bigbonusprize написа::lol:![]()
![]()
Факт е, че е "проходил" футболно в Левски, но в юношите на ЦСКА е играл повече, отколкото на Левски. Виж за децата е обратното, но това е без значение за темата. С пълно право, както можете вие да го наричате юноша на Левски, така и аз на ЦСКА защото там е изкарал с 1-2 повече, отколкото при нашите юноши... Но както казах това е без значение...
Old_death
Ето цитат от теб, пък после ми обяснявай аз какъв лъжец съм, а ти каква света-комунистическа-дева си:когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.
Ето и цитат от него, да видим кой как интерпретира:Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".
Според теб 1, максимум 2, а според него близо 3. Добре, че поднасяш фактите винаги безпристрастно и без да ги изкривяваш...
edit: 1 Въпрос към вас - Юноша на ЦСКА = от школата на ЦСКА?
Значи според теб ЦСКА е сложил на мача юноша на ЦСКА. Според мен обаче, ЦСКА сложи на мача юноша на Левски с цел да подчертае синята несъстоятелност, или да покаже широката душа, с която е скроен червеният клуб. С какво моята версия е по-невярна от твоята?