Ливърпул - Суонси 05.11.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонси 05.11.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 ное 2011 23:08

RedMagic, Джонито и 96 ви разправяха още когато се правеше селекцията, че Далглиш прави глупости и харчи неразумно парите си за анонимници. Разправяха ли ви ?!? ДА. След мача с Тотнъм почнах ли и аз вече да ви говоря, че сме на никъде, щото Далглиш не може да ръководи мачовете и не прави правилните смени...избира и грешен титулярен състав и прави само глупости?!? разправях ви. Е дойде и ти на нашата!

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 ное 2011 23:10

liverpool96 написа:Чакайте поне до Коледа, Нова година и ще видим какво е положението. Ако нещата просто не се получават въпреки огромните инвестиции на собствениците още в първия си сезон, кинга ще бъде освободен. И аз не харесвам начина му на работа, както и селекцията (уникално слаб селекционер), но пък чак такива хранилки са си предостатъчни. Дайте да му отдадем поне малко уважение, че е допринесъл нещо за отбора, както като треньор, така и като футболист. Не си променям мнението, просто да осираме хубавата тема на RedMagic е шибано. Човека се е постарал (заедно със smart и МаСиМо). Мнението ми не се е мръднало спрямо Далглиш, ама чак пък псувни между фенове на един отбор е честно казано много тъпо. Аз например изгледах точно 10 минути от второто полувреме и като видях, че играта е пълна скръб го махнах. Няма смисъл да си тровя нервите с неща, които не зависят от мен или някой друг във форума. Джонито беше прав за абсолютно всичко досега. В началото само аз и него бяхме тези, които критикувахме Далглиш - всъщност бяхме доста оплювани затова, че смеем да се отклоняваме от цялата еуфория. Чисто и просто обичам да гледам на нещата реално, да си даваш някакви оптимистични прогнози и накрая да останеш разочарован - не благодаря, достатъчно подобни случаи е имало. Нито селекцията става, нито мениджърските указания, нито началната схема на игра, нито смените са подходящи. Ама моля ви се недейте споменава Анчелоти. Челси като игра на ОТ и след мача ББ направи обстоен анализ на двубоя. Самият видях, че играчите на италианеца бяха далеч от тактическата грамотност специално в такъв мач, срещу такъв отбор, като гост при това. Виждах, че нямаха и на идея какво да правят в нападение. В защита пък бранителите въобще не изпълняваха задълженията си и оставяха огромни коридори за Чикчири, а и бяха на 2-3 метра от хората, които са длъжни да покриват. И само да ви кажа, че той направи окомплектован отбор в шампион. Това аз, както и всеки друг тук би го направил без проблем. Моуриньо му остави солидно наследство, това е причината. На тези играчи и никакви наставления да не им дадеш, те пак ще излязат за победа, защото са играли много години заедно.

ако не ме лъже паметта,анчелоти има успехи преди това с милан...а и наследи отбора от гуус хидинк,който пък го наследи от авраам грант...така че,жозето няма нищо общо.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:13

smart написа:
RedMagic написа:Не знам брат, но май тука Джонито е прав. Кени ни вдигна на крака миналия сезон, към края бяхме страшилище, докато не дойде мачът с Тотнъм на Анфийлд. От тогава сме повече от посредствени, включително и във всички мачове този сезон. Неможе отбор с претенции за Топ 4 да има най-голяма победа 3:1 срещу Болтън в лигата за 11 кръга. Неможе отбор, който трябва да мачка всеки съперник на Анфийлд да прави три поредни равни на своя стадион, два от тях с новаци. Неможе когато играта ти не върви, да продължаваш да се мъчиш с една стратегия да играеш. Отборът има сили за Топ 4, мениджърът явно не. Сигурен съм, че Анчелоти или Бенитес ще се справят по-добре от Кени до края на сезона, макар че доста се съмнявам Хенри да уволни Краля скоро...

Виж сега всичко изисква време.Кени има още няма една пълна година на Анфийлд.По време на втората година на Рафа Бенитес след 11-тия кръг бяхме 8-ми.В отбора дойдоха също много нови играчи.Бенитес направи великия си сезон дето го повтаряте от толкова време след 3-4 години работа.САФ също е имал нужда от 5 години.Проявете малко търпене.Но да кажеш че ония сервитьор ще се справи по добре от Кени е не смешно а незнам какво.Реално погледнато за мен слабите мачове от началото на сезона са 2-срещу Тотнъм и Суонси, всичко друго е липса на късмет,липса на вкарване на ЕЛЕМЕНТАРНИ положения и Бог знае какво.Нужно е сработване.Иначе съм съгласен че Даунинг от мач на мач става все по зле и по зле то си е очевадно...Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."-замислете се малко над това вместо да плюете по отбора

Огромна личност е Бил Шенкли. За жалост оставаме само с помена от славните му времена. Сега няма и минимална реализация на поставените от него основи. Отбора винаги започва по един начин, след това мени облика си, после тотално рухва всичко и започва да се изгражда изначало. Ами вие как искате да сме шампиони, при положение, че винаги има нещо. Юнайтед цели 25 години при Сър Алекс се изграждаше като гранд. Е, ние така и така сме си гранд, дайте поне да покажем, че е така. Явно до момента има само малки проблясъци на заспалия гигант, дори незначителни и незабележими. Другият вариант е да ни купи някой азиатски бизнесмен, който не си знае парите.
Последна промяна от liverpool96 на 05 ное 2011 23:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:13

john barnes написа:
liverpool96 написа:Чакайте поне до Коледа, Нова година и ще видим какво е положението. Ако нещата просто не се получават въпреки огромните инвестиции на собствениците още в първия си сезон, кинга ще бъде освободен. И аз не харесвам начина му на работа, както и селекцията (уникално слаб селекционер), но пък чак такива хранилки са си предостатъчни. Дайте да му отдадем поне малко уважение, че е допринесъл нещо за отбора, както като треньор, така и като футболист. Не си променям мнението, просто да осираме хубавата тема на RedMagic е шибано. Човека се е постарал (заедно със smart и МаСиМо). Мнението ми не се е мръднало спрямо Далглиш, ама чак пък псувни между фенове на един отбор е честно казано много тъпо. Аз например изгледах точно 10 минути от второто полувреме и като видях, че играта е пълна скръб го махнах. Няма смисъл да си тровя нервите с неща, които не зависят от мен или някой друг във форума. Джонито беше прав за абсолютно всичко досега. В началото само аз и него бяхме тези, които критикувахме Далглиш - всъщност бяхме доста оплювани затова, че смеем да се отклоняваме от цялата еуфория. Чисто и просто обичам да гледам на нещата реално, да си даваш някакви оптимистични прогнози и накрая да останеш разочарован - не благодаря, достатъчно подобни случаи е имало. Нито селекцията става, нито мениджърските указания, нито началната схема на игра, нито смените са подходящи. Ама моля ви се недейте споменава Анчелоти. Челси като игра на ОТ и след мача ББ направи обстоен анализ на двубоя. Самият видях, че играчите на италианеца бяха далеч от тактическата грамотност специално в такъв мач, срещу такъв отбор, като гост при това. Виждах, че нямаха и на идея какво да правят в нападение. В защита пък бранителите въобще не изпълняваха задълженията си и оставяха огромни коридори за Чикчири, а и бяха на 2-3 метра от хората, които са длъжни да покриват. И само да ви кажа, че той направи окомплектован отбор в шампион. Това аз, както и всеки друг тук би го направил без проблем. Моуриньо му остави солидно наследство, това е причината. На тези играчи и никакви наставления да не им дадеш, те пак ще излязат за победа, защото са играли много години заедно.

ако не ме лъже паметта,анчелоти има успехи преди това с милан...а и наследи отбора от гуус хидинк,който пък го наследи от авраам грант...така че,жозето няма нищо общо.

Хидинг и Грант не посмяха дори да променят това, което Моуриньо изгради. :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 ное 2011 23:18

стига сме лежали на стари лаври...докато се усетим и мангала ни минаха по титли.трябва ни човек с много пари,както стана със сити...иначе няма спасение.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:21

Liverpool forever_95 написа:RedMagic, Джонито и 96 ви разправяха още когато се правеше селекцията, че Далглиш прави глупости и харчи неразумно парите си за анонимници. Разправяха ли ви ?!? ДА. След мача с Тотнъм почнах ли и аз вече да ви говоря, че сме на никъде, щото Далглиш не може да ръководи мачовете и не прави правилните смени...избира и грешен титулярен състав и прави само глупости?!? разправях ви. Е дойде и ти на нашата!

Чисто и просто бяха разкарани халфовете, които щяха да са мотора на отбора тоя сезон. Личи си в мачовете, че липсва човека с финалния пас. Липсва и финалното докосване. Топката се разиграва от централните защитници, Лукчо и тук-там Адам, стига до бековете и се налага Джонсън и Енрике да се превръщат и във флангови играчи. Ами аз Даунинг, Керъл и Хендерсън не мога да разбера защо продължава да ги налага, при положение, че всеки мач играем буквално с 8 човека. Адам е един от най-тромавите централни полузащитници, които съм виждал да играят в 'Пул. Не може да издържи физически до края на мача, след което започва да се губи и се налага Лукас да е "кораба майка" в центъра на терена.
Последна промяна от liverpool96 на 05 ное 2011 23:22, променено общо 1 път.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 ное 2011 23:22

john barnes написа:стига сме лежали на стари лаври...докато се усетим и мангала ни минаха по титли.трябва ни човек с много пари,както стана със сити...иначе няма спасение.

И най-важното-трезво мислещ мениджър, който няма да ми взема безизвестните Керъл, Даунинг и Хендерсън, а ще вземе класни играчи. Лятото не скочихме с парите напред за Мата, било то и с 30 милиона, а дадохме 20 за пълен цървул, както и 35 за още по-голям нещастник...страшна селекция Далглиш, страшна селекция Кралю.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:24

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:стига сме лежали на стари лаври...докато се усетим и мангала ни минаха по титли.трябва ни човек с много пари,както стана със сити...иначе няма спасение.

И най-важното-трезво мислещ мениджър, който няма да ми взема безизвестните Керъл, Даунинг и Хендерсън, а ще вземе класни играчи. Лятото не скочихме с парите напред за Мата, било то и с 30 милиона, а дадохме 20 за пълен цървул, както и 35 за още по-голям нещастник...страшна селекция Далглиш, страшна селекция Кралю.

Трябва и Комоли да се разкара. 8 месеца не може да уреди играч от средняшки отбор, какво остава до привличане на играчи като Мата. Челси за по-малко от седмица го уредиха, че и човека подписа със тях, може и цяла тренировка да е направил. :mrgreen:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 ное 2011 23:28

Нищо им няма на тези собственици. Тайната се крие в националния отбор на Испания до 21 години, които станаха шампиони в Дания. Ако решаваме сериозно да се подсилваме, трябва да взимаме играчи именно от държави, които са известни с продукцията си на качествени футболисти. На тази си възраст, от клубните им отбори ще искат смешни суми за играчите, но пък интересното е, че тоя футболист ще има талант, който да развива.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 ное 2011 23:30

Аз само не мога да разбера защо smart продължава да си упорства и не вземе да погледне някой наистина стойностни мнения като това на storm
Цитирам:
"Гледам тука водите някъв спор за Рафата и Далглиш.. Еми хората са си прави според мене тука да защитават Рафата .. По негово време отбора играеше наистина много добре и беше убийствено силен в Шампионската Лига.. В първенството също имаха изграден стил на игра, такъв който за съжаление в момента липсва..Това да играеш 2 финала в Лигата и единия да го спечелиш не е малко, като добавим това и че и 1/2 играха.. Като се замисля, че вие биехте отбори като Реал, Барса, Челси, Арсенал , Юве, Интер и Милан..."
Защо си мислиш че никой друг освен краля не може да ни оправи? Ако може да се аргументираш....?

Върни се в “Ливърпул”