Останаха ли защитници

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Останаха ли защитници

Мнениеот pomiqrat » 06 юли 2009 09:54

Колко от привържениците на ЦСКА стоят още зад Пенев. Говори едно прави друго

1. ЦСКА ще залага основно на юноши
2. Юношите не стават (а Преди това с Чичо Митко играеха)
3. Ще разчитаме само на български играчи (до сега на проби в отбора минаха шестима чужденци)
4. В следващия мач ще търсим победата (Спарта Прага)
5. Не е важен резултата, а играта (Загуба от Спарта Прага)

В последните девет срещи като треньор на ЦСКА има 1 победа, 1 равен и 7 загуби. Собствениците на отбора, че не разбират от футбол не разбират, но няма ли кой да ги светне, че отбора за който дават пари не върви и е необходима смяна. Вероятно с испанския специалист физическата им подготовка е на ниво, но им куца играта, а по този параграф трябва да се търси сметка на Любчо Супчо. Това негово арогантно държание над футболистите по моя преценка ги настройва негативно срещу него. Има разлика между Мауриньо и Л. Пенев, ако тръгнете да давате пример. Единия се държи арогантно към съперниците си (Мауриньо), а другия към подчинените си.
Много се надявам да се наложи да се извиня за написаното срещу Любо Пенев след края на шампионата, но истината в момента е такава. Просто ЦСКА не става.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Останаха ли защитници

Мнениеот bor-don » 06 юли 2009 10:20

имаше още изцепки:
ден 1: Ще играем само с българи и най-вече с юноши
ден 2: Юношите ще бъдат преотстъпени или продадени
ден 3: Ще играем 100% с българи, ама ако останат чужденци, и те ще играят
ден 4: В новините: 7 чужденци на проби при ЦСКА

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 06 юли 2009 10:20

Така е,много си прав ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

moliva
Контакти:

Мнениеот moliva » 06 юли 2009 10:29

Господа, от юноши комисионни не се взимат.А и защо 90% от идващите на проби чужденци са испанци? Мисля, че отговора е ясен на всички.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 юли 2009 10:39

Някой знае ли какъв е бащата на Орлинов, защото някак странно ми се струва да е в ЦСКА
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 юли 2009 10:45

Добре за левскарите да говорят така разбирам ама хора който обичат клуба ЦСКА не мога да го проумея как може да почват да плюят след 2, 3, 4 мача. Замислете се малко. Не може 10-12 нови играча да се сработят за 2 мача. Имайте търпение. Все пак взехме най -добрите футболисти от родното първенство. Нали всички искахме печките да се махнат и да играят само българи които знаят какво значи ЦСКА. Е сега положението е точно такова, но трябва време отделните единици да станат колектив. Затова призовавам към търпение. А за юношите всички видяхме, че не са подготвени за първия отбор и никаде не прочетох, че ще ги продаваме. Самият Любо Пенев каза, че иска да ги даде под наем за да играят редовно и да се развиват и когато са готови да се върнат в ЦСКА. Нима Иван Иванов беше готов за първия отбор преди да се обиграе в Пловдив. Замислете се малко и още веднъж призовавам всички които обичат червеният отбор да не критикуват отбора, а да му дадат време.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

moliva
Контакти:

Мнениеот moliva » 06 юли 2009 10:53

Е ако това са най-добрите футболисти в нашето първенство предпочитам нашите юноши да си играят.Иначе файдата от ДЮШ малко се обезмисля.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 06 юли 2009 11:10

не ми харесват за ся нещата в отбора,но съм зад Любо

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 06 юли 2009 11:13

Важното е всеки да си гледа отбора...

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 06 юли 2009 12:12

Нека губим в контролите,оставете Любо Пенев,той си знае ;) .Стига нерви и рев.И на мен не ми е приятно като от 4 контроли записахме 4 загуби,където инкасирахме 8 попадения и вкарахме само един гол.Но,Пенев младши си знае работата,нека почакаме,ще видим...
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “ЦСКА”