Нов треньор в Локомотив Пловдив - мнения и предложения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Нов треньор в Локомотив Пловдив - мнения и предложения

Мнениеот Пловдив1926 » 07 ное 2011 18:25

Няма смисъл от подобна тема. Мнения и предложения, да не мислите, че треньорите се решават от коментарите ви във форума? Тук всички много приказваме за налагането на наши кадри да речем, но пък всеки приема Здравко Лазаров само като едно временно решение. Да, вчера взе лиценз Про, но защо да не стане втория Едо примерно? Мен лично безкрайно много не ме интересува КОЙ ще е треньора ни. Искам той да е ТРЕНЬОР, а не ПОМОЩНИК, искам да провежда тренировки, да реди състава, да определя тактиката и да води мачовете правилно. И за това да носи отговорност. Името му не е от значение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 07 ное 2011 18:25

Красимир Димитров Трениор Мето Стоинев Директор

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 ное 2011 18:37

Взимайте Гонзо, тъкмо е свободен вече откъм треньорски функции :) Нас ни разката фамилията, време е да покаже своите "умения" и на некой друг отбор...

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 07 ное 2011 18:52

Недей да Гонзуваш, 'щото не се знае Костов какво ще направи. Изглежда интелигентен, но въпросът е как ще го възприемат играчите. А те оставят впечатление, че са момчета, необичащи много-много да им говорят. :lol:

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 07 ное 2011 18:52

Мисля ,че идеалния вариант е Хубчев,папагалите просто имаха некадърни футболисти ,запознат съм с работата му в Поморие.За мен той всъщност е най-добрия треньор в България ,но му трабва време.Просто немска дисциплина и много тренировки,ако Коко му даде шанс в следващите 2-3 години няма кой да ни се опре .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 ное 2011 18:54

Вие сте луди! Имайте малко УВАЖЕНИЕ към името ЛОКОМОТИВ! Гонзо, Хубчев, Грозданов, Неделчо?! За какво говорим въобще, ние да не сме Металик Сопот или Гигант Съединение?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 ное 2011 18:57

IvanGit написа:Мисля ,че идеалния вариант е Хубчев,папагалите просто имаха некадърни футболисти ,запознат съм с работата му в Поморие.За мен той всъщност е най-добрия треньор в България ,но му трабва време.Просто немска дисциплина и много тренировки,ако Коко му даде шанс в следващите 2-3 години няма кой да ни се опре .

+1 Още като прие да води жълтите му казах че там няма да вирее! Но като гледам и при Помориици нещата не са вървели добре от към финанси!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 07 ное 2011 19:01

Паморие ги направи от нищото,един страхотен отбор,той просто тренира много.Акоа някой ми каже един футболист на Поморие без да пита Гугала ще си отрежа хуя.А в отговор на предишния за Здравко-него никой не знае що за треньор ще е .Локомотив не е училище.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 07 ное 2011 19:08

Ако искаме Европейски отбор с европейски треньор-Петър Хубчев.

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 07 ное 2011 19:14

IvanGit написа:Паморие ги направи от нищото,един страхотен отбор,той просто тренира много.Акоа някой ми каже един футболист на Поморие без да пита Гугала ще си отрежа хуя.А в отговор на предишния за Здравко-него никой не знае що за треньор ще е .Локомотив не е училище.

Яне Пехливанов, но той сякаш вече е в Бургас. Имаше и някъв Лемперов... :oops: :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”