stannn написа:honda написа:Вече те бях попитал на колко години си бил през 1997 - явно на недостатъчно или си пропуснал факта че през 1997 година днешния ПФК Левски се казваше ФК "Левски 1914" , а ФК "Левски" беше съвсем друг клуб,който мисля че все още съществува макар че на мен не ми е известно някога да е изиграл организирано футболен мач.
Виждам ,че според "документа" стадион "Г.Аспарухов" е даден "безвъзмездно" на ФК"Левски" не виждам какво общо има с цялата история ПФК "Левски" който е наследник на създания през 1914г Левски и през 1997 се казваше Левски 1914
казано по-просто през 1990 група привърженици на Левски водени от Петър Петров ( Пешо Кучето) и Зл.Тепсиев регистрираха в съда ФК носещ името "Левски" нямащ нищо общо с играещия в А група отбор на Левски с президент В.Спасов-Валяка (по-късно Т.Лафчис) ,който от своя страна се явяваше наследник на създадения през 1914 футболен клуб Левски. След съдебни спорове съда отсъди ( и с право) в полза на Пеко Кучето и оттогава Левски се казваше официално ФК "Левски 1914" до 1998 г когато беше пререгистриран в съда под името ПФК "Левски" .
Да пробваме пак. Кой е ЛЕГАЛНИЯ ЛЕВСКИ. Тоя през периода 1990-1997 или тоя след 1997-ма? Ако е този след 1997 година как започва да играе директно от А група без да е купил лиценза на друг клуб или да са се обединили? И къде остава другия Левски който е играл 7 години и е спечелил титли които после се преписват на другия. Май шизофренията при вас е наследствена. Уж един отбор, а са два. И двата играят на един и същи стадион, и двата са с еднакви имена ама в А група винаги е имало само един Левски. Интересноооооо. Айде сега ми разясни защото според теб съм на 10 и няма как да помня.
явно си някъде около 10 годишен като ти чета мненията

Още по-просто казано - през 1997 в София имаше регистрирани 2 футболни клуба включващи името "Левски" в името си - ФК "Левски 1914" с президент Т.Лафчис играещ в А група наследник и правоприемник на създадения през 1914 "Левски". И друг клуб ФК "Левски" с президент П.Петров( Пешо Кучето) създаден през 1990 ,който ако искаше да се занимава с футбол трябваше да започне от регионалните аматьорски групи- лично на мен не ми е известно този клуб някога да е имал футболен отбор състезаваш се на каквото и да е ниво в турнир организиран от БФС.
Четейки представения от теб "документ" виждам ,че ст. "Г.Аспарухов" е предоставен безвъзмездно на ФК"Левски"( това е клуба на Пешо Кучето). И имайки предвид ,че той така и не е предявил претенциите си към обекта ме кара да се усъмня в автентичността на въпросния "документ" . Още повече ,че никъде във въпросния "документ" не виждам и адреса на седалището на ФК"Левски" (онзи на П.Петров) , имената и данните на лицето ,което го представлява, както и БУЛСТАТ му. Както и никъде не виждам да е оказано ,че е копие.
От това по-ясни обяснения здраве му кажи.