dsadsadasdasdasd написа:Да ти кажа честно по принцип голаджиите не са най-подвижните играчи. и това най-малко аз трябва да ти го обяснявам Диего Милито да не е техника Лука Тони да не е техника може би играхима доло горе е техничен Индзаги ина 40 пак вкарва ко кат е "куц кон" ти явно искаш само смешни играчи които да са технични и да играят за себе си.
Ван Перси да не да е техничен? Явно не си чувал за думата таран. Ти може би си мислиш че Меси и Роналдно също са гол майстори а това не е така! особено за Меси нищо че има 100 гола за 1 сезон това отново не означава че си гол майстор след като имаш и толкова много пропуски. Eми като има глупаци които да гласуват винаги за него не зависимо какво прави на терена тай ще е

Уникален

Аз пък що ли си мисля, че голмайстор е футболист, който умее да вкарва голове, а не робот, който не го прави, но играе като централен нападател? Пич, да си голмайстор е признание, а не позиция на терена.И да ти кажа - Меси е много по-ефективен пред гола от твоя любимец Керъл, който би ли ми казал какъв процент от положенията си този сезон е реализирал?
А за Суарес пак ти казвам - мачът срещу Суонзи беше първият, в който играта му не спореше толкова много, не правеше защитата на съперника смешна, не му се откриха 10 чисти положения, от които да пропусне 9 и - о, чудо! - не вкарахме.Изводите си ги прави сам.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!