"Звездите" в Ботев глобени,гонят поне 10 през декември

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: "Звездите" в Ботев глобени,гонят поне 10 през декември

Мнениеот ivan40 » 08 ное 2011 19:16

Защо Коев се маха от Управата,това лош знак ли е :?: Какво става :?:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 ное 2011 19:18

Знае се цифрата 20 милиона за нещо си и човека,който не би допуснал изтичане на средства по джобчета трябва да е аут.А дали е Милен,Петър.сър еди кой си не е важно,те нямат общо просто са част от схема.С коефициента от мача ни в неделя играчите (не всички) са си избили глобите.Въпроса е кой ги е накарал

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 ное 2011 19:36

Ако има чистка зимата да се почне от до.Няма фен,няма майстор на спорта заслужил майстор на спорта!Ако има президент и той е малко над нивото на Коко,Батков и др. да покаже не само на кибиците в нашия форум,но и на самите нас,че го има.Няма легенди викате,а защо сред феновете има?100 годишнина в Б група,но на чисто!!!!Няма фенове,няма легенди!!!!НОВИ ХОРА,НОВ ОТБОР!!!Като не става както го мислехме има вариантно ако се реже дърво да е с корена

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 08 ное 2011 21:34

bulgaro ,
ето защо е червеното.
Мисълта ми е такава,че критиката трябва да е градивна и умерена ,защото първо ние трябва да се погледнем.
Щото по лесно е се лае отколкото да се вдигне една хартийка от земята- "у дома"

http://bagaradabar.snimka.bg/football/www.632844
Красота,вяра ,борба!!!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 08 ное 2011 21:42

Ей големи герои, голямо нещо, изпокарахте се и кво стана, нищо!
Само да попитам форумните герои, колко от вас ще дойдат на мачовете до края на сезона за да подкрепят отбора или вместо това ще продължат да чешат клавиатурите.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 08 ное 2011 23:12

ivan40 написа:Защо Коев се маха от Управата,това лош знак ли е :?: Какво става :?:

В темата която бе изтрита типично в стил митко лишев им писах на тримата мускетари че тези дни някой друг ще изгори различен от Марин.Е стана много по бързо отколкото самия аз очаквах.Сигурен съм че тва че се маха(махнат)е за добро но рано или късно ще стигнем до истината а дотогава обещавам да си заровим главата в пясъка..................Абиати а ти ме обвиняваше в комунизъм :?:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

izgrevist2
Контакти:

Мнениеот izgrevist2 » 09 ное 2011 13:34

bulgaro написа:
Gustav написа:КЪДЕ БЕШЕ КОЦЕТО АЛКОХОЛИКА И КОМПАНИЯ
Бакалов го изкарахте по голям от Попов и Василев взети заедни бе.
Ако ще се маха Бакалов да се махат всички мишки.Защо всички мълчаха, когато всемогъщия е правил селекцията нали всички са равнопоставени и равноправни в борда, защо само един опира пешкира, а мишлетата мълчат , а ...........ЗАЩО?
Искам всички мухи да се махнат и да се назначат ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.
Когато си търсиш секретарка,търсиш момиче с хуманитарно висше образование,Да знае 3 езика,да има 5 години стаж,а не слагаш майка си ,щото е безработна и много я обичаш.

Напълно съм съгласен с мнението ти! Точно за това говорим от една година!

Лично аз гласувах за бакалов на ОС на Сдружението, когато го избрахме за негов председател. Видя се обаче, че поне за себе си, съм сбъркал в избора си и за мен бакалов не се справи, и продължава да не се справя с работата си. Допусна много грешки, лично негови или обра негативи от грешки на хора в екипа му, което е нормално, щом се изявява като ръководител.

Като се започне от непонятни, алогични и странни назначения на постове в клуба, мине се през провалената селекция, за която Хубчев пред 50 човека призна, че е изцяло негова, и се стигне до подменената емблема, неразбориите с клубния автобус, сайтове, домакини, администратори, пресаташета и т.н. по-дребни аматьорско-дилетантски изпълнения.

За така наречените от теб "мишки" в борда на директорите - техните функции са по-скоро представителни и координиращи. Всеки от тях има друг бизнес, други ангажименти, други интереси... Те са в Ботев с имената си, с авторитета си, като гарант на ботевизма в клуба. Василев ги остави точно с тази цел - да има приемственост между Ботев като клуб и идея, ботевистите като носители на идеята и между него, като нов собственик и финансов благодетел, това го разберете най накрая. Тези хора нито са правили селекция, нито са назначавали служители, нито са правили тактически разбор на футболистите в съблекалнята пред Хубчев. Тези хора са просто едни имена, едни ботевисти с представителни, лобистки функции, те не са на щат в клуба, не взимат заплати, напротив отделят от времето и средствата си.

Бакалов от самото начало се нагърби с диригентската палка, дали по желание, дали от амбиция, негова работа, но се видя, че човекът - оркестър се провали на всички фронтове.

Gustav написа:Много ни знаят балалайките ама ,когато трябва да покажем и ние малко дисциплина и самоконтрол ,никви ни няма.

Питали ли сте се готови ли сме да не чоплим семки по земята,да не хвърляме боклук по земята,да не хвърляме Бомбите по знамената,да не си плюем по легендите ,да не палим на не чупим.Не говоря по принцип говоря за нашия стадион.
Защо трябва да идва някой да ни оправя ,като ние не искаме да се оправим.
Питали ли сте се какво съм направил аз за Ботев?

Какво е общото между батака в Ботев и представянето на публиката?
Ти нормален ли си, сякаш във В група не ходихме по 2000 на гостувания?
Хората са отвратени от това, в което се превърна Ботев за няколко месеца, за това и не идват на стадиона, не ходят и по гостувания, и с право!
Празните трибуни са барометърът за това, което се случва в клуба. Що се заблуждаваме?

Ето това е моментаната истина заедно с мнението написано от каменица.Просто и ясно -всеки вече може да го види и се е убедил.Жалкото е че още през месец юни беше предречено,че ще стигнем до тук .

Върни се в “Архив”