ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svetkavica*ultras
Контакти:

Re: ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Мнениеот svetkavica*ultras » 05 юли 2009 21:42

STENLI написа:Светкавица......за какъв Телавив говориш бе селски???

Градски,Тел Авив е столицата на Израел,а Израел е държавата на едно племе,което се грижи в световната управленска система да няма хора със съвест,още по-малко такива,които се борят за народа.
Сигурно за пръв път разбираш,че у досегашния ни премиер тече еврейска кръв,както и в огромната част от „елита” ни.Дано стоплиш малко.
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 юли 2009 21:43

Бойко мутра?Да,но българин!Не испански крадец,не украински емигрант,не турчин,а българин!Ако ми сложат алтернатива Духан или Пламен Галев от Дупница,то ще пусна за Пламен Галев без да се замисля,даже и Президент бих го направил.Нещата стигнаха дотам не да се борим за просперитет,а за оцеляване на Родината ни от домогванията на Турция и нейния проводник-ДПС.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 05 юли 2009 21:44

Фашистче, ти си бил екстрасенс! Даже съм на 16 години, ама днес ме пуснаха да гласувам, че съм симпатяга. Относно четенето, прочел съм повече книги отколкото ти си виждал накуп.
И не ми говори кой е Бойко Борисов и откъде е тръгнал, а ми кажи какво направиха досегашните и за кой аджаба трябваше да се гласува, според информираната ти личност.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 05 юли 2009 21:45

Най-важното беше да изолираме ДПС!Надявам се,че сме направили това.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 юли 2009 21:45

macko_razbivach написа:
gzagorov написа:
fa6ista написа:piklio sigurno si na 18,..parvo pro4eti i vij koi e Boiko Borisov i ot kade e tragnal i s kakvo se e zanimaval,...posle govori,.....pi6leme

И с какво се е занимавал?
А ако ти си на повече от 18 години, как за толкова време не си се научил да използваш нубавата ни кирилица на компютъра?

Колега на братя Галеви и бодигард на Тодор Живков и царя. Вече си имаме мутра за министър председател. Време беше, преди цар, сега мутра :)

Дай доказателствата за пряка връзка с подсъдимите Галеви! Не на мен, на който си трябва.
Кога точно е бил бодигард на царя, че ми е убягнало?
А за Тодор Живков - да, пазил го е... след 90-та година, когато дъщерята на Живков го наема, тъй като Борисов имаше фирма в бранша. Това не го прави автоматично комунист и довереник на режима.

ПП: Не отричам, че и Борисов си има кирливи ризи. Трябва обаче да му се даде шанс (не че го заслужава кой знае колко, просто няма кой друг за момента) и нова надежда за народа.
ПП2: Sagittarius, подкрепям.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 05 юли 2009 21:45

Светкавица ,ти евреиската кръв остави, на нас проблема ни е ТУРСКАТА ДОГАНСКА КРЪВ глупако

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 21:47

Ония ФАШИСТА на къв се прай? Ако си толкова по-добър от нас, защо си избягал да бачкаш в друга държава и сиг мизерстваш, ама те е страх да се върнеш в БъЛГАРИЯ. Нямаш право да ни обиждаш за това че се опитваме да живеем НАШИЯ СИ ЖИВОТ, а не за ТЕБ. Така че гледай си работата и ни остави. Ако си смел да ЖИВЕЕШ в БЪЛГАРИЯ ела и си дай гласа :x :x
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 05 юли 2009 21:48

Айде честита ви победа :roll: :( тъпа работа...жалко за България :!: Пичове и преди да почнете да сипете помия по мен,че съм бил турчин и така-пак казвам,просто не вярвам на герб,това правителство няма бъдеще.Без АТАКА или БСП,които да усмиряват нещата..незнам :roll: кажете ми само нещо-искахте ли бойко за премиер :?:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 05 юли 2009 21:49

Red_champions написа:Айде честита ви победа :roll: :( тъпа работа...жалко за България :!: Пичове и преди да почнете да сипете помия по мен,че съм бил турчин и така-пак казвам,просто не вярвам на герб,това правителство няма бъдеще.Без АТАКА или БСП,които да усмиряват нещата..незнам :roll: кажете ми само нещо-искахте ли бойко за премиер :?:

А защо да не му дадем шанс?

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 05 юли 2009 21:50

Спрете се малко де,няма ги комунягите и турците!Да живее България!Наздраве!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”