Хайде да гласуваме!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Re: Хайде да гласуваме!!!

Мнениеот iisskkrreenn » 05 юли 2009 12:00

Айде и от мен 4-ка гласове за ГерБ и моето сем.
ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ!!!
НДСВ ги видяхме вече пълен крах са.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 05 юли 2009 12:03

alive написа:
rebelheartous написа:
Pro-European написа:Подкрепям призиваът да се гласува - вече го направих.

Много е важно да не се разпиляват гласове, а да се гласува за този, който три поредни пъти побеждава и сега има шанс сам да състави правителство и да помени рахата на онези тримата.

ОК, не разпилявай гласа си - гласувай за НДСВ, за да може те отново да съставят правителство. ;)

НДСВ са с турците и комунистите,ти луд ли си :!: :?:

Доста ще ти е трудно да го проумееш, но комунисти в България няма от 20 години. А за ДПС не гласуват само турци, а и всякакви други български граждани. Но мен тези две партии не ме интересуват, защото нямат нищо общо с НДСВ на изборите. Затова избрах Царя и бих го направил още хиляди пъти. ;)

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 05 юли 2009 12:06

Царя е мошеник,дойде тук за да си вземе имотите.Видяхме го за 800-те дни...Да не говорим неговите "министри" какви ги вършиха!Ако имаше ценностна система нямаше да влезне в коалиция с бсп и дпс!Затова ти се чудя на мисленето,но все пак всеки сам си преценява...
Изображение

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 05 юли 2009 12:07

Вместо да се дават някви рап булмачи, които са подигравка.
Ето нещо, което наистина трябва да ни повдигне самочувствието и текста и е най-правилното нещо в момента- http://vbox7.com/play:9edf4d0d

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 юли 2009 12:09

А от мажоритеарните кандидати кой избрахте??Аз лично избрах Даниел Вълчев в моят район!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 05 юли 2009 12:11

alive написа:Царя е мошеник,дойде тук за да си вземе имотите.Видяхме го за 800-те дни...Да не говорим неговите "министри" какви ги вършиха!Ако имаше ценностна система нямаше да влезне в коалиция с бсп и дпс!Затова ти се чудя на мисленето,но все пак всеки сам си преценява...

Коалицията беше направена, за да влезе в България в ЕС - да може хора като мен и теб да си пътуват свободно из Европата (аз поне го направих вече няколко пъти). А 800-те дни... какво за тях? Ти си беше сложил календарче и късаше листата всеки ден ли? :lol: Това беше образно казано 800 и плюс това животът наистина се подобри по време на Царчето. ;)

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 05 юли 2009 12:14

rebelheartous написа:
alive написа:Царя е мошеник,дойде тук за да си вземе имотите.Видяхме го за 800-те дни...Да не говорим неговите "министри" какви ги вършиха!Ако имаше ценностна система нямаше да влезне в коалиция с бсп и дпс!Затова ти се чудя на мисленето,но все пак всеки сам си преценява...

Коалицията беше направена, за да влезе в България в ЕС - да може хора като мен и теб да си пътуват свободно из Европата (аз поне го направих вече няколко пъти). А 800-те дни... какво за тях? Ти си беше сложил календарче и късаше листата всеки ден ли? :lol: Това беше образно казано 800 и плюс това животът наистина се подобри по време на Царчето. ;)

Хаха,подобрил се бил живота...нищо подобно!НДСВ-fuck off ;)
Изображение

kingy
Контакти:

Мнениеот kingy » 05 юли 2009 12:14

Аэ по принцип не гласувам от 10 години эащото ми писна все едни и същи некадърници да спят по банките в парламента.
Обаче сега ще гласувам за да изринем мангалите от България!
Атака ,атака на майка им в устата!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 05 юли 2009 12:14

айде стига пак сте почвали и цепели :evil: вземете да гласувате за всеки само да не е за ония мангали и турци,поне да им намалее процента,а дано да падне под 10% м...а им :twisted:
P.S. а царя нищо не беше виновен,всичко преебаха тия около него,кой знае какви акъли са му давали и как са го лъгали човека,той сам какво може да направи,както и да е и от мен и моето семейство гласове за герб (БСП=ДПС-тия са комбина :( :x )
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 05 юли 2009 12:16

rebelheartous написа:

Върни се в “Свободна зона”