Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
an4o_321 написа:Аз само не мога да разбера защо smart продължава да си упорства и не вземе да погледне някой наистина стойностни мнения като това на storm
Цитирам:
"Гледам тука водите някъв спор за Рафата и Далглиш.. Еми хората са си прави според мене тука да защитават Рафата .. По негово време отбора играеше наистина много добре и беше убийствено силен в Шампионската Лига.. В първенството също имаха изграден стил на игра, такъв който за съжаление в момента липсва..Това да играеш 2 финала в Лигата и единия да го спечелиш не е малко, като добавим това и че и 1/2 играха.. Като се замисля, че вие биехте отбори като Реал, Барса, Челси, Арсенал , Юве, Интер и Милан..."
Защо си мислиш че никой друг освен краля не може да ни оправи? Ако може да се аргументираш....?
an4o_321 написа:Само да добавя че от 1/2 финала отпаднахме с автогол! Е, вярно имаше и издънки срещу средняци, ама и сега ги има! Еми тогава какво ще ми говориш, че бил нещо повече!?! До кога да го чакам тва "сработване" ?
liverpool96 написа:john barnes написа:стига сме лежали на стари лаври...докато се усетим и мангала ни минаха по титли.трябва ни човек с много пари,както стана със сити...иначе няма спасение.
Нищо им няма на тези собственици. Тайната се крие в националния отбор на Испания до 21 години, които станаха шампиони в Дания. Ако решаваме сериозно да се подсилваме, трябва да взимаме играчи именно от държави, които са известни с продукцията си на качествени футболисти. На тази си възраст, от клубните им отбори ще искат смешни суми за играчите, но пък интересното е, че тоя футболист ще има талант, който да развива.
john barnes написа:То е ясно,че сияйния е пътник,ама ква файда след поредния нулев сезон? И какво ще ги правим-16 милионния хендерсън,20 милионния даунинг,35 милионния керъл и 7 милионния адам? Следващия мениджър на 100% няма да разчита на тия недоразумения...
wolf написа:john barnes написа:wolf написа:Един силен сезон /който осрахме ТОЧНО С ХИКСОВЕ ПО КОЛЕДА СЪС СРЕДНЯЦИ/ не те прави добър треньор. Видях какво направи от Интер - мерси не искам да му чувам името повече на тоя.
ами да,със интер взе две купи за 3-4 месеца...то и сега сияйния осира положението със тия хиксове срещу средняци,ама не виждам да го храниш нещо...
Ти пиян ли си? КОЙ ГО ЗАКАРА НА ТЕЯ ФИНАЛИ? Спечелването на Шампионската лига с Моуриньо нали? Кои две купи взе? Суперкупата на Европа която се печели в ЕДИН мач. И СКК което е тотална пародия на шампионат. Да мерси, вече няма да споря с тебе. Ти като си толкова голям спец и храниш като за световно, ми иди стани треньор тогава. Аз не смятам, че съм достатъчно компетентен за да казвам кой какво и как трябва да го направи. Има хора, много повече видяли които имат доверието на собствениците. Аз съм фен отстоящ на 1000 км от града, нищо повече. Подкрепям си отбора независимо колко зле или добре играем. Във форума на Ливърпул биха ви разпънали на кръст за тея ви думи, но нали като типични българи всичките разбирате от всичко. Спирам да пиша преди да съм почнал да обиждам наляво надясно защото и този момент не е далеч. Спирам да пиша тук. Поне докато на някои хора не им дойде приток на мозък.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта