Bully_Blue написа:vivedan написа:Bully_Blue написа:Просто тези ******и варненчета биха един път чорбата и скочиха в небесата.Я по-спокойно,не трябва дори да ви минава през ума да се сравнявате с най-великите,вие сте провинциално отборче,което ще трае докъто ТИМ го има.Пък за публика да не говорим,пълните стадиона само,когато дойдат грандовете,има едно изречение,което се отнася точно за вас : ''Днес отново дойдохте,за да видите Левски София''.
Ами вие Зайо-Байо,кога пълните стадиона???Или можем само да говорим по адрес на простите провинциалисти?А лично ти ,колко мача на твойто отборче си гледал тази година,без тези по телевизията?
Лично аз съм гледал всички домакински мачове и съм пропуснал само 2 гостувания през 2-рия полусезон,така че не можеш да ме затапиш.Само ако имаш спомен на мача във Варна,имаше 12 хиляди човека,от които 5 хиляди бяхме левскарите,3-4 хиляди дойдоха за да видят Левски София на живо,а останалия пълнеж отидохте да подкрепите Тича,но отново,защото срещу вашето отборче е изправен най-добрия отбор в първенството.
![]()
БЪЛГАРИЯ Е ВЯРАТА НИ,ЛЕВСКИ-СВОБОДАТА!
Да,да и един мармот завива шоколада в станиол-поправка вие не бяхте 5 хиляди вие бяхте 5 милиона

Много на сериозно се взехте бе