mikata написа:Напускащи: Акалски,Рисп,Йовов,Балтанов, Димов, Видович и Иво Иванов
Нови: Двама централни защитници,ляв бек и нападател.
Напълно съм съгласен.Само бих добавил-напускащи-Огнянов,Старокин,Милиев,и нови две крила.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mikata написа:Напускащи: Акалски,Рисп,Йовов,Балтанов, Димов, Видович и Иво Иванов
Нови: Двама централни защитници,ляв бек и нападател.
blue avalanche написа:Смятам,че Рисп все още не е показал и половината от класата,която притежава!
BLUE CHAMPIONS написа:blue avalanche написа:Смятам,че Рисп все още не е показал и половината от класата,която притежава!
Няма как да я покаже като е закотвен на пейката. Айде за 2-3 мача беше контузен, а за останалите? и до ден днешен не съм намерил обяснение защо е на пейката
mikata написа:komandini написа:незнам за Коконов, но Бранимир Костадинов може да играе на всяка една позиция в нападение дори и зад нападателя, при това е млад и е от София,така че едва ли ще е проблем да се увлече от живота тук
Ако е добър да е останал в Черноморец
tevez написа:Не знам до колко е вярна информацията за интерес към Зе Соареш,но би било добре ако наистина го искаме.Стига и той да иска да се върне в България разбира се.Помня в едно интервю на летището преди да замине за Украйна,че каза,че един ден с радост би се върнал в Левски,така че може би този ден наближава.Няма да му е нужно време да се адаптира,познава обстановката в Левски и като цяло в България.Ще е много по-полезен от разни Младенов,Христов,Калво и Райков.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост