Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bistan75
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот bistan75 » 07 ное 2011 13:18

mikata написа:Напускащи: Акалски,Рисп,Йовов,Балтанов, Димов, Видович и Иво Иванов
Нови: Двама централни защитници,ляв бек и нападател.

Напълно съм съгласен.Само бих добавил-напускащи-Огнянов,Старокин,Милиев,и нови две крила.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 ное 2011 13:23

blue avalanche написа:Смятам,че Рисп все още не е показал и половината от класата,която притежава!

Няма как да я покаже като е закотвен на пейката. Айде за 2-3 мача беше контузен, а за останалите? и до ден днешен не съм намерил обяснение защо е на пейката :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2011 13:26

BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:Смятам,че Рисп все още не е показал и половината от класата,която притежава!

Няма как да я покаже като е закотвен на пейката. Айде за 2-3 мача беше контузен, а за останалите? и до ден днешен не съм намерил обяснение защо е на пейката :roll:

Каквото било-било.Надявам се Костов да го "разкотви".Както него,така и някои други играчи!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 ное 2011 13:28

и аз да си дам мнението.Пише трансфери и спекулации,ще почна първо със спекулациите.На Лезски му трябва чисто ново ръководство и чисто нов отбор-с някои изключения.Според мен все още има шанс да се спаси този Левски,но ще е много трудно.Имаме около 10-12 грамотни играчи които искат да работят с грамотни хора,дано Костов излеле такъв.Страх ме е само да не би нашите примадони да го наклецат както червените направиха с Дочев.
Арс става,Рисп става,Калвоне,Грийн вече не иска да играе в БГ-да си ходи.Йовов-помощник на Кодстов,Видович-аут.
На
LEVSKI_FOREVER

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 07 ное 2011 13:51

mikata написа:
komandini написа:незнам за Коконов, но Бранимир Костадинов може да играе на всяка една позиция в нападение дори и зад нападателя, при това е млад и е от София,така че едва ли ще е проблем да се увлече от живота тук

Ако е добър да е останал в Черноморец :idea:

да, разумен отговор по въпроса, но смятам че навсякъде се допускат грешки, лично аз доста се учудих от престоя му в Черноморец, където не му спореше играта а информациите за него бяха много добри когато играеше в Шотландия, но да не забравяме че примерно един Емил Ангелов не беше кой знае какъв фактор в същият Черноморец а после с Левски стана голмайстор на УЕФА и се бореше и раздаваше докрай със синята фланелка, измъквайки ценни точки за отбора в решителни моменти.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 ное 2011 13:57

Не знам до колко е вярна информацията за интерес към Зе Соареш,но би било добре ако наистина го искаме.Стига и той да иска да се върне в България разбира се.Помня в едно интервю на летището преди да замине за Украйна,че каза,че един ден с радост би се върнал в Левски,така че може би този ден наближава.Няма да му е нужно време да се адаптира,познава обстановката в Левски и като цяло в България.Ще е много по-полезен от разни Младенов,Христов,Калво и Райков.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 07 ное 2011 13:57

Моето мнение е че почти всички трябва да останат,защото с Костов може и да видим добра игра на Левски. Видях абсурдно мнение Огнянов и Милиев да напуснат. Няма как да стане,защото на 100 % при Костов играта им ще се подобри.Старокин също,Видович ми хареса вчера,така че може и да е титуляр вместо Старокин,при новия тренер.Рисп още не се е доказал,а има класа.Иванов няма да играе и може и да си тръгне,па туко виж някой земе да го купи. Калво е супер,ще видите с игра като хората Калво колко е полезен. Арс посмъртно няма да си ходи.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 07 ное 2011 13:58

tevez написа:Не знам до колко е вярна информацията за интерес към Зе Соареш,но би било добре ако наистина го искаме.Стига и той да иска да се върне в България разбира се.Помня в едно интервю на летището преди да замине за Украйна,че каза,че един ден с радост би се върнал в Левски,така че може би този ден наближава.Няма да му е нужно време да се адаптира,познава обстановката в Левски и като цяло в България.Ще е много по-полезен от разни Младенов,Христов,Калво и Райков.

Не подценявай изброените горе,освен Младенов може би :) :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 ное 2011 14:05

новия треньор трябва да изкара потенциала от наличните , не бива да се докарват 3-4 нови , щото ай пак от начало

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 07 ное 2011 14:14

Хора, дайте време на новият треньор!
Той трявба да избута оставащите мачове до края на първенството(Имаме тежък мач с Берое тази седмица), в тях той ще прецени кой става и кой не става!
После да си направи зимна селекция и по време на зимната пауза да подобри формата на доста футболисти, който в момента са в Левски.Има доста хляб в нашите играчи.
Големият проблем на Гонзо дойде от там, че той не може да извлече от футболистите техните максимални качества!
Гонзо трябва да натрупа траньорски опит в малки отбори и тогава да се върне в Левски!

Върни се в “Архив”