Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 22:45

sure просто ако пишеш мнения само да ме дразниш не си мисли че се получава по един или друг начин. ставаш наистина за смях!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 ное 2011 22:48

dsadsadasdasdasd написа:Гол майстора не играе за мача той играе за 1 единствено положение в него и получили го вкарва това е!

момче виждам ,че се опитваш да вкарваш някакви нови дефиниции във футбола :) ставаш смешен вече ,айде стига се излага повече..предлагам ти да намалиш малко коментарите :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 22:48

john barnes написа:все по малко останаха мушкачите във съвременния футбол...някои играят за големи отбори и са непродаваеми,някои играят за средняшки отбори,които им искат маса пари,а трети играят за слабички отбори,но те не са за Ливърпул...

Наистина са много малко, но това с малките отбори не съм съгласен. има един лаф то малките отбори излизат големите играчи и това си е така КР Роналдо, Марадона, Лампард и вс останали не ми се изброяват няма да ми стигнат 100 реда са излезли от такива отбори ! :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 22:50

suareshampion написа:
dsadsadasdasdasd написа:Гол майстора не играе за мача той играе за 1 единствено положение в него и получили го вкарва това е!

момче виждам ,че се опитваш да вкарваш някакви нови дефиниции във футбола :) ставаш смешен вече ,айде стига се излага повече..предлагам ти да намалиш малко коментарите :)

не ти се спри постна ли нещо залепяш някакъв безмислен коментар после пък казваш съвсем друго изобщо не ми се занимава с теб и нямам намерения да го правя. това не е измислено от мен това си е така! и това са го казвали големи футболисти аз съм го чул от някаде за да го кажа споко все още не съм стигнал това ниво че да правя определения сам !

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 ное 2011 23:21

dsadsadasdasdasd написа:
john barnes написа:все по малко останаха мушкачите във съвременния футбол...някои играят за големи отбори и са непродаваеми,някои играят за средняшки отбори,които им искат маса пари,а трети играят за слабички отбори,но те не са за Ливърпул...

Наистина са много малко, но това с малките отбори не съм съгласен. има един лаф то малките отбори излизат големите играчи и това си е така КР Роналдо, Марадона, Лампард и вс останали не ми се изброяват няма да ми стигнат 100 реда са излезли от такива отбори ! :)

роналдо-спортинг лисабон,марадона-бока хуниорс...и ако това са малки отбори...а лампард кво прави тука,не ми стана ясно.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 23:26

john barnes написа:
dsadsadasdasdasd написа:

роналдо-спортинг лисабон,марадона-бока хуниорс...и ако това са малки отбори...а лампард кво прави тука,не ми стана ясно.
просто играчи излези от по малки отбори. Спортинг пре спокойно може да се каже че е от класата на някои по-слаби отбори от ВЛ Лампард е от Уест Хям. Шаби Алонсо дори също не излязъл от силен отбор. И СУАРЕС също
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 08 ное 2011 23:32, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 ное 2011 23:28

john barnes написа:йозил го изтървахме,реал го взеха за 15 млн.евро...а шахин за 10 млн.евро...а ние? ние взехме хендерсън за 16млн.паунда! после се чудим,що нямаме успехи...

Йозил е ясно ,че ще играе още дълги години в Реал ..ми поне за Снайдер да се пробваме ...трябва ни класен плеймейкър да вързва играта ..класа нямаме класа..направо ми става лошо като ги вида тия Хендерсън и Керъл да започват титуляри ...тоя Керъл бил 35 млн и трябвало да играе ..ми то хубаво ама с него ще изтървем отново ШЛ и кво прайм ? Много ще го окъсаме финансово тогава ! Не ми пука какво ще стане с Анди Керъл ако не играе ..пука ми с Ливърпул какво ще стане ако отново не сме в ШЛ ! Титлата умишлено вече не я споменавам ,тя си остава мираж на тоя етап ..
Последна промяна от suareshampion на 08 ное 2011 23:30, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 ное 2011 23:29

Добре бе това беше единствената тема без лични нападки...недейте почвайте и тука..има достатъчно оср*ни теми вече....като искате да се храните намерете си някоя тема дето никой не чете и там си се псувайте на воля...не е нормално през 1-2 мнения да чета някое започващо с "тъпако; глупак; келеш; идиот" и други тем подобни...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 23:31

Gil-galad написа:Добре бе това беше единствената тема без лични нападки...недейте почвайте и тука..има достатъчно оср*ни теми вече....като искате да се храните намерете си някоя тема дето никой не чете и там си се псувайте на воля...не е нормално през 1-2 мнения да чета някое започващо с "тъпако; глупак; келеш; идиот" и други тем подобни...

Да виждаш някаде псувни ?!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 ное 2011 23:31

dsadsadasdasdasd написа:
Gil-galad написа:Добре бе това беше единствената тема без лични нападки...недейте почвайте и тука..има достатъчно оср*ни теми вече....като искате да се храните намерете си някоя тема дето никой не чете и там си се псувайте на воля...не е нормално през 1-2 мнения да чета някое започващо с "тъпако; глупак; келеш; идиот" и други тем подобни...

Да виждаш някаде псувни ?!

Е псувни все още няма....ама нещата са близо....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”