Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот Levski 1914 » 06 ное 2011 13:29

фифи перото написа:Та някой разбра ли какво ИСКА да направи Н.Костов в Левски...

До сега разбрахме само какво НЕ ИСКА....

"Разчитам на подкрепата на всички - ръководство, футболисти, фенове и бивши футболисти. Целта пред Левски е борба за шампионската титла. Левски изостава, но шансове има. Стига само футболистите да разберат какво се иска от тях."

"Имам идея как да променя играта на отбора. Левски трябва да бъде агресивен във всички фази. Освен това трябва да държим топката. Разбира се, че не може да играем като Барселона, но ще се опитаме да подобрим представянето си. Надявам се скоро да видите един по-различен Левски. "

Викам да спрем да търсим под вола теле и да оставим човека да работи на спокойствие!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 ное 2011 13:58

Levski 1914 написа:
фифи перото написа:Та някой разбра ли какво ИСКА да направи Н.Костов в Левски...

До сега разбрахме само какво НЕ ИСКА....

"Разчитам на подкрепата на всички - ръководство, футболисти, фенове и бивши футболисти. Целта пред Левски е борба за шампионската титла. Левски изостава, но шансове има. Стига само футболистите да разберат какво се иска от тях."

"Имам идея как да променя играта на отбора. Левски трябва да бъде агресивен във всички фази. Освен това трябва да държим топката. Разбира се, че не може да играем като Барселона, но ще се опитаме да подобрим представянето си. Надявам се скоро да видите един по-различен Левски. "

Викам да спрем да търсим под вола теле и да оставим човека да работи на спокойствие!

Добре.Обещавам,че щом зависи от мен,ще осигуря нужното спокойствие за работа ... ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2011 12:43

"Новият старши треньор на Левски – Николай Костов, започна да налага европейски практики още при стъпването си на „Герена”, видя репортер на Novsport.com. Днес специалистът изведе „сините” за първа тренировка под свое ръководство, след като вчера отборът се наложи драматично с 3:2 над тима на Локомотив (Пловдив).
От сега се знае, че всяка първа тренировка след мач, ще бъде изцяло открита за медиите и феновете. Иначе всяко друго занимание ще бъде открито само през първите 10 минути. Тренировките преди мач ще бъдат открити само 10 минути, след които ще се тренират тактически упражнения за конкретния сблъсък.
Впечатление направи, че Николай Костов излезе последен от тунела на „Герена”, след абсолютно всички играчи и помощници, които тренират на едно от помощните игрища. 40 минути продължи разбора в съблекалнята след мача с Локомотив (Пловдив). Припомняме, че самият Костов сподели вчера, че е разочарован от играта на Левски срещу „смърфовете”.
На заниманието присъстваха още бившите помощници на Гонзо – Антони Здравков и Ивайло Петров, за които все още не е ясно дали ще останат на „Герена”. Бисер Хаздай пък, бе пратен отново в школата, но въпреки това заедно с Божидар Искренов се появи да наблюдава днешната възстановителна тренировка.
Впечатление направи още, че Костов показваше на играчите как да се изпълнява всяко едно упражнение, като това също е новост при тренировките на „Герена”."

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 07 ное 2011 15:56

Що ли ми се струва,че този човек Николай Костов вече сме го гледали ?!Преди около година и нещо в Цска дойде 1 "специалист" от Германия със сериозна визитка по долните дивизии,при който отбора тотално закъса...Предполагам знаете кой визириам - Павел Дочев-немския специалист,който бъркаше Нелсън Грегори и Видима-Раковска...И за да не кажете,че хвърлям камъни в градината на противника,бих дал обратния пример със Ратко Достанич,който видяхме какво направи...

За съжаление ще констатирам,че затъваме все по - надолу,а на всичко здраво мислещи левскари е ясно,че ако Мъри и Наско написаха златна страница в историята на отбора,то Гонзо тотално съсипа всичко преди това и последните 3 години се срамуваме от отбора си...Сигурно за 10 - ти път казвам "Евала" на футболиста Гонзо,но бях сигурен,че въобще не е подготвен за управленска работа,както се и доказа.Кому са нужни тези експерименти с антифутболни хора като Ратко,Вили Главата(най - голямото недоразумение,водило отбора ни),безгласния Ясен,Тони Здравков и т.н.?! Левски не е футболно училище и явно Г.Иванов си прави сметката и знае,че напусне ли отбора отива по дяволите,защото едва ли ще си намери работа някъде извън Левски.

За финал,не мисля,че човекът Николай Костов ще изкара отбора от кризата.След изявленията му се убеждавам,че това е поредният посредствен треньор,който ще си направи визитка със нас.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 ное 2011 16:15

eelche написа:Що ли ми се струва,че този човек Николай Костов вече сме го гледали ?!Преди около година и нещо в Цска дойде 1 "специалист" от Германия със сериозна визитка по долните дивизии,при който отбора тотално закъса...Предполагам знаете кой визириам - Павел Дочев-немския специалист,който бъркаше Нелсън Грегори и Видима-Раковска...И за да не кажете,че хвърлям камъни в градината на противника,бих дал обратния пример със Ратко Достанич,който видяхме какво направи...

За съжаление ще констатирам,че затъваме все по - надолу,а на всичко здраво мислещи левскари е ясно,че ако Мъри и Наско написаха златна страница в историята на отбора,то Гонзо тотално съсипа всичко преди това и последните 3 години се срамуваме от отбора си...Сигурно за 10 - ти път казвам "Евала" на футболиста Гонзо,но бях сигурен,че въобще не е подготвен за управленска работа,както се и доказа.Кому са нужни тези експерименти с антифутболни хора като Ратко,Вили Главата(най - голямото недоразумение,водило отбора ни),безгласния Ясен,Тони Здравков и т.н.?! Левски не е футболно училище и явно Г.Иванов си прави сметката и знае,че напусне ли отбора отива по дяволите,защото едва ли ще си намери работа някъде извън Левски.

За финал,не мисля,че човекът Николай Костов ще изкара отбора от кризата.След изявленията му се убеждавам,че това е поредният посредствен треньор,който ще си направи визитка със нас.

кое пък нети хареса в изказванията на човека

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2011 16:16

А на мен що ли ми се струва, че се чудите за какво да "смърдите"?
milen.hristov написа:кое пък нети хареса в изказванията на човека

Ти пък? И смееш да питаш?!
Докато е Гонзо жив, той ще е виновен за всичко.
Даже разбрах, че маите са предсказали идването на Гонзо на Герена.
Костов е избор на Батков, ама нищо. Няма проблем.
Ако Костов се окаже успешен, то тогава разбира се Батков ще го е избрал.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 ное 2011 16:23

Плювалника кожата си мени, нрава никога! Добре, че Батков няма пари за Мауриньо ,че тук ще ни се изкарат "факти" и "доказателства", че е най-некадърния треньор и стратег на планетата
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 ное 2011 16:29

Единственото, което мога да кажа е, че Костов има по-добра предварителна визитка от Ратко, Ясен и Гонзо взети заедно, коеот автоматично означава, че заставам твърдо зад него

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 ное 2011 16:30

Ето какво сподели Гонзо по време на пресконференцията, на която бе представен Николай Костов:

Човекът, който осъществи контакт с г-н Костов съм аз. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2011 16:37

milen.hristov написа:Ето какво сподели Гонзо по време на пресконференцията, на която бе представен Николай Костов:

Човекът, който осъществи контакт с г-н Костов съм аз. ;)

Еми, добре. Сега ще се знае със сигурност, кой ще е виновен за назначаването му.
А дали ще е успешен или не... има цяла пролет на разположение. Според мен, ако не се сменят централната защитна двойка+да се вземе заместник на Старокин... все тая.
И още нещо. Ако махне кой да е измежду Дарко, Симо и Гаджев ще съм "на нож" към него.
А сравнението с Ратко и Дочев е неуместно.
Първо - визитките им. След това - вида им. Забрави неЕнтелЕгентния им вид. Ми те така и не разбраха къде са.
Пича си го каза: "К'ви титли, каква Европа с тая игра?!" А не стандартното: "Идвам да направя отбора шампион и бла-бла..."
Не го познавам Костов. Нито съм песимист, нито оптимист. Принципно това, че е бил треньор в Украйна и се е задържал е добре. Това, че се е преборил с Шахтьор, Динамо и Металист за евроквота също. Там да се разбие модела Динамо-Шахтьор е немислимо. Но пък това, че не се е "бил" за шампионската титла...
Четвърти в Украйна си е много добро постижение. А какво прави третият отбор на Украйна в последните години - Металист (Харков) всеки знае. Пак се класираха на осминафинал в ЛЕ.

Върни се в “Архив”