Новия план на Лубoff Пенев ;)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dani***
Контакти:

Re: Новия план на Лубoff Пенев ;)

Мнениеот dani*** » 02 юли 2009 14:54

В тоя форум май левскарите са по-умни. Що за фен на ЦСКА може да си, за да не даваш доверие на нов тренъор, който е юноша на клуба и легенда не само на ЦСКА, но и на българския футбол. Има ясни виждания за бъдещето и говори в прав текст, това което ще иска от отбора... Нещо не разбирам какви сте вие, защото на мачовете целия стадион винаги изразяваме подкрепата си към Любо, просто защото е един от нас и е мъжко момче...

H.K.
Контакти:

Мнениеот H.K. » 02 юли 2009 20:26

???? Какво толкова лошо е направил Любо?Аз в последните години не съм бил по-спокоен от колкото сега... :|
ИзображениеИзображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 юли 2009 06:52

Един човек си прави десет ника, прави си тема, задава си въпроси, отговаря си сам, понякога се кара сам със себе си, абе посинелите вече тотално са загубили самоличността си... Влизат и се бъркат във всеки конструктивен диалог касаещ ЦСКА, провокират омраза и ненавист между феновете, и въпреки че визирам посинялата част, защото се бъркат и създават дискомфорт в червения форум, то това според мен не са фенове на Левски. Това са някакви комплексирани люде, незнаещи що е това морал, а още по-малко уважение към този, с който водят диалог, най-вероятно непълнолетни, на които им липсва възпитанието през първите седем години, заедно с това и респекта към родители и среда, в която живеят. Няма как един 15-20 годишен юноша бледен да дава оценка на Любо Пенев. За него фен, футболната история започва реално през периода 2000-2005 та година. Любо е голям - не само за пределите на България, в цяла Европа са го признали. Той е голям не само като футболист, той е голям и като характер, и като морални стойности. Като треньор сега започва да се доказва, но притежавайки духа на победител и безкраен професионализъм и работохолизъм, съчетани с това, че за него футболът е по-скоро хоби, а не средство за препитание, всички предпоставки да се докаже скоро, не само в България, а и в европейски мащаб са налице. Стотиците уредени мачове на Левски през последните двайсет години не струват и колкото една от загубите на ЦСКА през пролетта. Лично аз предпочитам да изгледам един мач, пък макар и загубен, но да видя в него желанието за игра, за потенциала на отбора за неговото развитие, защото няма какво да се заблуждаваме, парите на българските клубове за селекция са колкото месечната заплата на Бербо в Манчестър Юн., един вид безкрайно малко. Затова трябва време, за да създадем новия Стоичков, Костадинов, Пенев, Мартин Петров, Стилян Петров, новия Бербатов, все футболисти тръгнали за големия футбол от ЦСКА. Нямаме ресурса да ги закупим, като готови и вече шлифовани диаманти. Трябва да бъде дадено достатъчно време на един от тези бивши диаманти, излязъл от школата на ЦСКА при това, за да реализира идеите си за новия, създаван с визия на победител отбор, а това не става за месец, два. Ще са нужни най-вероятно година, две. Но пък ще си струва чакането, убеден съм в това. 8-)

Върни се в “ЦСКА”