Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 23:17

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Според мен ...... Остро центриране в рамките на вратата, което бива атакувано от двама човека, при един куп играчи ( тоест, дори никой от гостите да не играе с топката, тя може съвсем нормално да си влети в мрежата ) ... И всичко това става в 92-та мин. на мача ............ Никак, ама никак не ми се връзва във филма - "Уговорен мач" :!:

Е,как,бе...Ти,пък.Лазаров намига на защитниците и центрира "остро",но на милиметри встрани(той го е сметнал).Двама играчи на Локо-то намигат на Илиев и стрелят в крака му.Всичко е ВИТИЗ "Кр.Сарафов"! :lol: :lol: :lol:

Ако бяха вкарали Локо Пловдив, какво пречи в следващата атака Левски отново да вкарат, както Арс вкара 2 гола за по-малко от минута и мачът отново да бъде 1-ца ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 06 ное 2011 23:22

blue magic написа:
THE G.A.M.E написа:Според мен ...... Остро центриране в рамките на вратата, което бива атакувано от двама човека, при един куп играчи ( тоест, дори никой от гостите да не играе с топката, тя може съвсем нормално да си влети в мрежата ) ... И всичко това става в 92-та мин. на мача ............ Никак, ама никак не ми се връзва във филма - "Уговорен мач" :!:

Не се хаби - няма да ги убедиш. Който не желае да види очевидното си е обречен на слепота. Да благодарим на Пламен за феноменалното (или по скоро инстинктивно) спасяване.

вие слепи ли сте.вижте пак изравнителното попадение на арш и и по скоро липсата на всякаква реакция на вратаря при положение че топката мина на 1 метър от него и при това не с голяма сила
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 23:23

sostenere написа:
blue avalanche написа:

Е,как,бе...Ти,пък.Лазаров намига на защитниците и центрира "остро",но на милиметри встрани(той го е сметнал).Двама играчи на Локо-то намигат на Илиев и стрелят в крака му.Всичко е ВИТИЗ "Кр.Сарафов"! :lol: :lol: :lol:

Ако бяха вкарали Локо Пловдив, какво пречи в следващата атака Левски отново да вкарат, както Арс вкара 2 гола за по-малко от минута и мачът отново да бъде 1-ца ?

Нямаше ли да е по-просто Лазаров да я изрита 2м над вратата?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 23:26

nikullas написа:вие слепи ли сте.вижте пак изравнителното попадение на арш и и по скоро липсата на всякаква реакция на вратаря при положение че топката мина на 1 метър от него и при това не с голяма сила

Не.Не сме слепи!Вратарят беше тръгнал в ДРУГАТА посока!Пробвай да реагираш,когато си хванат в крачка.Може и да ти се получи.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 06 ное 2011 23:32

blue avalanche написа:Ако направя едно обобщение,СПОРЕД ЛЕВСКИМРАЗЦИТЕ:
Славия ги бихме,защото мачът бил уговорен(Г.Иванов,на 3м от голлинията,НЕ ПОЖЕЛАЛ да вкара)
Срещу Ботев-съдията свирил засада,дето я нямало,пък за Гаджев имало ЧК-чиста загуба
С Литекс мачът бил уговорен и затова Пенев си извадил най-силните играчи
Локо Сф бойкотирали и затова сме ги били
С Локо Пд мачът бил уговорен,защото...иначе,тях посмъртно не можем да ги бием.Може би...
Т.е,според същите тези ЛЕВСКИМРАЗЦИ,при "нормално" стечение на обстоятелствата,досега Левски трябваше да е с,има-няма...2-3 точки.
Правилно ли съм разбрал?

Почти...ние трябва винаги да падаме, за да са доволни цесекарите и феновете на Наско и Мъри!
Тази теория я развих след мача ни с Локо (Сф)...защото тогава пак се започна с това, че футболистите им бойкотирали мача т.н. Интересно ми е защо тогава никой не обели и дума за симулативна игра от същите тези футболисти в мача им с Лудогорец, който апропо завърши със същия резултат!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 06 ное 2011 23:35

blue avalanche написа:
nikullas написа:вие слепи ли сте.вижте пак изравнителното попадение на арш и и по скоро липсата на всякаква реакция на вратаря при положение че топката мина на 1 метър от него и при това не с голяма сила

Не.Не сме слепи!Вратарят беше тръгнал в ДРУГАТА посока!Пробвай да реагираш,когато си хванат в крачка.Може и да ти се получи.

стига глупости.гледай първо видеото със ситуацията в спортал и после коментирай.щом дори феновете на локо пд пишат че е 100% тото мач,а те са известни с голямо овче търпение, си прави изводите
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 23:53

nikullas написа:
blue avalanche написа:

стига глупости.гледай първо видеото със ситуацията в спортал и после коментирай.щом дори феновете на локо пд пишат че е 100% тото мач,а те са известни с голямо овче търпение, си прави изводите

1.И мача гледах,но щом заповядваш,и видеото гледах.Точно както казах:Лучини беше тръгнал в обратната посока.
2.Току-що бях във форума на Локо Пд.Никой не пише за тото.Недей да лъжеш!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 ное 2011 08:44

Истината е,че сме ТРАГЕДИЯ.Ако Ники Костов успее поне наполовина да оправи поразиите на Гонзо то трябва да го нарекат магьосник!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 07 ное 2011 09:01

olfix написа:Истината е,че сме ТРАГЕДИЯ.Ако Ники Костов успее поне наполовина да оправи поразиите на Гонзо то трябва да го нарекат магьосник!

По - добре от това няма как да го кажа)))
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 07 ное 2011 11:20

Гледам че пак се е намерил някакъв идиот който да развива свободни съчинения на тема уговорки и залози. Що му се връзвате та го гъделичкате .....

Върни се в “Архив”