Пари за съдии - да, за играчи - не!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Пари за съдии - да, за играчи - не!

Мнениеот bigbonusprize » 08 ное 2011 08:31

:lol:
Прочетох до "пише ***.eu"

п.с. Стан, кой си смени съдията за дербито със свой юноша? Я да ми припомниш... Не се оправдавам с него, но просто са ми смешни писанията ти, на фона на очевадната заигравка със съдиите и комисията...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 ное 2011 08:50

bigbonusprize написа::lol:
Прочетох до "пише ***.eu"

п.с. Стан, кой си смени съдията за дербито със свой юноша? Я да ми припомниш... Не се оправдавам с него, но просто са ми смешни писанията ти, на фона на очевадната заигравка със съдиите и комисията...

Престани да лъжеш като циганин!Още колко пъти ще кажете,че съдията е наш юноша за да стане истина?Съдията на мача ни с вас е ЮНОША НА ЛЕВСКИ,КОЙТО СЛЕД ТОВА ИГРАЕ И В ЦСКА!!!Написах го с големи букви с тайната надежда,че най-после ще го прочетеш и ще престанеш да тиражираш откровени лъжи.Лъжец!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 ное 2011 09:25

:lol: :lol: :lol: Скоро да не кажеш, че даже не е играл и в четирите букви? :lol:
Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".
Ок поднесем фактите по ЦСКАрски- Тасков е юноша на Левски. Станал е шампион със старшата на ЦСКА, но определено няма нищо общо със юношите на ЦСКА и си е чист левскар. :lol: :lol: СМЕШЕН СИ! С ГА може да седнете да доразвиете червената библия...

п.с. Циганин и лъжец ще викаш на родата си..

едит: Даже и цензура сам си наложих :lol:

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 08 ное 2011 10:42

ЦСКА-р написа:Кой бе мамка му, кой да играе в Европа ако не ЦСКА и Левски бе... кой друг е постигнал нещо в тая пуста Европа бе... аман се каза значи, на стадион не сте стъпили големи разбирачи сте всички.

За 20 години постигнахте загуби от всеки селски отбор в Европа, а тея с по 5 :0 от европейските супер отбори ви мотивират за още по-големи "успехи". Благодарениа на "столичните" "грандове" футболните мачове в България се решават на Иван Асен и на полувремето в съдийската стая!

И ако преди 1989 година ЦСКА и Левски са били символи, сега то те са точно обратното. Къде са бъдещите Стоичковци, Балъковци, Пеневци и т.н. и т.н? За 20 години затрихте една камара футболисти с някакво бъдеще, защото на тяхно място влизаха всякакви герои от гетата в Нигерия, Бразилия, Аржентина и къде ли не!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 ное 2011 12:12

bigbonusprize написа::lol: :lol: :lol: Скоро да не кажеш, че даже не е играл и в четирите букви? :lol:
Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".
Ок поднесем фактите по ЦСКАрски- Тасков е юноша на Левски. Станал е шампион със старшата на ЦСКА, но определено няма нищо общо със юношите на ЦСКА и си е чист левскар. :lol: :lol: СМЕШЕН СИ! С ГА може да седнете да доразвиете червената библия...

п.с. Циганин и лъжец ще викаш на родата си..

едит: Даже и цензура сам си наложих :lol:

Пак ще повтора,че си лъжлив циганин.Ако тази констатация не ти е приятна,се постарай да бъдеш коректен и да не разнасяш лъжи.Постнал си само част от интервюто с Тасков,но това е типични по левскарски:
"Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски". Иначе съм от Троян, където съм израснал. Там живеят родителите ми. Бях само на 12 години, когато дойдох в София. Приеха ме в школата на "Левски" и 3 години тренирах на "Раковски" и една на "Герена". Завърших и спортното училище. После преминах в ЦСКА, където станах шампион със старшата възраст, а треньор ни беше Борис Гаганелов

Това са думите му,относно дейността му като футболист в младежките формации.Я сега си свали сините очила и прочети в кой клуб(юноша на кой клуб) е започнал футболната си кариера?Лъжец казвам на тоя който лъже,а за мен най-големите лъжци са цигани!Промени си поведението и начина на поднасяне на "новините",за да мога и аз да променя отношението си към теб!Разбра ли,господин лъжец?
p.s.Можеше да има някакво извинение за некоректно изнесената от теб информация,ако бе неволна грешка,но с изнасянето на избрана част от интервюто с Тасков,доказва че действието ти е умишлено.Възпитан съм така,че да наричам хората в очите с епитети,които са заслужили.И понеже намеси и родата ми,ще те препратя при твоята,защото явно при тях си получил такова възпитание в лъжа и манипулации.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 ное 2011 12:30

Да да продължавай да ми викаш лъжлив циганин? Какви лъжи разпростанявам бе? Лъжа е цитат на думите на даден човек ли? А кое е истина тогава? Мале колко ти е малоумно мисленето, чак ме отчайваш... Това че не съм копирал 200 думи интервю значи, че отричам преминаването му през децата на Левски ли? Ама къде къде е по лесно да обиждаш, отколкото да се аргументираш... :) И с honda по същият начин говориш, а човека ти пише съвсем културно с факти! Ама си е твой проблем де и това си е до възпитание, само дето твоето е комунистическо.. Такива като теб гледам да не ги взимам на сериозно...

И като е започнал при децата на Левски това автоматично изтрива годините в юношеските формации на четирите букви и шампионската титла с тях, а? И това променя факта, че си сменихте съдията за дербито? Какво въобще си губя времето да ти обяснявам каквото и да е...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 ное 2011 12:48

bigbonusprize написа:Да да продължавай да ми викаш лъжлив циганин? Какви лъжи разпростанявам бе? Лъжа е цитат на думите на даден човек ли? А кое е истина тогава? Мале колко ти е малоумно мисленето, чак ме отчайваш... Това че не съм копирал 200 думи интервю значи, че отричам преминаването му през децата на Левски ли? Ама къде къде е по лесно да обиждаш, отколкото да се аргументираш... :) И с honda по същият начин говориш, а човека ти пише съвсем културно с факти! Ама си е твой проблем де и това си е до възпитание, само дето твоето е комунистическо.. Такива като теб гледам да не ги взимам на сериозно...

И като е започнал при децата на Левски това автоматично изтрива годините в юношеските формации на четирите букви и шампионската титла с тях, а? И това променя факта, че си сменихте съдията за дербито? Какво въобще си губя времето да ти обяснявам каквото и да е...

Добре, защо казваш, че е юноша на ЦСКА, след като е юноша на Левски? Нали точно по вашата логика нито Стоичков, нито Бербатов, нито Марто са юноши на ЦСКА защото са започнали другаде? Защо сега същата логика не важи и за Таско? Освен защото така ти изнася, разбира се?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 ное 2011 12:54

vaskonti написа:
bigbonusprize написа:Да да продължавай да ми викаш лъжлив циганин? Какви лъжи разпростанявам бе? Лъжа е цитат на думите на даден човек ли? А кое е истина тогава? Мале колко ти е малоумно мисленето, чак ме отчайваш... Това че не съм копирал 200 думи интервю значи, че отричам преминаването му през децата на Левски ли? Ама къде къде е по лесно да обиждаш, отколкото да се аргументираш... :) И с honda по същият начин говориш, а човека ти пише съвсем културно с факти! Ама си е твой проблем де и това си е до възпитание, само дето твоето е комунистическо.. Такива като теб гледам да не ги взимам на сериозно...

Добре, защо казваш, че е юноша на ЦСКА, след като е юноша на Левски? Нали точно по вашата логика нито Стоичков, нито Бербатов, нито Марто са юноши на ЦСКА защото са започнали другаде? Защо сега същата логика не важи и за Таско? Освен защото така ти изнася, разбира се?

Защото винаги поднасят нещата така,както им изнася,без да се свенят да изопачават фактите.Според думите на Тасков е започнал тренировки в Левски на 12 годишна възраст,като 3 години е тренирал на Раковски и 1 на Герена.Оказва се,че е бил на 16 години,когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.Значи пренебрегваме първите 4 години от кариерата му,за да ги изкараме юноша на ЦСКА!После се правят на обидени моми,когато им кажеш истината в очите!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 ное 2011 13:05

:lol: :lol: :lol:
Факт е, че е "проходил" футболно в Левски, но в юношите на ЦСКА е играл повече, отколкото на Левски. Виж за децата е обратното, но това е без значение за темата. С пълно право, както можете вие да го наричате юноша на Левски, така и аз на ЦСКА защото там е изкарал с 1-2 повече, отколкото при нашите юноши... Но както казах това е без значение...

Old_death
Ето цитат от теб, пък после ми обяснявай аз какъв лъжец съм, а ти каква света-комунистическа-дева си:
когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.

Ето и цитат от него, да видим кой как интерпретира:

Според теб 1, максимум 2, а според него близо 3 :). Добре, че поднасяш фактите винаги безпристрастно и без да ги изкривяваш...

edit: 1 Въпрос към вас - Юноша на ЦСКА = от школата на ЦСКА? :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 ное 2011 13:20

bigbonusprize написа::lol: :lol: :lol:
Факт е, че е "проходил" футболно в Левски, но в юношите на ЦСКА е играл повече, отколкото на Левски. Виж за децата е обратното, но това е без значение за темата. С пълно право, както можете вие да го наричате юноша на Левски, така и аз на ЦСКА защото там е изкарал с 1-2 повече, отколкото при нашите юноши... Но както казах това е без значение...

Old_death
Ето цитат от теб, пък после ми обяснявай аз какъв лъжец съм, а ти каква света-комунистическа-дева си:
когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.

Ето и цитат от него, да видим кой как интерпретира:

Според теб 1, максимум 2, а според него близо 3 :). Добре, че поднасяш фактите винаги безпристрастно и без да ги изкривяваш...

edit: 1 Въпрос към вас - Юноша на ЦСКА = от школата на ЦСКА? :)

Последната ти забележка е напълно основателна.Просто не съм обърнал внимание на това,че е казал колко години е играл в ЦСКА.Не ме е срам да си призная грешките.Но въпреки всичко не разбрах нещо.Той е играл 3 години в ЦСКА и 4 в Левски.Започнал е в Левски.Това юноша на ЦСКА ли го прави,или желанието ви да намерите оправдание за слабата си форма?

Върни се в “Футбол - България”