stannn написа:honda написа:Моето момче, на колко си години? Та си постнал този "документ" . Един джокер- как се казваше Левски през 1997? Какво общо има днешния ПФК Левски с отбора който се казваше ФК Левски през 1997? Между другото виждал ли някога през живота си някакъв документ?
Е на това му се вика автогол от центъра. Значи сегашния Левски няма нищо общо с отбора от преди 1997-ма година? Така ли да го разбирам? Нека да предположим, че е така. Имам няколко въпроса тогава. През 1914 година какво става свързано с ПФК Левски??? Защо ПФК Левски има 26 титли след като от 1997 година до днес титлите му са 6 на брой. В Подуене не учите ли предмета математика. Как от 6 титли станаха 26. И като нямате нищо общо с ФК Левски как сте започнали да играете директно от А група??? Явно през 1997 година е нямало други групи и аматьорски футбол. Защо на двете ви емблеми има цифра 1914? Това броя на феновете ви в София ли е??? Разбрахме, че който не е за Левски яде доматите с колците и разнася слама с цървулите.
А че ставате държавен тим и днес се потвърждава:
Ексклузивно: Левски става държавен отбор
Търсенето на спонсор на Левски от Бойко Борисов е част от идеята на премиера за превръщането на "сините" в държавен тим, научи Bookmakers.bg. Неслучайно хората, които се облизват за клуба са все негови приближени.
Схемата на Борисов е да вземе клуба посредством вкарването на "Георги Аспарухов" в неговите активи. Оценката на стадиона и прилежащите му площи е около сто милиона. При влизането на държавата с такава сума, тя на практика ще придобие контролния пакет акции на ПФК Левски. Капиталът на синьото АД в момента е към 40 милиона, при това положение не е проблем държавата да получи доминантна роля в него.
Генерала обаче е категоричен, че подобен ход е възможен само при положение, че Тодор Батков го няма сред собствениците на клуба. В противен случай партньорите ни от НАТО ще погледнат много намръщено на сдружаването на държавата с Майкъл Чорни, посредством наместника му тук Батков. На практика Левски ще се превърне в държавен отбор, какъвто наскоро стана Берое. Там собственик на клуба е държавната "Марица Изток 2".
Идеята на Борисов е след влизането на държавата в Левски, спонсор на клуба да стане една от най-печелившите национални компании. Преговаря се и със стратегически чуждестранен инвеститор, който има сериозно присъствие у нас. Той обаче е готов да дава пари само при положение, че е напълно сигурно, че Майкъл Чорни няма присъствие на "Герена".
Честито другари от Милицията. Върнахте си се в родния си дом. Гозно генерал.
Вече те бях попитал на колко години си бил през 1997 - явно на недостатъчно или си пропуснал факта че през 1997 година днешния ПФК Левски се казваше ФК "Левски
1914" , а ФК "Левски" беше съвсем друг клуб,който мисля че все още съществува макар че на мен не ми е известно някога да е изиграл организирано футболен мач.
Виждам ,че според "документа" стадион "Г.Аспарухов" е даден "безвъзмездно" на ФК"Левски" не виждам какво общо има с цялата история ПФК "Левски" който е наследник на създания през 1914г Левски и през 1997 се казваше Левски
1914 казано по-просто през 1990 група привърженици на Левски водени от Петър Петров ( Пешо Кучето) и Зл.Тепсиев регистрираха в съда ФК носещ името "Левски" нямащ нищо общо с играещия в А група отбор на Левски с президент В.Спасов-Валяка (по-късно Т.Лафчис) ,който от своя страна се явяваше наследник на създадения през 1914 футболен клуб Левски. След съдебни спорове съда отсъди ( и с право

) в полза на Пеко Кучето и оттогава Левски се казваше официално ФК "Левски 1914" до 1998 г когато беше пререгистриран в съда под името ПФК "Левски" .