Левски-Черно Море,втроник 19:30,контрола
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Левски-Черно Море,втроник 19:30,контрола
Не можем да не обърнем по-специално внимание на такава контрола,още повече,че е единствена.Ще видим какво могат Ларсен и Адемар,ще видим в каква форма сме,но друго важно е,че ще преценим нагледно състоянието на един от основните ни конкуренти за челните места,да не кажа и най-основния.Жоро Илиев се връща на терена след 4 месеца отсъствие 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Re: Левски-Черно Море,втроник 19:30,контрола
Ще го предват ли мача?
Дано стане добра контрола, че и двата отбора имат нужда от силен мач
Дано Черно Море победят касмет Черно Море 

- Maurice Greene
- Контакти:
Enravota написа:Ще го предват ли мача?
по Ринг.БГ разбрах че ще го дават
- The deacon
- Контакти:
gRizzley написа:Дано Черно Море победят касмет Черно Море
Ако ще ти стане по-леко и ще спраш да сънуваш кошмари от лагера на цдна в Австрия, нека бият

Сега сериозно - с оглед на краткото време, което имат Черно море и Левски, смятам, че това е една много добра проверка и за двата отбора! Нека да играят феърплей - без излишни грубости, защото трябва всички футболисти да бъдат здрави за първите мачове! Успех и на Черно море и на Левски следващата седмица!

Стра'отна контрола
радвам се и дано се получи добър мач а не некъв лигъв мач и все пак стра'отно стра'отно

отивам утре да гледам отново Топчо и Седрик
за съжаление Кривия ще е в другия отбор ама кво да се прави...

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
мача ще го дават по Ринг от 7 и 30, а от 7 започва студиото. Иначе имам един въпрос към феновете на Левски - някой знае ли какво е работното време на Ултраблу на Тодорини кукли до Герена? Защото утре преди мача искам да си извадя абонаментна карта.
- Sagittarius
Да,наистина полезна контрола между силни отбори,а не с анонимници от долните дивизии на Словакия,Чехия и т.н. с каквито обикновено се мерят сили сега.Жалко,че мача не е във Варна
.С голям интерес ще наблюдавам изявите на двамата ни чужденци,на завърналия се Жоро Илиев и на дебюта на юношата ни Румен Николов,за който Кольо не пести суперлативи,ще видим дали е този нападател който го описват
.Очаквам да има много публика и направо да си стане като мач от А група 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
bor-don написа:мача ще го дават по Ринг от 7 и 30, а от 7 започва студиото. Иначе имам един въпрос към феновете на Левски - някой знае ли какво е работното време на Ултраблу на Тодорини кукли до Герена? Защото утре преди мача искам да си извадя абонаментна карта.
Преди мача ще можеш без проблем ако не се лъжа.Иначе става доста бързичко ама гледай да не си забравиш картата от миналия сезон (ако имаш такава), че става доста по-бавно