Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2011 19:01

Tommi написа:
Кашчей написа:Дай ми определение за анти-левскар!Аз не съм фен на отбора ви, тогава трябва ли да се радвам, когато печелите?

Анти-левскар е противоположното на левскар. Ако искаш се радвай на победите ни, ако искаш не се радвай. Не схаващ защо го задаваш този въпрос. :roll:

Защото твърде много преигравате с този термин...или това е просто определение за другата половина на България, която не е левскарска.Какво всъщност очаквате от тези, които не са привърженици на отбора ви-да се косят за отчайващата игра или да се радват на подобни победи?Когато побеждавате с истинска игра, в истински мачове у нас, побеждавате и навън, в Европа.Когато играете измислени мачове....идват Тампере и Беверен, и Търнава, и Люцерн
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 ное 2011 19:02

Честита победа,която беше много важна.Друго ще е настроението утре,когато Ники Костов започва работата.При една загуба настроението щеше да е минорно и като цяло атмосферата на Герена щеше да е лоша.Победихме напълно заслужено,Локо Плд ако разчитат само на статичните положения доникъде няма да стигнат.Важно е и,че Арш се отпуши и се нядавам в оставащите кръгове да продължи да вкара,още повече,че срещаме по-слаби отбори и ще има по-голям шанс това да стане.Добър мач и за Цветков,направи асистенция и вкара гол.Видович :roll: :roll: страшно слаб и неориентиран играч.Първото полувреме беше толкова слаб,че младокът Лазаров печелеше всяко единоборство срещу него,да не говорим,че при центрирането на Здравко към Карвальо направо му скри топката и докато се ориентира и хоп топката беше във вратата.Второто полувреме беше по-добре,но и Локото се прибраха в защита и нямаха толкова атаки като изключим последните 5 минути.
Само ЛЕВСКИ :!: :!:

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 ное 2011 19:07

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:Дай ми определение за анти-левскар!Аз не съм фен на отбора ви, тогава трябва ли да се радвам, когато печелите?

Анти-левскар е противоположното на левскар. Ако искаш се радвай на победите ни, ако искаш не се радвай. Не схаващ защо го задаваш този въпрос. :roll:

Защото твърде много преигравате с този термин...или това е просто определение за другата половина на България, която не е левскарска.Какво всъщност очаквате от тези, които не са привърженици на отбора ви-да се косят за отчайващата игра или да се радват на подобни победи?Когато побеждавате с истинска игра, в истински мачове у нас, побеждавате и навън, в Европа.Когато играете измислени мачове....идват Тампере и Беверен, и Търнава, и Люцерн

А когато дойдат Гент , Лил , Спортинг Лисабон , Марсилия , Оксер , Удинезе , Киево и прочие .... к'во прайм ?

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 ное 2011 19:08

sostenere написа:Тотално нагласен мач, обръщачки комуниста начело на Левски и Тото Динев, е няма по-голема пародия.

:lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 ное 2011 19:09

sostenere написа:Тотално нагласен мач, обръщачки комуниста начело на Левски и Тото Динев, е няма по-голема пародия.

Моля ти се гледай кво става у Враца ..... и коментирай там , пък тоз мач кво да ти кажа .... бихме ги с "половин гол" както е казал един "велик" треньор !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 06 ное 2011 19:13

„Първите ми впечатления са, че най-доброто от този мач са победата и трите точки. Може би дотук свършва всичко добро. Левски показа доста слабости, които не искам да обсъждам. Имам сериозни критики към движението на играчите. Не съм се занимавал досега с отбора. Мисля, че дотук трябва да приключат моите обсъждания за мача. С такава игра нямаме никакви шансове за титли и развитие по европейските терени. Не съм се запознавал с футболистите още, тепърва ще говорим. Не съм участвал в подготовката за този мач“

Е поне човека си казва нещата както са си,а не работим в правилна посока ,трябва време и т.н.
Ако успее да дисциплинира тези футболисти,мисля че на пролет ще имаме добър отбор,но дотогава няма да чакам лично аз-НИЩО.Дано да усети ненужните и връзкарите и да ги премахне незабавно през зимната пауза.
Успех на новия треньор и любимия ми отбор от тук нататък и най-важното...........
Т Ъ Р П Е Н И Е.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 19:13

Хаха, жалки същества... Ако Левски обърне мач, задължително мачът е уговорен, но ако някой обърне Левски, мачът е много чист. Много сте жалки. Иначе Костов го каза - С тази игра сме за никъде. Нито титла, нито ЕКТ. Здравков пък видял слабости само, защото сме допуснали два гола..... :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2011 19:14

PFK_Levski написа:
Кашчей написа:

А когато дойдат Гент , Лил , Спортинг Лисабон , Марсилия , Оксер , Удинезе , Киево и прочие .... к'во прайм ?

Пращаме неграмотните да прочетат още веднъж написаното, преди да му отговорят!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 ное 2011 19:18

LaRgO написа:Хаха, жалки същества... Ако Левски обърне мач, задължително мачът е уговорен, но ако някой обърне Левски, мачът е много чист. Много сте жалки. Иначе Костов го каза - С тази игра сме за никъде. Нито титла, нито ЕКТ. Здравков пък видял слабости само, защото сме допуснали два гола..... :shock:

Ако си доволен от този мач и си мислиш, че Батков и Динев не са го изиграли предварително, много се лъжеш. Всъщност според мен, колкото и да сме слаби, щяхме да ги бием "Локо"-то с два или три гола. Обаче, за да всички доволни, имаше обрати.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 19:18

Чудесен следобед!Още по-чудесна вечер!!Сега спокойно мога да изгледам мачовете от Примера!Айде до утре!

Върни се в “Архив”