Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?
Левски беше наказан за някво си сбиване за мач без публика,а фенове на Берое два мача поред влизат на терена и наказанието за тях е само някакви си 8000 лева...После да ми говорите за синьото БФС 

- Bartolomej
- Контакти:
Re: Срам и позор за Бфс!
Ма те верно на два пъти прекъсват футболни срещи 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Няма как да допуснат в рамките на 1 седмица 2 мача да се играят без публика.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Абе, че не е справедливо, не е. Но в крайна сметка, футболът е за феновете и те трябва да пълнят стадионите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Levskar_90
БФС-тo одавна е червено. Ето малко факти:
1. Опростяването на борчовете на ЦСКА, като трябваше те да бъдат изхвърлени във селските групи
2. Съдийския комфорт и подкрепа осигурен им от БФС, с цел бутане към титлата
Има и още, но тези са достатъчни
1. Опростяването на борчовете на ЦСКА, като трябваше те да бъдат изхвърлени във селските групи
2. Съдийския комфорт и подкрепа осигурен им от БФС, с цел бутане към титлата
Има и още, но тези са достатъчни

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
По-бързо заключете темата, че след малко ще стане мазало 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- Tribune East 1912
- Контакти:
Абе не разбрахте ли, че бфс не е нито червено, нито синьо, нито оранжево... те са просто малумници, които всеки път взимат различни решения, които все са в ущърб на някой! 

- hienizator
- Контакти:
Атмосферата с публика на този мач ще е 100 пъти по-яка,така че не виждам смисъл да се провеждат срещите без публика за наказание на видиш ли някой залян заралия дето името не си е знаел даже чул съдийски сигнал и го помислил за края на мача ... смешно е! Сигурно ако беше гръмнала някоя бомбичка там щеше да си помисли че му дават старт на 100м гладко бягане
А точно Берое да ги наказват горките те едвам кретат този полусезон, оставаше и някое наказание да отнесат! Симпатяги са няма смисъл от такива наказания! А за нашето наказание не знам за какво точно ни наказаха ама наистина такова понятие синьо бфс няма!!! Точно заради такива фрази ние си патиме най-много и то от години ,защото те всячески се опитват да избягат от това определение и си ни ощетяват доволно по всякакви начини!

А точно Берое да ги наказват горките те едвам кретат този полусезон, оставаше и някое наказание да отнесат! Симпатяги са няма смисъл от такива наказания! А за нашето наказание не знам за какво точно ни наказаха ама наистина такова понятие синьо бфс няма!!! Точно заради такива фрази ние си патиме най-много и то от години ,защото те всячески се опитват да избягат от това определение и си ни ощетяват доволно по всякакви начини!
Tribune East 1912 написа:Абе не разбрахте ли, че бфс не е нито червено, нито синьо, нито оранжево... те са просто малумници, които всеки път взимат различни решения, които все са в ущърб на някой!
Съгласен съм!

Върни се в “Футбол - България”