Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2011 22:32

zlobul написа:Г-Н stann чети по внимателно , ще ти извадя част от поста .
"Виждайки , че няма как да ни закрият поради факта , че Левски има милиони фенове , започват с мръсните номера , т.е. внедряват ни агенти , правят ни ведомствен клуб и ни обвързват с полицайте , които са си пак техни за да могат сегашните наследници на фатмаците и селяните които бяха карани насила да напуснат селата и да бачкат по заводите да ни оприличават с тях ."

Ти май сериозно го мислиш това :lol: :lol: :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 ное 2011 22:34

[quote="stannn"]
Изображение
Изображение

Защо това го няма при нито един друг български клуб, а само при вас?

Защото имахте наглостта и простотията да се карате с военните,затова!Яд те е не,че Левски и Славия са си уредили нещата,а че вие сте се осрали!Ред ваши президенти се ебаваха с тях и ги изнудваха-и това ще ви го повтарям още много пъти!Не им стигаше Армията-искаха 4 километър,Панчарево,столичния гарнизон(Попова шапка)...Да,ама не-нищо от това не взехте,а тези,които ви създадоха,ви оставиха без имоти,без име и без козове!Само не ми обяснявай,че Левски ви е виновен!Там бяха черепи,мулти,калпаци,Любо Пенев(ако си забравил)-тез обвинения към тях!И не викай на момчето лека нощ-а се поразрови кой налагаше на военните квоти в УС на ПФК ЦСКА и защо бяха скандалите!Надали заради прическата на Наско Сираков!Или си мислиш,че няма кой да ви припомни тези много неприятни факти,кой знае защо винаги пропускани от вездесъщия флагман га?Но може би следващата му книга ще е "Заговорът в армията срещу ЦСКА",където ще ни ги разясни тез работи,а такива като тебе ще си я прибавят към колекцията"Свещени книги",та да я размахват срещу неверниците?Не бих се учудил!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2011 22:39

Не знаеш ли че БП е бил един от армейските отбори
================================================
знам разбира се . то почти цялата а-група бяха армейски отбори :)) като изключим Левски , локомотиците , черноморец и тук таме някой друг ...няма как да си ги спомням всичките :))) които са минали през елита .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 ное 2011 22:50

stannn написа:
zlobul написа:Кое му е смешното бе пич ...никой не отрича , че някои политици са обвързани с Левски и цска .
Това са двата клуба , които имат най-голяма аудитория
Друг е въпроса , че са създадени по различен начин , идеите са били корено различни .
Левски след 44г става клуб , който не се харесва на бандитите -шумкари , откъдето произлизат и до ден днешен споровете.
Виждайки , че няма как да ни закрият поради факта , че Левски има милиони фенове , започват с мръсните номера , т.е. внедряват ни агенти , правят ни ведомствен клуб и ни обвързват с полицайте , които са си пак техни за да могат сегашните наследници на фатмаците и селяните които бяха карани насила да напуснат селата и да бачкат по заводите да ни оприличават с тях .
Никога обаче за тия 45 години е нямало равностойност по отношение на сателитни системи , предрешени мачове , разни призове и така нататък ....приоритет е била винаги витрината на комунистическия спорт -цска . Петър Жеков ставаше голмайстор на европа след като защитниците на 7 отбора в нашата група му правеха шпалири (черно море , тракия , сливен , берое , славия , миньоро , дунав и т.н)
То затова и понякога като ги хванем , ги спукваме от бой ...водени от народната любов , то не бяха 5,6,7 парцала , разни обръщалки и така нататък . Тия винаги трепереха като поведяха с 2-0 шот знаеха какво следва :))

Е тука счупи тъпомера честно. Левски не били харесвани и толерирани. Я изкарай статистика колко титли имате преди да станете ведомствен клуб и след това? Като не сте толерирани как Гунди взима кола предназначена за друг без никой да му прави проблеми? Защо като сте недолюбвани от комунистите всичките ви играчи са били милиционери? Май нещо ти куца тезата, че сте недолюбвани от комунистическия строй. Каква ви е била Цола Драгойчева? Какви са били Георги Марков и Батков? Уж нищо общо с комунизма, а се оказва, че по големи комунисти от левскарите няма. И после ми говорят за тройни коалиции. Защо нито едно правителство от 1997-ма до днешна дата не си търси собствеността и парите загубени от наеми през тези години? Обясни ми тези снимки:

Изображение
Изображение

Защо това го няма при нито един друг български клуб, а само при вас?

Айде стига ти толкова за тая вечер. Замисли се върху въпросите, но първо свали сините очила за да видиш истината. И по време на комунизма и след него вие сте най -толерирания клуб в България.

Моето момче, на колко си години? Та си постнал този "документ" . Един джокер- как се казваше Левски през 1997? Какво общо има днешния ПФК Левски с отбора който се казваше ФК Левски през 1997? Между другото виждал ли някога през живота си някакъв документ?
Последна промяна от honda на 05 ное 2011 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2011 23:04

honda написа:Моето момче, на колко си години? Та си постнал този "документ" . Един джокер- как се казваше Левски през 1997? Какво общо има днешния ПФК Левски с отбора който се казваше ФК Левски през 1997? Между другото виждал ли някога през живота си някакъв документ?

Интересно тогава какво прави ПФК Левски на чужд стадион, в случая на стадиона на онзи ФК Левски? :)
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 ное 2011 23:09

vaskonti написа:
honda написа:Моето момче, на колко си години? Та си постнал този "документ" . Един джокер- как се казваше Левски през 1997? Какво общо има днешния ПФК Левски с отбора който се казваше ФК Левски през 1997? Между другото виждал ли някога през живота си някакъв документ?

Интересно тогава какво прави ПФК Левски на чужд стадион, в случая на стадиона на онзи ФК Левски? :)

Играе и тренира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Питай автора на документа :) . Макар че не съм сигурен дали има смисъл- най-вероятно през 1997 ако е бил роден е ходел прав под масата :) иначе поне щеше да знае правилното име на днешния ПФК Левски.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2011 23:13

honda написа:
vaskonti написа:

Питай автора на документа :) . Макар че не съм сигурен дали има смисъл- най-вероятно през 1997 ако е бил роден е ходел прав под масата :) иначе поне щеше да знае правилното име на днешния ПФК Левски.

Да се чуди човек защо от ФК Левски не мрънкат, че някакви натрапници са завзели собствеността му. Човек би си помислил, че или днешният ПФК има най-много 12 годишна история, или че ФК и ПФК е един и същ отбор... Не знам кое от двете е вярно, аз лично не се наемам да правя такъв избор, защото ми е все тая :)
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 ное 2011 23:24

vaskonti написа:
honda написа:
vaskonti написа:Интересно тогава какво прави ПФК Левски на чужд стадион, в случая на стадиона на онзи ФК Левски? :)

Да се чуди човек защо от ФК Левски не мрънкат, че някакви натрапници са завзели собствеността му. Човек би си помислил, че или днешният ПФК има най-много 12 годишна история, или че ФК и ПФК е един и същ отбор... Не знам кое от двете е вярно, аз лично не се наемам да правя такъв избор, защото ми е все тая :)

Ами като ти е тая защо коментираш :) ?
Най-вероятно не са си предявили претенциите защото не са намерили оригинала на въпросния "документ" :mrgreen: а в съда факсимилета от сайта на ГА не вършат особена работа :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2011 23:28

Не коментирам, а просто си се чудя това-онова :)
Виждам, че ти имаш готови и удобни отговори в традиционен стил, но и това не ме изненадва особено :)
[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 ное 2011 23:35

PIMP написа:Не виждам защо се карате при положение, че и двата отбора са били подпирани от властта :roll:

Е как защо се карат - всеки иска неговия отбор да е единствения, който да бъде подпиран от властта и всяка година да е шампион и носител на купата, а отбори като моя и твоя да му подаряват играчи, с които да покоряват Европа и да пишат славна история.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”