Не видях тема за играта на Хеттрик http://www.hattrick.org , затова пускам такава. Смятам футболният симулатор за една от най-добрите и реални, онлайн игри по темата. Играя я вече 5-и сезон и мога да кажа, че е доста зарибяваща. В нета е пълно с игри на този принцип, с много по-добра графика и екстри, но Хеттрик-а е едно към едно реална като програма и възможности с реалния футбол.
Нека тук да споделяме впечатленията си от играта, а тези които ояе не я играят могат да се включат.
Моят отбор е Batty United, играя в лига V.247.
Hattrick - най-реалната футболна симулация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Hattrick - най-реалната футболна симулация
Имаше тема ама не мога да ти кажа къде е 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
И аз я играя, отборът ми е superBGteam, в лига V.62. Скоро направих 2 години, откакто стартирах...
Писах ти сега едно писъмце във играта.Там не ми остава време да почна сериозно да играя.Имам много манги,но ме мързи да чакам да си накупя играчи.Преди години беше много по лесно сега си е доста трудна играта.
ГЛД играеш ли случайно и шампиони.
donpacko написа:ГЛД играеш ли случайно и шампиони.
Аз ли? Ако питаш мен - не

Щом успя да ми задържи вниманието цели 5г значи всичко което казваш е истина!!!

sokkoban написа:Щом успя да ми задържи вниманието цели 5г значи всичко което казваш е истина!!!
Аз я играя от 6 години... FC MegaStars Bulgaria (660452). Определено е много добра! Има само 2 неща които не харесвам
1) Балиго/Ранди
2) Че не могат да се правят смени в реално време.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:sokkoban написа:Щом успя да ми задържи вниманието цели 5г значи всичко което казваш е истина!!!
Аз я играя от 6 години... FC MegaStars Bulgaria (660452). Определено е много добра! Има само 2 неща които не харесвам
1) Балиго/Ранди
2) Че не могат да се правят смени в реално време.
Аз бих добавил и това, че нещата сякаш се случват твърде бавничко...
gld_84 написа:
Аз бих добавил и това, че нещата сякаш се случват твърде бавничко...
Ами аз съм доволен от скороста, даже за мен и по бавно ако е ще е още по добре

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Върни се в “Игри и забавления”