Ливърпул - Суонси 05.11.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool_1994
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонси 05.11.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Liverpool_1994 » 05 ное 2011 23:32

Не ви ли омръзна да плюете само !!!! Ясно е че всеки е разтроен от играта ама като оплюете форума няма да направим Х-а -победа.Това вече не прилича на тема за мача , а на нещо на което целта е всеки да плюе по-отбора повече от другия :!: :!:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:33

an4o_321 написа:Аз само не мога да разбера защо smart продължава да си упорства и не вземе да погледне някой наистина стойностни мнения като това на storm
Цитирам:
"Гледам тука водите някъв спор за Рафата и Далглиш.. Еми хората са си прави според мене тука да защитават Рафата .. По негово време отбора играеше наистина много добре и беше убийствено силен в Шампионската Лига.. В първенството също имаха изграден стил на игра, такъв който за съжаление в момента липсва..Това да играеш 2 финала в Лигата и единия да го спечелиш не е малко, като добавим това и че и 1/2 играха.. Като се замисля, че вие биехте отбори като Реал, Барса, Челси, Арсенал , Юве, Интер и Милан..."
Защо си мислиш че никой друг освен краля не може да ни оправи? Ако може да се аргументираш....?

Как защо? Нали е Краля. :lol: :mrgreen:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 ное 2011 23:41

Само да добавя че от 1/2 финала отпаднахме с автогол! Е, вярно имаше и издънки срещу средняци, ама и сега ги има! Еми тогава какво ще ми говориш, че бил нещо повече!?! До кога да го чакам тва "сработване" ?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:47

an4o_321 написа:Само да добавя че от 1/2 финала отпаднахме с автогол! Е, вярно имаше и издънки срещу средняци, ама и сега ги има! Еми тогава какво ще ми говориш, че бил нещо повече!?! До кога да го чакам тва "сработване" ?

Еуфорията около завръщането на кинга мина, това беше. Време е да видим действителността, а тя е много жестока...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 05 ное 2011 23:57

liverpool96 написа:
john barnes написа:стига сме лежали на стари лаври...докато се усетим и мангала ни минаха по титли.трябва ни човек с много пари,както стана със сити...иначе няма спасение.

Нищо им няма на тези собственици. Тайната се крие в националния отбор на Испания до 21 години, които станаха шампиони в Дания. Ако решаваме сериозно да се подсилваме, трябва да взимаме играчи именно от държави, които са известни с продукцията си на качествени футболисти. На тази си възраст, от клубните им отбори ще искат смешни суми за играчите, но пък интересното е, че тоя футболист ще има талант, който да развива.

сега ще ти скочат веднага,че не ни трябват латиноси...аз и друго не мога да разбера-кога сияйния ще налага младите? сусо,стърлинг,морган,пачеко,уилсън,фланаган,кели,робинсън,тони силва,шелви? и да ти кажа,хич не ме кефят тия нови шефове,сега дават някой лев,понеже са нови...но ако не влезем в топ 4,догодина ми се струва,че няма много да се изръсят откъм парата...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 ное 2011 00:07

john barnes написа:То е ясно,че сияйния е пътник,ама ква файда след поредния нулев сезон? И какво ще ги правим-16 милионния хендерсън,20 милионния даунинг,35 милионния керъл и 7 милионния адам? Следващия мениджър на 100% няма да разчита на тия недоразумения...

При толкова много изговорени суперлативи за Кени от шефовете и хората около тях ..не мисля ,че скоро ще има следващ менаджер ! Със сигурност още дълго време тия бездарници ще ни късат нервите ;) Да ти кажа аз не съм толкова лошо настроен към менаджера ,колкото срещу слабите футболисти в отбора .От него исках най вече да започва мачовете смело ,агресивно,да практикува офанзивен и нападателен футбол от първата минута ..и от три мача насам той го прави .Единствено недоумявам защо махна креативните играчи и не взе подобни на тяхно място ? Луис Суарес видимо се мъчи ..няма с кой да играе ! Какво прави този Керъл в отбора ? Изключително глупав футболист ..аз не виждам никаква разлика между него и примерно един Нгог а разликата в цената е над 30 млн ! Хендерсън и Даунинг и те нищо не играят ! Адам и той на приливи и отливи ..това не са играчите ,от които Ливърпул имаше нужда ..тези играчи не могат да ни донесът титла ! Много ме е яд защото с тия милиони можеше да вземе класни играчи ,които да ни решават мачовете заедно със Суарес .Голям срам човек ,ние сме ебати изстрадалите фенове .Мен ми писна да ни бъзикат и подиграват всички и най вече фенчетата на съдийското отборче.Днес пак видя ли ..съдията свири дузпа срещу тях и после я отмени :) а преди това ония техния Браун си вкара ебати автогола и с него биха :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 06 ное 2011 00:37

напротив,Хенри каза,че не е искал сияйния начело и само публиката го е разубедила...така че като нищо може да му покаже вратата...а за футболистите кво те е яд,той сияйния си ги привлече и сега ние си трошим нервите с тях.няма оправдание за тоя-не играем турнири,той си прави селекцията....не сме ли в топ 4,по най-бързия начин да му бият шута и да вземат някой доказан и по-млад мениджър!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 06 ное 2011 03:56

:lol: :lol: :lol:
Вие сте страшни образи обаче. Тук от половин час ви се смея на простотиите, чак изтрезнях след рожден ден... :lol: :lol: :lol:
Като ви гледам мненията не се учудвам, че сте обект на подигравка за неща свързани с любимия ви отбор (а предполагам и не само)...
Днес един приятел - фен на МЮ, се опита да ме бъзикне за този резултат и точно с една реплика го накарах да млъкне и да си свие ушите. Вие не си уважавате собствения отбор и после се чудите що ви се подиграват хората... ами какво да ви правят - и аз да съм на тяхно място и аз това щях да правя....
Живи и здрави да сте и ви благодаря за вицовете дето сте ги изписали - мога само да предполагам колко мисъл се е впрегнала за да ги измислите :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 ное 2011 05:21

wolf написа:
john barnes написа:
wolf написа:Един силен сезон /който осрахме ТОЧНО С ХИКСОВЕ ПО КОЛЕДА СЪС СРЕДНЯЦИ/ не те прави добър треньор. Видях какво направи от Интер - мерси не искам да му чувам името повече на тоя.

ами да,със интер взе две купи за 3-4 месеца...то и сега сияйния осира положението със тия хиксове срещу средняци,ама не виждам да го храниш нещо...

Ти пиян ли си? КОЙ ГО ЗАКАРА НА ТЕЯ ФИНАЛИ? Спечелването на Шампионската лига с Моуриньо нали? Кои две купи взе? Суперкупата на Европа която се печели в ЕДИН мач. И СКК което е тотална пародия на шампионат. Да мерси, вече няма да споря с тебе. Ти като си толкова голям спец и храниш като за световно, ми иди стани треньор тогава. Аз не смятам, че съм достатъчно компетентен за да казвам кой какво и как трябва да го направи. Има хора, много повече видяли които имат доверието на собствениците. Аз съм фен отстоящ на 1000 км от града, нищо повече. Подкрепям си отбора независимо колко зле или добре играем. Във форума на Ливърпул биха ви разпънали на кръст за тея ви думи, но нали като типични българи всичките разбирате от всичко. Спирам да пиша преди да съм почнал да обиждам наляво надясно защото и този момент не е далеч. Спирам да пиша тук. Поне докато на някои хора не им дойде приток на мозък.

XAXAXAX Сериозно ли взе 2 купи? Аз щото си спомням,че Атлетико М го опукаха великия тактик със 2:0 за Суперкупата на Европа, а в пародията наречена СКП на финала разби кенийците(ако не се лъжа) от световно известния отбор Мазембе...ХАХАХАХА Аре ако ще сменяме Кинга(което е пълна лудост толкова рано),само да не ми пробутвате Рафичката...Всеки друг,само не и този специалист...ХАХАХАХ 2купи вика за 3,4 месеца :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 ное 2011 06:59

Наистина всички сме повече от афектирани от поредната издънка вкъщи,ама хора дръжте се малко по-на положение де.И аз съм критикувал Кинга(даже се преместих тук,защото в официалния сайт за бг само ме псуваха,колко съм негативен и какъв съм разбирач :lol: ) ама да псувате така този човек си е малко прекалено.Кинг,кинг-всеки прави грешки.Аз мисля,че проблема му не е толкова как играем,защото напролет цъкахме доста приятно и резултатно,обаче Кени май наистина си вкареа автогол с тези трансфери и затова сега не върви играта.И аз не спирам да се питам,защо като имаш Шелви,даваш 17мил за Хендерсън(който все пак впредвид възраста си може да си избие парите,някой ден),защо като имаш Мейрелеш и Акуилани ги разкарваш и водиш Ч.Адъм,Кинга каза,че ще играем "пас анд муув" и взе Керъл,дето не може нито едното нито другото има си силни страни момчето,ама... и откъде ги изръсиха тези 35мил за него...и наистина големия проблем е налице-с КОЙ да комбинира Суарез,като на англичанчетата не им е толкова развихрена фантазията!!! Даже сега някои го обвиняват,че мнг се лакоми...ами то нормално да стане така,като с никой не може два паса да върже.А на пролет не беше такъв и това,че комбинираше ме кефеше мнг.повече от Торес,който само консумираше.И от там и цялата игра в атака куца,но въпреки това поуспокойте се с уволненията и назначенията- има кой да се занимава с това. И като говорим за късмет,добре при нас е прекалено 3 мача или 20г. все да ни е извинение,ама кажете защо все на мачовете на Юнайтед има автогол,онзи ден и днес пак и това ако не е късмет,какво е-отиграват го на тренировките ли???Както и да е на такива резултати, като днешния сме се нагледали мнг.години и немисля,че при предните 4 тренера и особено Рафата беше по-добре-просто при Рой беше по-зле!Това не ви дава право да псувате Кени като хамали,той със сиг.днешната греда на Керъл щеше да я вкара-ама уви... 11греди през сезона отиват към един извод само...сезон-греда!!! Но все пак дайте му време на човека да поработи,тази година сиг.пак ще сме зад тотнъм,но на тях им трябваха 2 г. за да го изградят този отбор.Другата седмица поне ще ни е по-спокойна...няма кръг заради националните отбори :)

Върни се в “Ливърпул”