Мнениеот redman » 06 ное 2011 23:54
Не знам Дуци, чичо Митко или титаните са виновни, но отбора и днес и срещу левски игра все едно се вижда за първи път, а играчите, ако изобщо си подаваха топката, го правеха все едно се мразят. Платини, Зику и Мораес играят сякаш са в махалата и паса е забранен. Защита е трагична, единия се подхлъзва, друг го минаваха играчи, чиято годишна заплата е по-малка от неговата седмична, а трети изобщо не разбра къде се намира. Как може да сте толкова заблудени да си мислите че играта днес е била ок и ако Мораес и Крачунов не бяха сгрешили, щяхме да бием. Тогава какво да кажем ако Ботев си бяха вкарали положенията, а съдията беше пуснал онова положение, дето не беше засада, а Мораеш си беше получил червения картон, който си проси вече пети мач? Имате ли идея, че няма мач на Радуканов, в който противника да е създал толкова голови ситуации, може би с изключение на Славия, който според мен беше нареден. Стига сте спали, в отборе нищо не е наред и нито Дуци, нито Мораес са виновните. Виновни са пернишките мутри, чиито скрити помисли продължавам да не разбирам и това са единствените собственици в а група, на които не намирам и грам логика в действията. Имаха нарисувани решения, а те продължават да грешат с всеки изминал ход и става безпощадно ясно, че те не искат ЦСКА шампион, но не разбирам защо. Вече знам че новия шампион ще е от североизточна България, освен ако не гръмнат, взривят или фалират собственика им, който по някаква случайност изтегли повечето специалисти, които работеха на Армията до скоро.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...