Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: ВЪН Дуци от ЦСКА !!!

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2011 22:05

Pichichi написа:Това са си 2 загубени точки от треньорите няма какво да се лъжеме , водиш 1 : 2 на полувремето и оставяш да те изравнят минути след началото на 2-то полувреме. В такива моменти започваш 2-то полувреме като дръпнеш отбора малко по-назад през първите 15-на мин. е най-важно да не пуснеш гол после мача е почти на 90% спечелен !!!! След като стана
2 : 2 сменят Платини - единственият футболист който може да вкара с глава примерно (ако има кой да центрира една топка защото Галчев на повече от 3 м. не може да подаде) и ти прави цялата игра .Бил голям егоист и много държал топката ами като никой друг не може да я държи !!!!!

:shock: Ама естествено,че треньорите са виновни,защто те немогат да си подадът пас на 5м,немогат да вкарат сами с/у вратаря,немогат и дузпа да вкарат,но могат да довкарат от засада влизаща във вратата топка.И аз така мисла,няма по-нормално нещо като водиш с 2-1 първото полувреме да излезеш с катеночо второто,особено с/у колос като Ботев Враца.Наистина Платини има впечатляващи отигравания с глава(като това с/у Порто).Точно зотова го смениха да не се държи топката,а влезне някой,който ще я разиграва.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 06 ное 2011 22:05

Имам достоверна информация ,че Дуци е отмъщението на Батков за "Казанската афера" . Дуци е взел 200 000 евро ,за да влезе в ЦСКА и да разбие отбора , като изгони Радуканов и развали атмосферата. Аз пък от днес няма да гледам мачове на ЦСКА и няма да се интересувам от отбора докато Дуци е там. Ако не изхвърлят незабавно тоя алкохолик и ако не вземат Стойчо за треньор предвиждам тотална деградация на отбора , разпадане през зимата ,когато всички свестни футболисти ще напуснат, разкол при феновете , класиране 4-6 място в края и никакви евротурнири... запомнете ми думите...
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 06 ное 2011 22:09

mirodes написа:Какъв ви е проблема не мога да разбера?Днес имахме точно 5 СТОПРОЦЕНТОВИ ПОЛОЖЕНИЯ освен головете-1.Дузпата 2.Гредата 3.Положението на Зику 4.Положението на Янчев 5.Отменения гол,при който ако Крачунов не беше играл с топката щеше да бъде зачетен.Просто има такива мачове,в които не върви.Отбора при Радуканов имаше късмет в много мачове,а и днес в дебюта му за Ботев го видяхме какъв специалист е.След един нещастен мач и веднага започнахте да плюете.Оставете човека да работи,нека да видим каква зимна подготовка ще проведе.Дуци е един от малкото хора в България,които наистина разбират от футбол.Чел съм му статии,в които прави сериозни тактически разбори,а не говори само общи приказки.Срещу Литекс и Лудогорец съм сигурен,че ще постигнем две победи,защото те играят футбол,а не лежат само като нещастните врачански путьовци.

Съгласен съм!
Въпреки,че не победихме видях хъс и желание,особено от Адемар,Мораес,Стоянов и Крачунов.1.Вкарват ни тъп гол 2.Изпускаме хиляди полужения 3.Никакъв късмет.Просто ги има и тези мачове.Важното е да бием за напред конкурентите :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 06 ное 2011 22:12

Какво е виновен Дуци или Пенев, че Мораес не можа да вкара дузпата?
Стига сте търсили все някъде вината и да изкарвате футболистите агънца. Когато се премахне това да се празнува по дискотеките до ранни зори с обилно количество алкохол след някоя победа тогава и мисленето на играчите ще се промени.
Не може след победата над Левски всички играчи да са мъртво пияни в дискотеката и да ги поздравяват по видео стени и с песни цяла нощ все едно са победили Реал Мадрид, Барселона, и т.н. и са се класирали на финал за ШЛ, а още повече пък да текат такива поздрави все едно са шампиони вече.
Пълна излагация е това и докато не започнат големите глоби и твърдите режими от страна на шефовете футбола и мисленето на играчите ни няма да се промени.Едно време се играеше истински футбол и хората на терена се раздаваха от сърце, но тогава нямаше алкохолни купони след победи и т.н.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 06 ное 2011 23:54

Не знам Дуци, чичо Митко или титаните са виновни, но отбора и днес и срещу левски игра все едно се вижда за първи път, а играчите, ако изобщо си подаваха топката, го правеха все едно се мразят. Платини, Зику и Мораес играят сякаш са в махалата и паса е забранен. Защита е трагична, единия се подхлъзва, друг го минаваха играчи, чиято годишна заплата е по-малка от неговата седмична, а трети изобщо не разбра къде се намира. Как може да сте толкова заблудени да си мислите че играта днес е била ок и ако Мораес и Крачунов не бяха сгрешили, щяхме да бием. Тогава какво да кажем ако Ботев си бяха вкарали положенията, а съдията беше пуснал онова положение, дето не беше засада, а Мораеш си беше получил червения картон, който си проси вече пети мач? Имате ли идея, че няма мач на Радуканов, в който противника да е създал толкова голови ситуации, може би с изключение на Славия, който според мен беше нареден. Стига сте спали, в отборе нищо не е наред и нито Дуци, нито Мораес са виновните. Виновни са пернишките мутри, чиито скрити помисли продължавам да не разбирам и това са единствените собственици в а група, на които не намирам и грам логика в действията. Имаха нарисувани решения, а те продължават да грешат с всеки изминал ход и става безпощадно ясно, че те не искат ЦСКА шампион, но не разбирам защо. Вече знам че новия шампион ще е от североизточна България, освен ако не гръмнат, взривят или фалират собственика им, който по някаква случайност изтегли повечето специалисти, които работеха на Армията до скоро.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 07 ное 2011 08:34

modor написа:И треньора и треньора :lol: :lol:

Ей, няма да му шепнеш така на ухо, че "ке те бийм" (axaaxxaxa)

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 07 ное 2011 08:51

Долу ръцете от Дуци! Върнете и Коща-той е изключителен специалист! И разбира се, трябва да се върне любимецът на цяла България- Лупи! :mrgreen:

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 07 ное 2011 08:54

Аре стига плакахте бре, и Барса правят равен като гости и какво, да сменят треньора ли? или да разпродават футболистите? ебаси и глезльовците много ясно че ще има и равни и дори загуби играчите да не са роботи от 100 мача да правят 100 победи ебаси и Българският манталитет.
ИзображениеИзображение

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 07 ное 2011 09:20

АКО СЪДИЯТА НЕ ПОДПИРАШЕ червените сигурно резултата щеше да е и по-хубав ...
КОЛКОТО ДО ДУЦИ, КАКВОТО ЧОВЕК САМ СИ НАПРАВИ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ НАПРАВИ!!!
УСПЕХ В ПЪРВЕНСТВОТО

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 ное 2011 09:49

toffees написа:Аре стига плакахте бре, и Барса правят равен като гости и какво, да сменят треньора ли? или да разпродават футболистите? ебаси и глезльовците много ясно че ще има и равни и дори загуби играчите да не са роботи от 100 мача да правят 100 победи ебаси и Българският манталитет.

Да не мислиш, че феновете на Барса са умрели от кеф снощи?! И те доста си плюят... Но разликата е в това, че там сменят президентите, а не треньорите!!!

Върни се в “ЦСКА”