Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Мнениеот T&T » 07 ное 2011 21:12

Labros написа:Благодаря Ви момчета, че ме накарахте да се срамувам!!!

От все сърце благодаря на играчите и единия от ръководителите на любимия ми отбор "БОТЕВ ПЛОВДИВ", че вчера ме накараха за първи път да се срамувам от това, че съм ботевист. Благодаря на бездушниците, играли вчера на "Коритото" за това, че изнасилиха идеята "БОТЕВ ПЛОВДИВ".
Всеки може да загуби- и десет пъти поред. Но когато се губи, то нека бъде с чест и достойнство. А при Вас, тези думи липсват- просто защото не знаете значението им.
Бъдете горди, юнаци!

Боже колко мъка, изродена в злоба има по този свят. Винаги съм си мислел, че проблемът на Ботев е в играчите и в единия от неговите ръководители. Бившия треньор, останалите ръководители и доброжелателите в сянка нямат никаква вина за случващото се с отбора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 07 ное 2011 21:24

Labros написа:Типично по бакаловски,.......

ХАХАХАХАХ

до тук ли стигнахте, вече има и "типично по Бакаловски" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абсолютни безсрамници
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

izgrevist2
Контакти:

Мнениеот izgrevist2 » 07 ное 2011 22:42

Респект за Марин Бакалов като футболист и като човекът оказал се начело при промените в клубът ни и неговото възраждане.Но жалкото е,че лично Марин Бакалов не се оцени професионално и се опита да бъде човекът-оркестър в Ботев Пловдив.Първите сигнали за управленческата му немощ бяха напускането на Иван Глухчев,нещо на което почти никой не обърна внимание.Както и да е-резулатите в момента са - никакъв отбор при невероятна финансова стаболност.Изпуснахме уникалният шанс да направим нещо за 100 годишният юбилей.Защото вече отписваме купата(с доза късмет можехме да играем докрая).Целта ни е вече да направим някакъв свестен отбор, с който ако влезем в А група да не падаме с 5-6 гола.
Жалко за Марин че даде повод да се изговорят толкова обиди срещу него-ама той си е виновен защото се е обградил със слуги и лакеи в клубният и булрас сайта и се надяваше на измамното спокойствие там

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 ное 2011 00:00

Аз викам да се направят два фронта Бакаловисти и Антибакаловисити и да се почне една война, линч и смърт. Да се избием изтрепем и да се свърши с Ботевизма а? Май тогава всички ще са спокойни и никой няма да е виновен. Взехме да прекаляваме. Да лицемерничим, да се извращаваме дори. До преди 3 месеца скандирахме името Бакалов мощно сега имам чувстовто че някои го искат на бесилото. Оставете човека на мира. Друг пое тежкият му пост.

Запазете му достойноството на Баколов. Защото този човек има 309 мача за Ботев Пловдив, бил е капитан на този отбор, легенда. Не ви ли е срам. Човека сгреши, неуспя, прова ли се. Но не с долни игри, а с неопитност. Ако искате с камъни да го обсипем на центъра а? Човека се опита. Пак казвам. Нека му запзим достойноството. Това е клубна легенда. Той и Коце Видолов са последните големи играчи играли за този отбор. Заслужават ли го това?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 08 ное 2011 08:20

rump_shaker написа:Аз викам да се направят два фронта Бакаловисти и Антибакаловисити и да се почне една война, линч и смърт. Да се избием изтрепем и да се свърши с Ботевизма а? Май тогава всички ще са спокойни и никой няма да е виновен. Взехме да прекаляваме. Да лицемерничим, да се извращаваме дори. До преди 3 месеца скандирахме името Бакалов мощно сега имам чувстовто че някои го искат на бесилото. Оставете човека на мира. Друг пое тежкият му пост.

Запазете му достойноството на Баколов. Защото този човек има 309 мача за Ботев Пловдив, бил е капитан на този отбор, легенда. Не ви ли е срам. Човека сгреши, неуспя, прова ли се. Но не с долни игри, а с неопитност. Ако искате с камъни да го обсипем на центъра а? Човека се опита. Пак казвам. Нека му запзим достойноството. Това е клубна легенда. Той и Коце Видолов са последните големи играчи играли за този отбор. Заслужават ли го това?

+ 1912
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 08 ное 2011 08:36

Професия "клубна легенда" няма и не съществува.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 08 ное 2011 11:51

Да бе и за това дай да изгоним Бакалов, нали?
Или даже и Ц.Василев.Така де какво пък той е направил за Ботев
ДА си ставаме пак Сдружение с Едногодишна история
Да върнем Пльоко на местото на Курдов и да им ебем мамата във "Щ" група

Бакалов се нагърби с отговорноста и пое инициативата.Верно че сбърка,обаче повече е направил за отбора от всички в УС ,акционери и публика.Най-правилното нещо в момента е да му запазим достоинството и да изчакаме Радуканов да си направи селекцията и да ни изведе до А група.
Красота,вяра ,борба!!!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 12:41

Labros написа:Професия "клубна легенда" няма и не съществува.

явно обаче не е проблем да има почетно звание "активен борец против христоловизма, бакаловизма...а май и ботевизма"

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 08 ное 2011 13:07

Точно "активните борци" са най-приближените и верни слуги на бакалов, ама няма и начин, нали взимат заплати :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 08 ное 2011 13:24

Ти явно ги знаеш тези неща, не мога да споря с тебе!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”