Ботев-Сливен 1:0 (FT) Всички на Колежа и мощна подкрепа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Re: Ботев-Сливен.Всички на Колежа и мощна подкрепа!

Мнениеот Древен и Вечен » 08 ное 2011 19:53

Всички ще бъдем на Колежа и ще подкрепим нашия Ботев!!!

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Мнениеот leche_leche » 08 ное 2011 20:17

Иска ви се пичове ама си вземаме поне точка
2000

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 08 ное 2011 20:58

leche_leche написа:Иска ви се пичове ама си вземаме поне точка

...и наденицата вземи войводо, и там к'вото ти душа сака. Хайде със здраве и с кмета... :)

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 ное 2011 08:27

Най голяма подкрепа на отбора ,винаги е оказвала ТИ,но от едно извесно време тя е като разграден двор.Чудя се каде изчезнаха тъй наречените "тартори"???,защо неса на нея и да я органезират само както те си знаят.Смятам,че така и на самите футболисти ще им се вдъхне кораж и щи дадът доста повече от това което са давали до момента.Смятам,че Божо,Челсито,Въка и другите е краино време да си влязат в ролята и именно те и ТИ покажат на футболистите ,че несме ги изоставели.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 09 ное 2011 08:51

емо73канар написа:Най голяма подкрепа на отбора ,винаги е оказвала ТИ,но от едно извесно време тя е като разграден двор.Чудя се каде изчезнаха тъй наречените "тартори"???,защо неса на нея и да я органезират само както те си знаят.Смятам,че така и на самите футболисти ще им се вдъхне кораж и щи дадът доста повече от това което са давали до момента.Смятам,че Божо,Челсито,Въка и другите е краино време да си влязат в ролята и именно те и ТИ покажат на футболистите ,че несме ги изоставели.

"Тарторите" са заета с клубни дела - сменят президенти, нареждат съставите... А ТИ - кучета я яли, я как бихме Микрево без ТИ и на фона на нестихващи псувни от страна на публиката.
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 09 ное 2011 09:26, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 ное 2011 09:12

Дано да не си прав.Но ако това което казваш е истина ,тогава е крайно време ЦВ да се намеси и да си поговори чрез "определени хора" със самозабравелите се.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 09 ное 2011 13:15

там сме, колкото и да е студено!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 ное 2011 17:29

Кво значи всички мощно на колежа. Това не трябва изобщо да се подканва. Преди 18 години стъпнах за първи път на този стадион и от тогава винаги съм там. Никога не съм обявявал личен бойкот заради слаба игра. Това в крайна сметка е Ботев и аз съм там защото го обичам, а не да съм там когато само бие. Немога да си представя уикен бе да съм на колежа. Единственият бойкот който съм участвал бе масовият бойкот срещу слеския. Тогава бе повече от ясно защо бойкотирахме. Но иначе никога няма да спра да ходя на този стадион, независимо от това какво се случва, слаба игра, ураган, заметресение, личен бойкот или темподобни.

Затова ако има такива които се чудят дали да идват да подкрепят отбора с оглед последните събития..... да го духат.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 09 ное 2011 18:04

Ръмп Шейкър,разсъждавам по абсолютно същия начин като тебе,но писаниците във форума във дните преди да пусна темата ме провокираха да е напиша с малко по-надъхващо и оптимистично заглавие.Защото целия този негативизъм около отбора направо ме влудява.И докато за мен и моите приятели никога не е стояла на дневен ред дилемата дали да сме на Колежа и дали да подкрепим отбора(освен в описаният от теб случай),то за други хора не е така.Все пак сме доста голяма публика и е нормално сред нас да има и хора,които трябва да бъдат подканени и понадъхани за да се ентуасизират и в Неделя да бъдат рамо до рамо с мен ,теб и другите като нас.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Ботев”