Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30
Много фенове тук гледате реално на нещата, но има и такива прости парчета - тези, които се чудят кому били нужни отбори, които играят защитно и бавят играта. Искам тези да ги попитам - когато ЦСКА бавеше играта и правеше номера срещу Бешикташ в Турция - защо не се запиташ кому са нужни такива отборчета в Лига Европа? Отговорът е "успехите" ви този сезон на Европейската сцена! Футболът стана такъв, че вече не сте богопомазани с Левски и нямате по 5 сателита като през 90-те. Като не ви изнася, че даден отбор излиза и се бори срещу вас - насочвайте се към хандбала, защото не знаете нищо за смисъла на футболната игра - а той е, че тя е за да доставя радост на всички, не само на група комплексирани "грандове", които са обида за феновете си с начина на ръководене. Ако аз бях фен на ЦСКА или Левски и бях изживял срамът от последните 3-4 години, до момента да съм се гръмнал от срам!
- mistreated
- Контакти:
Libera написа:Много фенове тук гледате реално на нещата, но има и такива прости парчета - тези, които се чудят кому били нужни отбори, които играят защитно и бавят играта. Искам тези да ги попитам - когато ЦСКА бавеше играта и правеше номера срещу Бешикташ в Турция - защо не се запиташ кому са нужни такива отборчета в Лига Европа? Отговорът е "успехите" ви този сезон на Европейската сцена! Футболът стана такъв, че вече не сте богопомазани с Левски и нямате по 5 сателита като през 90-те. Като не ви изнася, че даден отбор излиза и се бори срещу вас - насочвайте се към хандбала, защото не знаете нищо за смисъла на футболната игра - а той е, че тя е за да доставя радост на всички, не само на група комплексирани "грандове", които са обида за феновете си с начина на ръководене. Ако аз бях фен на ЦСКА или Левски и бях изживял срамът от последните 3-4 години, до момента да съм се гръмнал от срам!
Къде видя някой да казва, че Ботев са играли защитно и са бавели играта? Напротив, Ботев играха така, както трябваше да играят срещу нас. Е... имаха и много голям късмет, но все пак си заслужиха точката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Libera написа:Много фенове тук гледате реално на нещата, но има и такива прости парчета - тези, които се чудят кому били нужни отбори, които играят защитно и бавят играта. Искам тези да ги попитам - когато ЦСКА бавеше играта и правеше номера срещу Бешикташ в Турция - защо не се запиташ кому са нужни такива отборчета в Лига Европа? Отговорът е "успехите" ви този сезон на Европейската сцена! Футболът стана такъв, че вече не сте богопомазани с Левски и нямате по 5 сателита като през 90-те. Като не ви изнася, че даден отбор излиза и се бори срещу вас - насочвайте се към хандбала, защото не знаете нищо за смисъла на футболната игра - а той е, че тя е за да доставя радост на всички, не само на група комплексирани "грандове", които са обида за феновете си с начина на ръководене. Ако аз бях фен на ЦСКА или Левски и бях изживял срамът от последните 3-4 години, до момента да съм се гръмнал от срам!
Играхте добре групирани отзад и се борехте за всяка първа топка, през целия мач бяхте сгъстени пред наказателното си поле, излязохте без страх срещу нас. Разбира се вие имахте и голям късмет в предвид всичките пропуски които направихме ние и в предвид това че две от няколкото изритвания на топката напред ви се оказаха голове, едното от много грубата грешка на К.Стоянов. Ние подходихме много наивно на този тежък терен и може би малко ви подценихме, но за това е интересен футбола... понякога единия отбор няма шанс късмет, за разлика от другия, а без мъничко шанс и късмет не става, той е нужен винаги. Пожелавам ви успех в първенството и да се хвърляте на всички така както срещу нас се хвърлихте ! Заслужено си спечелихте точката и така .... Ние продължаваме по пътя към поредната титла и нямаме право на повече грешки !
catch me ... if you can !
- Udoji90
- Контакти:
Играчите вчера буквално се из***ха върху услията, положени за победата над Левски!
В мач, в който можеха да бият с 2-3 гола разлика, те направиха хикс. Длъжни са да се реваншират пред феновете, като спечелят всичките останали мачове за първенството и Купата до края на полусезона, ВКЛЮЧИТЕЛНО в Ловеч.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- TEDIMAR99
- Контакти:
Цяла Враца е зелена а вие казвахте че ще е червена.Само БОТЕВ.8000 човека викахме ****************.И съдията не успя да ви помогне
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Колеги армейци, вчера играхме трагично в защита, а в нападение създадохме 5-6 100% положения, но вратарят на Ботев извади всичко, което можеше да се извади! Евала му правя на пича, страхотен вратар е! Преди мача се пишеше, че може да го вземем и ще е страхотно попадение ако стане! 

- mistreated
- Контакти:
Dani написа:Колеги армейци, вчера играхме трагично в защита, а в нападение създадохме 5-6 100% положения, но вратарят на Ботев извади всичко, което можеше да се извади! Евала му правя на пича, страхотен вратар е! Преди мача се пишеше, че може да го вземем и ще е страхотно попадение ако стане!
Ами момчето игра не само за отбора си, а и за своето бъдеще. Така и трябва.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Моля ви,това тромаво момче ,с нисък за вратар ръст спаси на практика удари ,които бяха точно в него и много леки -имам пред вид дузпата и удара на Тошко ,за който завалията беше останал без сили от бягането.Така че не бързайте да го хвалите
Libera написа: Ако аз бях фен на ЦСКА или Левски и бях изживял срамът от последните 3-4 години, до момента да съм се гръмнал от срам!
За кой срам говориш? През този период любимият ти отбор беше в Б и В група, пък още не си се гръмнал. Не се сещам Левски и ЦСКА да са постигнали нещо по-срамно.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
BaLoN написа: Ние продължаваме по пътя към поредната титла и нямаме право на повече грешки !
Наистина ли вярваш, че ще станем шампиони ?
Хора как може да сте толкова заблудени ? Титан няма за цел да прави ЦСКА шампион, техните игрички са други.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]