Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левскари кои искате да е капитан
Живко Миланов трябва да е капитан на отбора това е мое мнение.
Re: ТОПУЗАКОВ СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ!
ДО ПОСЛЕДНИТЕ ДВАМА
С какво доказа Рабех че му се играе при нас - с постоянните му изцепки, боикоти и закъснения или грешките в сумати мачове, или с симулативните контузии.С какво?
С какво доказа Рабех че му се играе при нас - с постоянните му изцепки, боикоти и закъснения или грешките в сумати мачове, или с симулативните контузии.С какво?

Ами Гошо Петков или Живко 

- The deacon
- Контакти:
Капитанът трябва да е този, който съчетава комплексни качества плюс фактора опит! Живко не отговаря на тези критерии! Всеки мач от неговата зона стават маса неприятни неща за отбора ни! А и не е човекът, който може да поведе отбора в труден момент! Капитан може да бъде някой от следните величини за Левски - Гонзо, Петков, а сега вече и Топчо! На другите все нещо им недостига за да носят лентата!
9.Tsarya написа:ДО ПОСЛЕДНИТЕ ДВАМА
Рабех е много качествен играч.Това,че е мюсюлманин хич не ми пука.Баш ми пука за wanna be хитлерите.ОБАЧЕ..Рабех се дъни непрестанно.Истината е,че той дойде за да играе в ШЛ и не му пука за Левски особено.Така,че като изключиме забележката за религиозните му убеждения съм съгласен с теб.Рабех е качествен играч..Много,но не иска да играе при нас.
110 години любов!
ами можеби ако си спомниш мача с Бате и контролата с Вердер, на който аз бях може да си направиш извода, че Рабех не загуби и една топка и единствен той вдъхваше класа.
п.с. Грешките за головете с Бате и Жилина бяха персонални и то на Бистрон.
п.с. Грешките за головете с Бате и Жилина бяха персонални и то на Бистрон.
groti написа:9.Tsarya написа:ДО ПОСЛЕДНИТЕ ДВАМА
Рабех е много качествен играч.Това,че е мюсюлманин хич не ми пука.Баш ми пука за wanna be хитлерите.ОБАЧЕ..Рабех се дъни непрестанно.Истината е,че той дойде за да играе в ШЛ и не му пука за Левски особено.Така,че като изключиме забележката за религиозните му убеждения съм съгласен с теб.Рабех е качествен играч..Много,но не иска да играе при нас.
Някъде да съм казал, че не е качествен играч. Ама с висчко доказва, че не му се играе за Левски и в България. А, че е мюсюлманин и такави инати са точно характерни за тях.

Топчо, Живко, Гонзо, Гошо и Бижутера - това са петимата капитани в Левски. Не е важна лентата, важни са характерите!