Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 19:19

daniel875 написа:
LaRgO написа:Хаха, жалки същества... Ако Левски обърне мач, задължително мачът е уговорен, но ако някой обърне Левски, мачът е много чист. Много сте жалки. Иначе Костов го каза - С тази игра сме за никъде. Нито титла, нито ЕКТ. Здравков пък видял слабости само, защото сме допуснали два гола..... :shock:

Ако си доволен от този мач и си мислиш, че Батков и Динев не са го изиграли предварително, много се лъжеш. Всъщност според мен, колкото и да сме слаби, щяхме да ги бием "Локо"-то с два или три гола. Обаче, за да всички доволни, имаше обрати.

Не съм доволен от мача, но да разправяте, че е уговорен е смешно.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 06 ное 2011 19:20

Херо обича да му мирише на футбол, но на мен тази вечер ми миришеше на нещо друго :oops:
Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 ное 2011 19:21

Кашчей написа:
PFK_Levski написа:
Кашчей написа:
Защото твърде много преигравате с този термин...или това е просто определение за другата половина на България, която не е левскарска.Какво всъщност очаквате от тези, които не са привърженици на отбора ви-да се косят за отчайващата игра или да се радват на подобни победи?Когато побеждавате с истинска игра, в истински мачове у нас, побеждавате и навън, в Европа.Когато играете измислени мачове....идват Тампере и Беверен, и Търнава, и Люцерн

А когато дойдат Гент , Лил , Спортинг Лисабон , Марсилия , Оксер , Удинезе , Киево и прочие .... к'во прайм ?

Пращаме неграмотните да прочетат още веднъж написаното, преди да му отговорят!

А питам те кво правиме като дойдат тези отбори , които аз изброих .... много точно съм те питал ... кво прайм ? С цел провокация изреждаш отборите от които Левски е отпадал срамно ..... не се прави на ударен всички те разбрахме к'во искаш да кажеш ... та питам те когато дойдат Гент , Лил и т.н. мисля че си ги видял др-те - КВО ПРАВИМ ?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 ное 2011 19:23

За да кажа и аз няколко думи по спора за Европа, ще отбележа, че средата прави един спортист, отбор слаб, а не той самият. "Левски" нямаше да е толкова слаб, да преживяваме такива резили, ако не беше калпавата конкуренция в родното ни първенство и по - точно калпавите СЪДИИ.
Това, че сме побеждавали силни отбори тук, а понякога и навън, не означава, че трябва да парадираме с тези успехи чак толкова. Това е положението. Кашчей има право да критикува. Той не е нито левскар, нито цесекар и тогава обективността е доста по - голяма в оценките. Пак да кажа обаче условията, в които живеем, в които трябва да демонстрират способностите си тук отборите ни, когато са на ниво, постепенно ги провалят.
Последна промяна от daniel875 на 06 ное 2011 19:25, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2011 19:23

daniel875 написа:
LaRgO написа:Хаха, жалки същества... Ако Левски обърне мач, задължително мачът е уговорен, но ако някой обърне Левски, мачът е много чист. Много сте жалки. Иначе Костов го каза - С тази игра сме за никъде. Нито титла, нито ЕКТ. Здравков пък видял слабости само, защото сме допуснали два гола..... :shock:

Ако си доволен от този мач и си мислиш, че Батков и Динев не са го изиграли предварително, много се лъжеш. Всъщност според мен, колкото и да сме слаби, щяхме да ги бием "Локо"-то с два или три гола. Обаче, за да всички доволни, имаше обрати.

Значи, колкото и да сте слаби, по дефолт Локо Пд са в пъти по-слаби от вас :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2011 19:25

daniel875 написа:За да кажа и аз няколко думи по спора за Европа, ще отбележа, че средата прави един спортист, отбор слаб, а не той самият. "Левски" нямаше да е толкова слаб, да преживяваме такива резили, ако не беше калпавата конкуренция в родното ни първенство и по - точно калпавите СЪДИИ.

Всеки съдия, който не свири поне 2 дузпи за Левски и не изгони поне 1 играч на противника е слаб съдия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 06 ное 2011 19:25

Пловдив1926 написа:Честита победа не левскарите и поздравления за плакатите, които бяха точно на място. Вие имате треньор, ние нямаме - това си каза тежката дума. Все пак дано има повече такива истински мачове, които да ни държат на тръни до последната секунда и по-малко дузпи за игра с глава и като тази пародия във Враца.

Благодарим! Ето един фен на Локо, който гледа реално на нещата. Успех и на твоите любимци, и надявам се с треньор от класа, какъвто заслужава отбора на Пловдив. 8-)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 ное 2011 19:25

TB1957 написа:Херо обича да му мирише на футбол, но на мен тази вечер ми миришеше на нещо друго :oops:

На парафин може би :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 ное 2011 19:26

Кашчей написа:
daniel875 написа:За да кажа и аз няколко думи по спора за Европа, ще отбележа, че средата прави един спортист, отбор слаб, а не той самият. "Левски" нямаше да е толкова слаб, да преживяваме такива резили, ако не беше калпавата конкуренция в родното ни първенство и по - точно калпавите СЪДИИ.

Всеки съдия, който не свири поне 2 дузпи за Левски и не изгони поне 1 играч на противника е слаб съдия!

Не, тук не ме разбра. Напротив, съдиите трябва да се стараят да са обективни и това, че някой отбор е силен, не означава, че трябва да го подпират. Но винаги се случва обратното за съжаление.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 ное 2011 19:28

Според мен Левски биха защото искаха и знаеха повече как да победят.В края на мача май и физиката изневери на пловдивчани.Имаше и известна доза късмет,но шанса винаги е бил част от спорта,в частност от футбола.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”