Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Спартак Варна - Ботев Пловдив неделя 14:30

Мнениеот rump_shaker » 06 ное 2011 18:09

Какво да очакваме друго. Кат виках че тези футболисти са счупени манталитети и не стават, някой ми обясняваше как няма такова нещо "манталитет на губещ". Е аз по добър пример от това не знам дали може да има.

Ето няколко причини за безхаберието на отбора:

Защитата уж ни е най-опитната в отбора ама нещо не могат да се сработят. И защо? Защото нямаме чист ляв бек и всеки мач трбява да се пуска някой там. Няма никав синхрон между иначе добрите централни защитници. Гаджала примерно направи два слаби мача в началото и още като че ли играе се едно се бори с това да се докажи и някак си се увлича и забравя да играе отборно. Личи си от 100 км че му тежи психически играта на терена.

Халфовата линия. Кривия показва някава активност, ама тя май е само привидно реална. Иначе си е едно тичане по терена, плонжове, петички и задни ножици които не са уместни в тези времена. Рахов: уж има някви данни ама се замислете. Играл е в евроколежа. Е подяволите с футболисти които са ритали в университетско отборче ли смятаме да печелим в профи футбола. Йордан Христов неможе едно центриране да направи. Борбен, бърз, отнема, подава ама кат трябва да центрира ужас! С такова крило как да стане. А за Тошко Неделв май почна да го хваща звездоманията. Безпорен талант ама май взе да го кара на инерция. Влиза титлуяр и повече се кефи на аплаузите на публиката отколкото да се концетрира на терена.

Наско Курдов няма кво да го обсъждам. Той ако не получи пас се цупи кат малко момиче. Ако не може да отиграе топката тревата му пречила.

Е на фона на тея неща как да играят футбол. То всеки си има някъв неразрешен прблем, кой с личното си достойнство, кой с тва че вече не бил тартор, кой с номера си че искал да е звездата на отбора. Любо Пенев много добре каза: Искам футболисти които да нямат проблеми за разрашевана ами да мислят за футбол.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 06 ное 2011 18:12

Още в началото на сезона бях казал че Бакала не става за управник. Тва че ни е легенда и е дал много за клуба няма спор Благодарим му! Но до там! Имаше хора които ме плюха за мнението ми , но сега виждам че са на същото! Всички искаме Ботев който да бие , от който да се страхуват. Това няма да стане с маринчовци лилчовсци коце костадиновсци ..... остават си легенди и нищо повече! Видя се че с тяхния начин на управление ставаме само за средняци в Б група. По дяволите та ние даже средняци в А не трябва да сме.

ТВА Е БОТЕВ ПЛОВДИВ и ние сме били Левски и ЦСКА насред София. БОТЕВ , който е побеждавал Барселона и Байерн Мюнхен...
Ако на тея П*тки не им е ясно тва нещо да си хващат пътя за царацово...всичките до един без изключение...
Изображение

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 06 ное 2011 18:47

Всичко вече стана ясно!Просто, тези футболисти толкова си могат.Срам!....даже по едно време от мача ми стана даже смешно.
Да не е посмял Бакала и другите "съветници" около него да се мешат на Радуканов за селекцията!!!! :evil: :evil: :evil:
По-слаб Ботев никога не съм гледал!

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 06 ное 2011 19:16

Пълна подкрепа за Радуканов и основна чистка сред футболистите :!: :!: :!:

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 06 ное 2011 19:53

Добре бе мама му стара, кои направи таq недъгава селекциа в на4алото на сезона?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 ное 2011 19:59

Аз , като разправях че с тия пилешки сърца и Сър Алекс да дойде нещата няма да се променят , вие не Хубчев бил виновен :(

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 06 ное 2011 20:59

Най-лошото в случая е, че след месец с тези безхаберници ще сме на 10 точки от лидера. Това ако някой ми го беше казал като най-лошия ни сценарий преди първенството нямаше да му повярвам. С такава игра ние и Сливен не можем да бием със сигурност. Уникална безидейност! Без класни чужденци изобщо няма как да стане та дори и в Б група.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 06 ное 2011 21:22

Сега се прибирам от варна.
Бях се заканил да не стъпвам повече, но уви, сърце жълто-черно не трае 8-)

Положението е трагично, изгледах едва до 65-тата минута, не съм обнадежден.
Вижда се, че Хубчев не е бил причината, дори твърдя, че при него толкова слаб мач не сме имали. За съжаление, той обра негативите на чужди грешки и престъпна небрежност.

Живи и здрави, ще видим зимната пауза и на пролет. Хубавото е, че сме само на 4 точки след лидера, лошото е, че разликта ще се увеличава и приключваме за купата :lol:

Хубавото би трябвало да предстои, всичко зависи от новото ръководство в лицето на Юли Попов. Ще видим.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 06 ное 2011 21:46

Oще от контролите лятото се видя,че работата куца сериозно

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 06 ное 2011 21:51

ШШШШШШ
Boris ли си? Морис ли си?
Леко с определенията
Знаеш ли колко пари взима Бакала?
Това, че не става за управник не значи, че не е добронамерен.
Бакала никога няма да те определи като тъпо парче защото е читав човек.
Къде беше ти, когато човека пое инициативата да се бори със сельо,и го направи с финес, а не като Чобанин.
Ние си го избрахме Бакала,ние му стояхме зад гърба и ние сме си виновни.
И Бакала няма да умре от глад ако не работи в Ботев ,има си бизнес, от който вади доволни кинти повярвай ми.

Иначе е ясно,селекцията е сбъркана.Липсва качество,а където има качество футболиста е принуден да играе на непривичен пост, за да се пълнят дупки.Днес беше страшно и дано поне се стегнат и да се доверят на Радуканов.
Аплодисменти за хората, които пропътуваха тези километри и поклон за това че издържаха до 70-тата минута.
Айде а пък дано и на полусезона докараме поне 10 нови футболисти /с пари/
Защото явно ,като за без пари толкова................
Красота,вяра ,борба!!!

Върни се в “Ботев”