JASSA1 написа:Не става само с пари. Требе и сърце и желание за игра вижте примера с Берлоскони и неговият отбор
Когато Берлускони купува Милан и го спасява от фалит, какво общо е имал тогава с политиката?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JASSA1 написа:Не става само с пари. Требе и сърце и желание за игра вижте примера с Берлоскони и неговият отбор
stannn написа:UL_Blue написа:Станчо, я разкажи за РОЗОВАТА история да видим какво знаеш за любимия отбор![]()
![]()
![]()
![]()
Как е създаден, кои ви даде стадиона, от къде са ви феновете и т.н. Виждам от Левски се интересуваш, макар и нищо да не си научил![]()
![]()
Аз незнам стадиона да ни даден. На един друг отбор със сини фланелки им подариха стадиона през 1997-ма. Стадион "Българска армия" е държавна собственост и ЦСКА плаща и до ден днешен наем за да го ползва на същата тая държава която на вас не стига, че ви подари вашия, но и сега нов спонсор ще ви търси. А ЦСКА е създаден след обединение на 2 клуба на 5 май 1948 година. Ако мислиш пак да ми пишеш простотии за укази вземи ги покажи за да ги видим най после. Незнам дали ще доживея момента в който ще го покажете тоя указ. Феновете ни са от България. Незнам марсианците да са дошли, но ако това стане не ми се вярва да ви станат фенове. Или ти искаш по конкретен списък за всеки град.
Vincenzo написа:Тва че ББ казал сега тва нещо, изглежда много им пречи на държавния тим от Борисовата, ама както и да е. Според мен не е нещо нередно, защото го казва като фен на Левски, както преди години президента Стоянов каза, че Ботев не може да изпадне... ама както и да е. А аз съм любопитен и имам малко въпросче към левскарите: Много бързо забравихме случая с наказанието нещо, нали бяхте недоволни ? Как ще коментирате, че собственото ви ръководство предпочете мача да се играе на празни трибуни в София, отколкото пред публика в друг град, както би трябвало... Не искам да се заяждам, просто питам за мнението ви!
Old_death написа:Очакваш да получа някакъв адекватен отговор на въпросите си,но съм прекалил с очакванията си към хора,с неадекватно мислене и поведение.Жалки сте,представители на Homo gerenikus!!!
dodo7271 написа:Кога пък вие сте плащали наем за стадиона? И вашият стадион наистина не ви е даден, просто комунистите го откраднаха от АС - 23.
novsport.com написа:Чакат 286 000 лв. и дават "Армията" и Панчарево на ЦСКА
До края на ноември ЦСКА трябва да плати 286 хил. лева и ще получи стадион „Българска армия" и базата в Панчарево. Това обясни министър Свилен Нейков. Решението на правителството е доста отдавна, но до момента се изчистваха стари дългове.
ЦСКА е единственият клуб в България, който е внасял пари за базата си, като обаче единствено това правителство се зае сериозно да реши проблема. При предишното школата остана без всякакви терени и вместо тях се появи новата зала.
Заради проблемите шефовете в Борисовата градина спряха всякакви инвестиции по стадиона, а децата обикалят София.
Teo написа:Браво Бойко, намери спонсор за отбора на МВР и всички власти, това ти прави чест
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта