ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 22:28

Такааа, ще взема и аз да изкажа мнение по въпроса. За синята коалиция- не разбирам как може човек да гласува за тях- имаха преди 9 години парламент, председател на парламент, президент, правителство, премиер и кмет на София, за по- малко от година съумяха да загубят всичко- от това по- лошо няма какво да говори за тях. А си спомням началото на 90-те как много от нас ( в това число включително и аз) живяха със синята идея. Все пак се радвам, че все още са в парламента и дано да направят коалиция с Герб- всеки има право на втори шанс, а те го заслужават- дано не повтарят стари грешки.

Относно ДПС- не мисля, че Доган ще остави туко- така нещата. Той има хора на всички ключови постове в страната, винаги е бил най- големия играч и очаквам с интерес следващия му ход. Наглостта му в последните месеци мина всякакви граници, дори направи чудото- накара мен, пълня скептик да си надигне дебелия задник и да им пусне един наказателен вот на всички червени, жълти и турско- сини.

Герб- притеснява ме това, че ба'т Бойко е доказал, че повече говори, отколкото да върши реално някаква работа- силно се надявам да си промени тези навици. Очаквам с интерес да видя каква коалиция ще заформи и с кого за да ни управлява. Той трябва да е наясно, че ако не внимава, от тук нататък ще върви само надолу. Той и царя навремето влезе с хъс в политиката, всички виждаме как свърши сега. Да не стане така, че след 4 години да се сърди като един друг "голям политик" на народа си.

НДСВ- има ли нужда от коментар?

Атака- тези кресльовци докога ще лъжат хората? Някой да знае за нещо реално свършено от тях в парламента и европарламента? Освен една камара скандали и глупости. Радой Ралин(лека му пръст) ще се обърне в гроба, ако види какви ги върши внука му. Чух, че наскоро давали малкия Димитърчо как смърка- ако е вярно- такъв човек сам трябва да се даде самоотвод... ако има поне малко доблест и чест в него( в което силно се съмнявам)

РЗС- Яне Янев направи такъв евтин популизъм, че няма накъде повече. Така и не разбрах откъде ги извади тези 1 000 000 за предизборна агитация- преди месец обиколих почти цяла България и 70% от билбордовете по пътя бяха негови, от тв-то също често се радвахме на мутрата му.

Лидер- Емо, Емо, как те беше нарекъл Слави навремето?- Фикус май, или нещо такова. И ние ти благодарим, че участва в изборите, къде без тебе в тях?

Ами това е, надявам се след 4 години поне половината от сегашната еуфория да сме я запазили.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 05 юли 2009 22:29

Най радостното е,че махнахме мазните мутри на Сергей,Доган и Симеон! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 22:30

al_ex1 написа:Най радостното е,че махнахме мазните мутри на Сергей,Доган и Симеон! :lol: :lol: :lol:

Изчакайте да се оформи правителството, че да няма изненади.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 05 юли 2009 22:39

mike28 написа:Такааа, ще взема и аз да изкажа мнение по въпроса. За синята коалиция- не разбирам как може човек да гласува за тях- имаха преди 9 години парламент, председател на парламент, президент, правителство, премиер и кмет на София, за по- малко от година съумяха да загубят всичко- от това по- лошо няма какво да говори за тях. А си спомням началото на 90-те как много от нас ( в това число включително и аз) живяха със синята идея. Все пак се радвам, че все още са в парламента и дано да направят коалиция с Герб- всеки има право на втори шанс, а те го заслужават- дано не повтарят стари грешки.

Относно ДПС- не мисля, че Доган ще остави туко- така нещата. Той има хора на всички ключови постове в страната, винаги е бил най- големия играч и очаквам с интерес следващия му ход. Наглостта му в последните месеци мина всякакви граници, дори направи чудото- накара мен, пълня скептик да си надигне дебелия задник и да им пусне един наказателен вот на всички червени, жълти и турско- сини.

Герб- притеснява ме това, че ба'т Бойко е доказал, че повече говори, отколкото да върши реално някаква работа- силно се надявам да си промени тези навици. Очаквам с интерес да видя каква коалиция ще заформи и с кого за да ни управлява. Той трябва да е наясно, че ако не внимава, от тук нататък ще върви само надолу. Той и царя навремето влезе с хъс в политиката, всички виждаме как свърши сега. Да не стане така, че след 4 години да се сърди като един друг "голям политик" на народа си.

НДСВ- има ли нужда от коментар?

Атака- тези кресльовци докога ще лъжат хората? Някой да знае за нещо реално свършено от тях в парламента и европарламента? Освен една камара скандали и глупости. Радой Ралин(лека му пръст) ще се обърне в гроба, ако види какви ги върши внука му. Чух, че наскоро давали малкия Димитърчо как смърка- ако е вярно- такъв човек сам трябва да се даде самоотвод... ако има поне малко доблест и чест в него( в което силно се съмнявам)

РЗС- Яне Янев направи такъв евтин популизъм, че няма накъде повече. Така и не разбрах откъде ги извади тези 1 000 000 за предизборна агитация- преди месец обиколих почти цяла България и 70% от билбордовете по пътя бяха негови, от тв-то също често се радвахме на мутрата му.

Лидер- Емо, Емо, как те беше нарекъл Слави навремето?- Фикус май, или нещо такова. И ние ти благодарим, че участва в изборите, къде без тебе в тях?

Ами това е, надявам се след 4 години поне половината от сегашната еуфория да сме я запазили.

Да,сериозен анализ!Единствено имам забележка относно АТАКА–на такива формации работата им е да са кресльовци и да изкарват наяве кирливите ризи!А кирливи ризи тепърва ще има-но всичко по реда си!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 22:41

Че вече си имаме Яне, за какво ни е Волен? ;)
Мисля, че от крайно десни няма нужда, писна ми вече 20 години да бъдем крайни и атрактивни. Докато у нас масово се слуша турско, сръбско и гръцко- мисля, че е смешно да се говори за националистическа идея.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 юли 2009 22:44

Усещате ли на къде вървят нещата? ГЕРБ и СК правят мнозинство, но крехко-има около 155 депутата. Знаете,че сега е модерно дапутати да прескачат от партия в партия,да се отцепват,да стават независими...За 4 години спокойно 16-17 човека могат да зарежат мнозинството и ще стане патова ситуация-хем се водят управляващи,хем нямат мнозинство. Новите коалиционни партньори не са чак толкова глупави,за да не предвидят този ход.Ето защо ще се наложи да прилапат още някоя партия.Единствен вариант се очертава РЗС на Яне(Лидер и НДСВ не влизат, с Атака шанса е не повече от 5%,за БСП и ДПС е изключено...за сега). Да,но РЗС е партия-сателит на тройната коалиция и по този начин ще стане троянския кон в новата коалиция.Работата пак не е от най-розовите,но все пак нека изчакаме окончателните резулати и тогава да теглим калема,дето се вика.Дано Доган и плъха Станишев не влязат по никакъв начин във властта!!!
Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 05 юли 2009 22:50

Добър вечер.Цял ден бях застъпник на " Синята коалиция" по простата причина , че заради много "сини " връзки не останах без работа и пари , когато ме съкратиха преди Нова Година.Мажуритарно гласувах за тях , парламентарно за ГЕРБ.

Нямате идея какъв кеф изпитвах цял ден докато полулегнал на 1 диванче със слушалки в ушите гледах как семейства с малки деца , с колички идват да гласуват...в 7,00 влязох в една секция за протокол ...заключи се при което до 7,15 се чукаше и отваряше на ..гласоподаватели...секретаря мрънка , а ние молим да ги пусне , защото бяха българи....и успяха да гласуват!!! крайният ефект беше - 5 секции с общо 1 глас за турчолягата.

Гордея се , че съм българин.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 05 юли 2009 22:54

mike28 написа:Че вече си имаме Яне, за какво ни е Волен? ;)
Мисля, че от крайно десни няма нужда, писна ми вече 20 години да бъдем крайни и атрактивни. Докато у нас масово се слуша турско, сръбско и гръцко- мисля, че е смешно да се говори за националистическа идея.

Майк, не с мешно.Обожавам гръцка музика , защото разбирам езика и ми бърка в сърцето на узо с айриян, НО се чувствам ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!Когато чуя химна било то на стадиона или на улицата настръхвам ...или "Назад Назад моме Калино " изпята от Деси Добрева и Слави, или Валя Балканска..предполагам ме разбра защо не ми хареса изказването ти.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 05 юли 2009 22:57

mike28 написа:Че вече си имаме Яне, за какво ни е Волен? ;)

Не подценявай БСП никога!Аз лично слушам Slayer,подкрепям Атака,бачкам здраво по 10-12 часа на ден,милея за България-нац.идея е едно,а да има партия,която да вряка е друго!БСП такива капани е заложила,че майка плаче!ГЕРБ няма кадри,няма капацитет-там са заложени бомбите-БСП няма толкова лесно да сдаде нещата,пак ще си говорим след време!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 23:26

Чухте ли за 90 000 гласа за ДПС. Познайте от къде?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”