Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот blue magic » 06 ное 2011 18:37

ivkoni_1 написа:Абе хора,стига сте се дърляли,тук няма червени,сини и бембени.Нали всички виждаме,че футбола не отива по дяволите и нивото е уникално ниско.Пак пиша,Николай Костов каза с 10 думи цялата истина,която беше премълчавана и заобикаляна досега.Човека е категоричен,че с такава игра в Европа нищо добро не ни чака.А той идва от Украйна и Кипър,а не от Барселона или Реал Мадрид....

Каква Европа бе човек - с такава игра в България си извън тройката!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 ное 2011 18:37

BLUE CHAMPIONS започва да влиза в час след мача Левски-ловеч (3-2) :))) , където любчо трябваше да си проправи пътеката за национала , гонзо да си спаси главата , а двамата президенти да поспечелят малко от черно тото .
Ще кажа отново нещо което винаги съм твърдял : Гонзо е вреден за Левски и феновете трябва да продължат натиска си , за да се разкара , иначе рискуваме да си останем с МАХЛЕНСКИЯ ФУТБОЛ , който този човек докара на герена .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 ное 2011 18:38

Гледайте сашко и ще разберете. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 06 ное 2011 18:39

blue magic написа:
ivkoni_1 написа:Абе хора,стига сте се дърляли,тук няма червени,сини и бембени.Нали всички виждаме,че футбола не отива по дяволите и нивото е уникално ниско.Пак пиша,Николай Костов каза с 10 думи цялата истина,която беше премълчавана и заобикаляна досега.Човека е категоричен,че с такава игра в Европа нищо добро не ни чака.А той идва от Украйна и Кипър,а не от Барселона или Реал Мадрид....

Каква Европа бе човек - с такава игра в България си извън тройката!

Абе за България,като се има предвид,че останалите са същият дол дренки,може и да стане нещо.За мен "А" група не е мерило,ама никакво!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 18:39

smoothc написа:Сьорд Арш трябва по-честичко да го пращат при децата :) За 2 минути 2 гола-Перфектно просто!
Иначе...отново едни и същи грешки,отново 3-4 играят и се мъчат да направят нещо,а останалите ги гледат! Новият треньор ще има много трудната задача да "изкорени" грешките,особено в средата на терена и във фаза защита!
Цветков определено трябва да бъде по-често налаган в състава,защото има страхотен потенциал и енергия,от която целия тим се нуждае,особено в по-напрегнати моменти.Влади Гаждев мисля,че след време паметник трябва да му издигнат от Левски-Невероятен капитан,лидер,винаги поема отговорността и крайните решения,умее да рискува във важните моменти...Поклон пред този човек!
С право може да се каже "душата на отбора" и днес той отново бе в основата на победата,със своето раздаване и пример на терена!
Честита победа на всички левскари!

"Новият треньор ще има много трудната задача да "изкорени" грешките,особено в средата на терена и във фаза защита!"
Просто трябва да "изкорени" Младенов,Йовов,Видович и Милиев от отбора!
"Влади Гаждев мисля,че след време паметник трябва да му издигнат от Левски-Невероятен капитан,лидер,винаги поема отговорността и крайните решения,умее да рискува във важните моменти...Поклон пред този човек! "
През голяма част от мача гледаше играта отблизо!Уж деф.халф,а го минаваха като малка гара!
За Цветков си прав!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2011 18:42

Всъщност, наистина прекалено лесно се получиха двата ни гола, при които обърнахме резултата ...
Обаче, как го виждате това, мача да е уговорен ( вероятно за 3:2, както мнозина са сигурни ) ... та за да има прилична печалба за господа от рода на "адвокатина" и Коко, тука би трябвало да са играли няколко хиляди ( а можеби и над 100 хилки ), а в 92-та мин. на мача, гостите отправят остра топка към вратата на Левски, която забележете - е атакувана от двама ( 2 ) играча на Локо, с явната мисъл да я отклонят във вратат, което и за малко не се случи !!???

Лично това, на мен някак си, не ми се връзва ...
Иначе наистина, всичко щеше да изглежда перфектният сценаррии, ако го нямаше това инфарктно п0ложение в края ...
А то не е никак маловажно, защото почти се получи гол !
И по важното - поне трима от Локо искаха да е гол !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе, треньора ни Костов си го каза ...
Погрешно и лошо движение на играчите по терена ...
Общо взето не е харесал нищо от играта на Левски и щеше да продължи с критиките, но се спря, защото реално щеше да излезе, че хвърля една голяма гора бой по "Гонзо" ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 ное 2011 18:45

Костов го каза,а сега дано да оправи каквото има за оправяне,защото то е МНОГО ... Няма какво да коментираме мача купен ли е не е ли и тн,ако е бил уреден значи е бил най-калпаво уредения мач,който съм гледал... Наште са слаби,ама има надежда ако се свали топката на земята,вкарат се повечко пасове и има игра по крилата,които да дават топката на Арш,ако Костов направи това мисля,че ще заприличаме на отбор,ама задължително Рисп централен и да се намери още един,а Милиев да го продават стига му в Левски... А Грийн задължително халф :!: Димов и той е дуспа от всякъде, Йовов може да изкара още един сезон като резерва да влиза и после да тренира децата,защото има какво да ги научи ( само не и на удари от близо към вратата :lol: тва шегичка)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 ное 2011 18:46

През голяма част от мача гледаше играта отблизо!Уж деф.халф,а го минаваха като малка гара!

Тук мисля,че леко издребняваш! Един от малкото играчи на Левски,който заслужава само адмирации за приноса си към отбора и един от малкото играчи,които дори да направят 2-3 слаби мача-не трябва да бъдат съдени от нас феновете,все пак никой не е безгрешен!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 06 ное 2011 18:46

Браво на Арс ,бих казал ,че успахме да бием с име отново . Йовов е пълен бо***к както казах и преди малко . Много ми хареса изказването на Костов ,като каза ,че няма нищо друго позитивно осен резултата . С завръщането на Калво ,Райков и подобряването на формата на Арс ,новия треньор който очевидно вижда проблемите ,можем да се надяваме за коренно различен ЛЕВСКИ пред пролетния полусезон ;) + това днес нямахме никакъв треньор ;)
Последна промяна от Blue Mind на 06 ное 2011 18:50, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 ное 2011 18:46

г-да Левскари ,
много моля с назначаването на костов като старши треньор да не забравяте три-годишните подвизи на инженера .
Очевидно е , че с този човек , далече не можем да стигнем . Гонзо е некадърен и пречи на развитието на играчите както тактически , така и психически . Този тъпанар освен да крещи , друго -НЕ МОЖЕ .
Нека да изключим варианта - Левски уволнява костов , човекът оркестър (гонзо) заема мястото му на треньорската скамейка на пожар . И както е на пожар , така и да си отидат пак 2-3 години .
Последна промяна от zlobul на 06 ное 2011 18:48, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”