един от ония от 94та, от Златното поколоение на България. Сега личните му качества като човек са друга тема хх говоря като Футболист.
Всъщност не написах всичко това случайно. Това е, което липсва вече в българския зрител и почитател на футбола. Не само подкрепа към отбора, а и любов към самата игра, уважение към противника, който го заслужава, обективност... Няма ли го това, има сцени като тая. И съм сигурен, че МНОГО истински цскари смятат, че това е простотия. И ТЕ не биха го направили. Нищо че Левски е Вечния враг. Защото и сред ЦСКА-рите все още има истински почитатели на футбола, които се интересуват от отбора, а не от простотията на шепа кретени.
В момента не се сещам такава изцепка на сини "фенове" примерно, но не бих спорил, като нищо да има. Просто във всяка агитка има 1 група хора, които сякаш са по-скоро почитатели на простащината и кретенизма, а не на спорта или отбора. Сини, червени, зелени, цвета е само дребна подробност. Едни и същи са.
Все си мисля, че един обективен фен на ФУТБОЛА би трябвало не само да не се подиграва с такива играчи, но да ги и уважава, поне като ИГРАЧИ, да ги уважава, защото е ИСТИНСКИ фен на ИГРАТА.
Това много ясно не важи само за ЦСКА-рите, изкарали тоя транспарант, примерно левскарите редовно са склонни да забравят, че Ицо Стоичков не е тъп чорбар, а един от ония от 94та, от Златното поколоение на България. Сега личните му качества като човек са друга тема хх говоря като Футболист.
Всъщност не написах всичко това случайно. Това е, което липсва вече в българския зрител и почитател на футбола. Не само подкрепа към отбора, а и любов към самата игра, уважение към противника, който го заслужава, обективност... Няма ли го това, има сцени като тая. И съм сигурен, че МНОГО истински цскари смятат, че това е простотия. И ТЕ не биха го направили. Нищо че Левски е Вечния враг. Защото и сред ЦСКА-рите все още има истински почитатели на футбола, които се интересуват от отбора, а не от простотията на шепа кретени.
В момента не се сещам такава изцепка на сини "фенове" примерно, но не бих спорил, като нищо да има. Просто във всяка агитка има 1 група хора, които сякаш са по-скоро почитатели на простащината и кретенизма, а не на спорта или отбора. Сини, червени, зелени, цвета е само дребна подробност. Едни и същи са.
[center]
[/center]

PIMP написа:mes que in club написа:За кого е този транспарант ???
Гунди...
А не е ли призив към тия фенове,които не са пропътували пътя до Враца?Някой не го ли гони параноята и да търси под вола теле за да се заяжда?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
flo написа:POPCORN написа:ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!
Я ми кажи кога фенове на Левски са се гаврили с загинали хора ?!?
Може и да не са се гаврили,но убиха едно младо момче в кафе в центъра на София!!Потрошени автобуси,запален стадион,хвърляне на димки и ракети в секторите на чуждите фенове!Хайде да не се правим на света вода ненапита.Не одобрявам тая постъпка,ако подтекста е гавра с Гунди и Котков,но не бива и да се преекспонират нещата.Не е нужно да превръщате такива лумпени в медийни герои!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- george_speed75
- Контакти:
Old_death написа:flo написа:POPCORN написа:ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!
Я ми кажи кога фенове на Левски са се гаврили с загинали хора ?!?
Може и да не са се гаврили,но убиха едно младо момче в кафе в центъра на София!!Потрошени автобуси,запален стадион,хвърляне на димки и ракети в секторите на чуждите фенове!Хайде да не се правим на света вода ненапита.Не одобрявам тая постъпка,ако подтекста е гавра с Гунди и Котков,но не бива и да се преекспонират нещата.Не е нужно да превръщате такива лумпени в медийни герои!
Едно е да потрошиш някакво кафене или да хвърлиш ракети в другия сектор(точно пък вие имате най-малко право да говорите за хвърляне на ракети в другия сектор) съвсем друго е да се гавриш с паметта на загинали хора.А при вас това е системно:надраскахте паметника на Витиня,всеки мач се пее КЗЛ или от синиото небе..........
Я кажи пак за какво убийство говорим ?!?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- delqnski47
- Контакти:
Пак ли тоя гнусен транспарант и тая гнусна тема бе!!!!!!Еййй,аман!!!
Тука май има хора,които са големи мазохисти!

Тука май има хора,които са големи мазохисти!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Lakokara4a написа:Няма нужда от триене... Нека се гледа от всички, защото наистина има какво да се види. Тоя транспарант напомня за гибелта на Гунди и Котков, които катастрофират на Витиня и не стигат до Враца.... Наистина не я трийте- това е класика и показва не само футболния интелект. Обществото ни вече е деградирало и сринато до непознати нива.. Това поколение е напълно пропаднало и без ценности. Дано издигналите транспаранта поне са доволни, за да има и такива. Срам и позор за ХОРА е това нещо!
Не,не мисля,че е за това.Според мен е насочен към онези,които предпочетоха ТВ предаването пред това да ходят до Враца.НЕ ГО ВЯРВАМ,ЧЕСТНО !