Левски - Локомотив Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Левски - Локомотив Пд
Абе аз това, което видях е, че дори юношите ги тренират по-добри треньори от Гонзо. Ето Арс тренира 2 пъти с юношите и почна да вкарва 

vratar4eto написа:Абе аз това, което видях е, че дори юношите ги тренират по-добри треньори от Гонзо. Ето Арс тренира 2 пъти с юношите и почна да вкарва
Ако,всички бяха минали през юношите,сега да сме машини.
-
terata написа:Малии една камара страници изписани за тоя резилМене ме е срам от тоя "мач", за вас незнам. И да ми говорите колко истинки бил двубоя и тем подобни, не мой ме убедите. А за тва, че некои само натякват тва положение в края, където за малко да изравнят... ами по-добре, че не стана, щото тогава щехме да стенем свидетели на абсолютен цирк, след като на Локото щеше да им се наложи да правят чудеса та да пуснат бързо четвърти гол в оставащите 3 минути
Нема такъв мач просто... ма вий си мислете колко сме велики, и как сме обърнали "мегаотбора" от Пловдив с "феноменалните" два гола на Арс.
Никой не се радва на продукцията, а на победата ...
Щото без нея, рухваха всякакви цели пред вече - новият ни треньор.
А положението в края не се връзва в никакъв контекст за уговорен мач.
Просто, не се прави така, защото е прекалено рисковано !
Прави се така, както го направи Левски в Разград, при 2:1 за домакините ...
- Никакъв териториален натиск !
- Удари от дистанция, които по правило отиваха 2-3 метра над вратата и в страни.
- Балонни центрирания към най-ниските ни играчи ...
- Когато случайно топката се озовеше пред пеналта, вместо шут, следваше раздаване в страни по крилата, а от там се центрираше точно там, където нямаше нито един левскар ...
Ето така се прави !
А не да центрираш остро в рамките на вратата, в 92-рата минута, а топката бива атакувана от двама, за да я вкарат ...

Аз малко не схванах как договорката между Коко и Батков е сведена до знанието на играчите?Привиквали са ги един по един в изповедалнята или са дали указание на треньорите?Малко става дълга веригата и винаги може да се появи някой недоволен.За мен по-вероятно е тези работи да се уреждат от мениджърите на играчите.
СПУКАНОГЪРНЕ
За мен много показателен беше един кадър по телевизията на почивката, на който Коко Динев даваше нареждания по телефона.Мога да се обзаложа, че става дума за разговор с държава от Азия 

- milen.hristov
- Контакти:
Обзорът за мача започвам по-изключение с треньора Гонзо(за радост за последно).Мачът бе на много малко да бъде загубен и отговорността за това отново беше само и единствено на ''човека мисъл'' (нямам никакво съмнение кой в действителност ръководеше мача).Отново излезнахме БЕЗ централен нападател,не знам кой е излъгал ГИ,че така може да бъде спечелен мач.Разбира се да не покаже,че се учи от грешките си пуска Грийн централен защитник,в добавка Йовов беше крили,едва ли в а група има по бавно и неориентирано крило от него.
Но стига толкова с директорчето,да погледнем и избраниците му.
За съжаление прави впечатление зачистилите голове които получаваме,като Пламен Илиев има известна вина за повечето от тях,пореният играч който макар и не трениран директно от ГИ е спрял развитието си,и отделно е започнала да му пада формата.
Мюлдер се представи на ниво;Грийн- всички са наясно,че не е защитник;Милиев- невероятно слаб;Видович-също като Милиев но при него е постоянно,все пак е Марадона в сравнение със Старокин.
Димов- неоритентиран,едва ли е разбрал,че е играл снощи;Гаджев-стабилен,отново игра със страхотно желание;Тасевски-буквално се влачеше по терена на моменти.
Йовов- нищо ново,и бабите са по-бързи от него;Младенов-включи се добре,жалко,че е непостоянен;Цветков-отлично се представи в последния половин час,преди това въпреки гола бе слаб.
Резервите Огнянов и Т.Христов отново много слаби,общо взето безсмислени смени;Арс за цял мач игра точно 2 мин.,но път те се оказаха златни,свърши си перфектно работата този мач.
Но стига толкова с директорчето,да погледнем и избраниците му.
За съжаление прави впечатление зачистилите голове които получаваме,като Пламен Илиев има известна вина за повечето от тях,пореният играч който макар и не трениран директно от ГИ е спрял развитието си,и отделно е започнала да му пада формата.
Мюлдер се представи на ниво;Грийн- всички са наясно,че не е защитник;Милиев- невероятно слаб;Видович-също като Милиев но при него е постоянно,все пак е Марадона в сравнение със Старокин.
Димов- неоритентиран,едва ли е разбрал,че е играл снощи;Гаджев-стабилен,отново игра със страхотно желание;Тасевски-буквално се влачеше по терена на моменти.
Йовов- нищо ново,и бабите са по-бързи от него;Младенов-включи се добре,жалко,че е непостоянен;Цветков-отлично се представи в последния половин час,преди това въпреки гола бе слаб.
Резервите Огнянов и Т.Христов отново много слаби,общо взето безсмислени смени;Арс за цял мач игра точно 2 мин.,но път те се оказаха златни,свърши си перфектно работата този мач.
- Hakercheto
- Контакти:
Незнам какво сте писали досега,но когато гледахте мача нямахте ли 1 такова чувство за различен Левски. С тези центрирания и пробиви и тем подобни досега не бяхме правили тези неща. С Ники Костов ще сме още по -добре,но много ми хареса как играхме,особено през 2рото полувреме бяхме супер. Мача не ми пука дали е уреден ,важното е че Левски спечелиха а ЦСКА и Черноморец се издъниха.
ПС: Мнението ми за Арс,по рано когато казвах че до края на сезона ще има поне над 15 гола ще се потвърди и се надявам вече малко повече хора да ми вярват а не да ми се смеят
ПС: Мнението ми за Арс,по рано когато казвах че до края на сезона ще има поне над 15 гола ще се потвърди и се надявам вече малко повече хора да ми вярват а не да ми се смеят
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
milen.hristov написа:Обзорът за мача започвам по-изключение с треньора Гонзо(за радост за последно).Мачът бе на много малко да бъде загубен и отговорността за това отново беше само и единствено на ''човека мисъл'' (нямам никакво съмнение кой в действителност ръководеше мача).................
Не съм съгласен, че Мюлдер(с вина за първия гол) и Гаджев били на ниво. Мюлдер е изключително непостоянен, ако погледнеш головете, които ни вкарват от началото на сезона, "неговите" не са по-малко от тези, на "недоразумението"Старокин. за Гаджев мога да кажа, че е най-статичния ни играч и то на пост, за който се изисква огромно движение.
- blue avalanche
- Контакти:
Muscarin написа:За мен много показателен беше един кадър по телевизията на почивката, на който Коко Динев даваше нареждания по телефона.Мога да се обзаложа, че става дума за разговор с държава от Азия
Сигурно е търсил нов треньор!

Въпрос към феновете на "договорения мач":
След "договорен мач" треньорите уволняват ли ги,бре?Сигурно е някакъв нов почин.

Какво се джавкате за глупости, младежи? Днес случайно намерих помагало по български език с всички правила. Пълно с грешки естествено. И после ще очакваме подрастващите да се научат? Това с тези идиоти, дето се водят академици, професори понастоящем, е химера. Пишат толкова неразбираемо и грешно, че само объркват и без това неособено умните деца.
Аман от простотия! Аман от демокрация!
Аман от простотия! Аман от демокрация!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!