Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 21:49

BLUE CHAMPIONS написа:Васко, това,че изложих неоспорими факти провокация ли се води? :o Напротив, ти ме провокираш като се опитваш да ме върнеш в дъвкани отдавна засади на "Г. Аспарухов" на които показахме достатъчно стоп кадри и доказахме вашите "факти". и въпреки всичко всячески бягаш от вашите дежурни 5-10 см. хммм, удобно е така

Провокация се води когато заявяваш, че напоследък имало тенденция ЦСКА да бъде подпиран от съдии. Това не е мнение за мача днес, а общо заключение, продиктувано най-вече от това, че си левскар, а не на обективна преценка.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 21:58

BaLoN написа:Я се махай от нашия форум бе дразнител ! майната му на тоя мач ... играха слабо нашите... пропуснаха много положения и вратаря им извади доста.... определено второто полувреме за мен беше сбъркана тактиката и вместо да се приберем и да владеем мача и да дебнем противника и с класа и опит да го победим , ние нищо не направихме .... Защо Пената смени Платини и Нелсън ? Младите и неопитни момчета как ще ни извадят мача ???? Вижда се че противника се е затворил и е сгъстена защитата, защо тогава вади Платини ?

Уж Пената-"най-великия",уж Пената-"откривател на таланти",пък сбъркал тактиката и взел,че пуснал "младите и неопитни"...Че вие срещу Ботев ако не ги пуснете,срещу кого,бре?Толкоз ли са страшни врачани?Тц,тц,тц...

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 06 ное 2011 22:27

добър вечер. Тъкмо се връщам от хижа в планината, не можах да гледам мачовете. ЦСКА с колко биха Враца? :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 ное 2011 22:36

Днешния мач беше липса на късмет.Греда,пропусната дузпа и чист гол,който влизаше,но по грешка на Крачунов не го зачетоха. Каквото и да кажем ще е малко.Някои футболисти не бяха в кондиция-факт.Но нападението си скъса задника и създаде достатъчно положения,за съжаление не можа да ги реализира всичките.Но това е футбол.Днес губиш точки утре печелиш.Сега да гледат другите мачове.А колкото до Лудогорец-и те са балон като Черноморец и ще се спукат скоро.Помните всички,че и бургазлии преди 3 години тръгнаха по същия начин с голямата кошница и изявленията,че ще правят революция във футбола.Е 3 години по-късно и помен не остана от тези амбициии.Пенев си каза след мача-някойфутболисти още са в еуфория след мача с Левски.Но ще има сериозен разговор в съблекалнята.Относно това,че Милен казал,че имаме достатъчно халфове.Ами каза го ама повреме,когато Бандаловски,Попов,Халилович и Живец бяха здрави.Ако те не бяха контузени всичко щеше да е ок.Сигурен съм,че и в най-кошмарните си мисли той не е допускал,че ще има 4-ма контузени наведнъж.Защото в такъв случай щеше да се получи така,че да има по 2-ма на пост,че и по повече.Относно положението сега.Според мен Адемар трябва да бъде изместен като вътрешен халф вместо Янчев например.Виданов да е десния бек,защото за там става а Петър Стоянов да е другия вътрешен халф вместо Галчев.Един престой на пейката на Янчев и Галчев ще им се отрази добре според мен.

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 06 ное 2011 22:42

PFK_Levski написа:Ама моля и се покажи ми клипа в който Гаджев удря футболист на Ботев Враца .... моля те макар и да съм гледал мача ...... аз както и всички други гледали този мач не видяхме Гаджев да го удря ..... но ти ни покажи клипа в червен фон .. може и да видиме така давай чакам !

Братска прегръдка е вероятно това от ********, а дадоха на двамата жълти картони, за да не изгонят ********** А този другият, дето днес ни вкара го спираха със съдии:

Изображение

Ето ти подбрани ситуации от "Герена" Гледай внимателно.:

http://vbox7.com/play:d021761052

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 ное 2011 22:45

bobonikolov написа:Виданов да е десния бек,защото за там става

Ти гледа ли поне един мач през този сезон с участието на Виданов на тази позиция? Бандаловски ще е на линия още за мача с Миньор. Проблемите са на друго място, не в десния бек....
Очаквам да победим Миньор и Литекс, но Лудогорец.... не и с тази игра.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 ное 2011 22:50

mistreated написа:
bobonikolov написа:Виданов да е десния бек,защото за там става

Ти гледа ли поне един мач през този сезон с участието на Виданов на тази позиция? Бандаловски ще е на линия още за мача с Миньор. Проблемите са на друго място, не в десния бек....
Очаквам да победим Миньор и Литекс, но Лудогорец.... не и с тази игра.

Не казвам,че проблема е в десния бек.Просто предложих една нова двойка халфове,а за да играят така както ги посочих може да се наложи промяна на защитата.Но щом Бандата ще е налиния за мача с Миньор супер.Другата опция за вътрешен халф е Румен Трифонов към момента.Когато се възстанови Халилович той също ще е опция.

Потребителски аватар
Abata
Контакти:

Мнениеот Abata » 07 ное 2011 00:08

Red Warrior написа:Да вярно много сърцата игра на Ботев Враца срещу ЦСКА. Интересно ми е само дали продължава да има допинг контрол и защо срещу вас играха ганкиното?!

Колега,срещу ЦСКА почти винаги се играе така и е нормално!
Давам пример с Берое,които си заслужаваха равния последния път!
Тия отборчета не играят ганкиното както срещу някои други и ЦСКА създава положения,за разлика от някои други....!Просто ние сме основния дразнител в момента и това са нормални неща! ;)[/quote]
Да играят така и срещу Левски да ги видим!

Играха така и срещу Левски, но съдията и късмета на Гаджев ги спряха тогава имаха 4 положения за гол в първите 20 минути!

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 07 ное 2011 00:21

Вие си спорете, но е факт, че и в двата мача Ботев беше ощетения отбор. И Левски ги подпряха тогава и ЦСКА ги подпряха днес. Явно обаче от приказки по този въпрос няма голям смисъл, защото темата се дъвче от 100 години, но картинката си е все същата. Е, може би има известен "напредък" от както толкова много мачове от А група се предават на живо, но като цяло съдийските аванти за определени отбори си продължават. Кога ли най-после тези хора, които си ги "поръчват" ще разберат, че това не само не помага на техните отбори, а дори им пречи. Или за тях най-важно е да се докопат до евротурнирите пък оттам нататък...
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Върни се в “Архив”