Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Срам и позор за Бфс!

Мнениеот Levski 1914 » 08 ное 2011 21:36

POPCORN написа:
Levski 1914 написа:
POPCORN написа:ае млъкни бе.вие ли се оплаквате ... всеки път ви се разминава тръгнал да говори за БФС!Срам и позор е ,че о 2009 година насам не са ви наказлаи нито веднъж без домакинство а е имало не малко поводи!То бива лицемерие бива ама вашето няма край!

А защо да не се оплаква? Нима Берое не са заслужавали наказание? Ае стига глупости...

а вие залсужавахте ли миналата седмица?Поначало гледаш сигурно футбол отдавна..от 2009 година когато ви наказват за последен път, заслужавате ли от тогава да бъдете наказан поне веднъж а?Вас не ви наказаха миналия кръг както трявбаше вие тръгнахте сега да се оплаквате как не са наказлаи Берое!Е това е смешното!

Заслужавахме и ни наказаха! При това според мен по-гадно от мач на чужд терен...поне щеше да има публика. И в този случай не става въпрос за Цска и Левски, а за наказанието на Берое. Никой не може да ме убеди, че тези 8000лв. са някаква санкция. :arrow: както каза един колега по-горе - 800 Левскари на мача х 10лв покриват глобата!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 08 ное 2011 21:37

Пуканка а ти като какъв се явяваш по добре като щрауса да си завреш главата някъде че за вашето нахлуване което ви стана навик по всички правила трябваше да ви изхвърлят от групата ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:40

Заслужавахме и ни наказаха! При това според мен по-гадно от мач на чужд терен...поне щеше да има публика. И в този случай не става въпрос за Цска и Левски, а за наказанието на Берое. Никой не може да ме убеди, че тези 8000лв. са някаква санкция. :arrow: както каза един колега по-горе - 800 Левскари на мача х 10лв покриват глобата!

абе както ви наказаха вас или и нас така ги наказаха и Берое!Само не мога да разбера тоя син плач за какво е?Страх ви е,че не са наказани ли какво?Заслужавахте да ви накажат с мач без домакинство , а не без публика!Защото точно след тоя мач надали щяхте да сте повече от 2000 хиляди където и да е, да не говорим ако беше в провинцията!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:41

AN71 написа:Пуканка а ти като какъв се явяваш по добре като щрауса да си завреш главата някъде че за вашето нахлуване което ви стана навик по всички правила трябваше да ви изхвърлят от групата ;)

явявам си се като какъвто си искам!ама ти нещо не разбиравш..вие пискате против БФС, ние не пискаме защо БФС не са наказали Берое или който ида е!Вие най-редовно пискате против съдиите и БФС!Все те са ви виновни за каквото и да е!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 08 ное 2011 21:51

POPCORN написа:абе както ви наказаха вас или и нас така ги наказаха и Берое!Само не мога да разбера тоя син плач за какво е?Страх ви е,че не са наказани ли какво?Заслужавахте да ви накажат с мач без домакинство , а не без публика!Защото точно след тоя мач надали щяхте да сте повече от 2000 хиляди където и да е, да не говорим ако беше в провинцията!

Поне от моя страна не става въпрос за страх, а за някакво равноправие между отборите! Не може и не би трябвало някой от Левски да го е страх от гостуване в Стара Загора, без значение в какво състояние сме. Щом си тръгнал с претенциите да се бориш за шампионската титла, това не може да ти е оправдания! Продължавам да съм на мнение, че това наказание на Берое не е никакво наказание!

POPCORN написа:Вие най-редовно пискате против съдиите и БФС!

Тук май бъркаш нас с Венци Живков!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 08 ное 2011 21:56

Не ме интересува особено дали Берое е наказан или не , обаче лицемерието и злобата на пуканката ме провокираха. POPCORN, ЦСКА е отборът, който най-много е плакал и подсмърчал след решения на БФС, независимо за кого се отнася. А истината беше казана от Боби МИхайлов: "Ако спазвахме напълно точно наредбите, ЦСКА не трябваше да играе в А група." Така че дай малко по-спокойно кой се се оплаквал и кой не. Не Левски си назначи съдия за вечното дерби, не Левски иска отлагане на мача с Лудоторец (и го получи), щото видите ли, големите ви звезди щели много да се уморят, милите. Не шеф на Левски, крещеше с истерясал поглед след един мач с Литекс "Мафия, мафия".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:56

Levski 1914 написа:
POPCORN написа:абе както ви наказаха вас или и нас така ги наказаха и Берое!Само не мога да разбера тоя син плач за какво е?Страх ви е,че не са наказани ли какво?Заслужавахте да ви накажат с мач без домакинство , а не без публика!Защото точно след тоя мач надали щяхте да сте повече от 2000 хиляди където и да е, да не говорим ако беше в провинцията!

Поне от моя страна не става въпрос за страх, а за някакво равноправие между отборите! Не може и не би трябвало някой от Левски да го е страх от гостуване в Стара Загора, без значение в какво състояние сме. Щом си тръгнал с претенциите да се бориш за шампионската титла, това не може да ти е оправдания! Продължавам да съм на мнение, че това наказание на Берое не е никакво наказание!

напротив Венци Живков сравнение с Батков е толквоа чист,че няма на къде!И за какво равноправие ми говориш като една седмица по-рано не ви наказват както трябва или както трябва нас и сега искаш равно правие?Още повече 100% вас са ви наказвали много по-малко отколкото Берое, а сте заслужавали много повече пъти!Е това ли е равноправието?А за оплакването от съдиите дори футболистите ви няколко мача подред коментираха мачове на ЦСКА как съдията не трябвало да подпират ЦСКА, защото били добър отбор!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:57

dodo7271 написа:Не ме интересува особено дали Берое е наказан или не , обаче лицемерието и злобата на пуканката ме провокираха. POPCORN, ЦСКА е отборът, който най-много е плакал и подсмърчал след решения на БФС, независимо за кого се отнася. А истината беше казана от Боби МИхайлов: "Ако спазвахме напълно точно наредбите, ЦСКА не трябваше да играе в А група." Така че дай малко по-спокойно кой се се оплаквал и кой не. Не Левски си назначи съдия за вечното дерби, не Левски иска отлагане на мача с Лудоторец (и го получи), щото видите ли, големите ви звезди щели много да се уморят, милите. Не шеф на Левски, крещеше с истерясал поглед след един мач с Литекс "Мафия, мафия".

да бе а Левски като 2 пъти подред искат смяна на комисията и на другия ден става?затова защо не го спомена а?Тръгнал да ми говори за мойто лицемерие!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 08 ное 2011 22:03

POPCORN написа:
Levski 1914 написа:

напротив Венци Живков сравнение с Батков е толквоа чист,че няма на къде!И за какво равноправие ми говориш като една седмица по-рано не ви наказват както трябва или както трябва нас и сега искаш равно правие?Още повече 100% вас са ви наказвали много по-малко отколкото Берое, а сте заслужавали много повече пъти!Е това ли е равноправието?А за оплакването от съдиите дори футболистите ви няколко мача подред коментираха мачове на ЦСКА как съдията не трябвало да подпират ЦСКА, защото били добър отбор!

Еми такова равноправие...да ги бяха наказали и тях без публика! На мен би ми било много интересно, ако фен на Левски беше нахлул на терена, 8000лв ли щеше да е наказанието ни? Аре стига сте се правили на ощипани! Заслужаваха си мач без публика или лишаване от домакинство!

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 22:12

Еми такова равноправие...да ги бяха наказали и тях без публика! На мен би ми било много интересно, ако фен на Левски беше нахлул на терена, 8000лв ли щеше да е наказанието ни? Аре стига сте се правили на ощипани! Заслужаваха си мач без публика или лишаване от домакинство!

ама ти не ме разбираш.смешно е да се оплакваме за каквото и да е точно ние феновете на Левски и на ЦСКА!Това е мойто мнение!И като играят без публика какво?Нито ти ще отидеш на стадиона нито те?И кво печелите?По-лесно ще ги биете без публика ли какво?Не всичко е публиката!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”