Мнениеот bobonikolov » 06 ное 2011 22:36
Днешния мач беше липса на късмет.Греда,пропусната дузпа и чист гол,който влизаше,но по грешка на Крачунов не го зачетоха. Каквото и да кажем ще е малко.Някои футболисти не бяха в кондиция-факт.Но нападението си скъса задника и създаде достатъчно положения,за съжаление не можа да ги реализира всичките.Но това е футбол.Днес губиш точки утре печелиш.Сега да гледат другите мачове.А колкото до Лудогорец-и те са балон като Черноморец и ще се спукат скоро.Помните всички,че и бургазлии преди 3 години тръгнаха по същия начин с голямата кошница и изявленията,че ще правят революция във футбола.Е 3 години по-късно и помен не остана от тези амбициии.Пенев си каза след мача-някойфутболисти още са в еуфория след мача с Левски.Но ще има сериозен разговор в съблекалнята.Относно това,че Милен казал,че имаме достатъчно халфове.Ами каза го ама повреме,когато Бандаловски,Попов,Халилович и Живец бяха здрави.Ако те не бяха контузени всичко щеше да е ок.Сигурен съм,че и в най-кошмарните си мисли той не е допускал,че ще има 4-ма контузени наведнъж.Защото в такъв случай щеше да се получи така,че да има по 2-ма на пост,че и по повече.Относно положението сега.Според мен Адемар трябва да бъде изместен като вътрешен халф вместо Янчев например.Виданов да е десния бек,защото за там става а Петър Стоянов да е другия вътрешен халф вместо Галчев.Един престой на пейката на Янчев и Галчев ще им се отрази добре според мен.