Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

valkaredgi

Re: Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Мнениеот valkaredgi » 05 ное 2011 12:36

vayk написа:Пак казвам - не му е работа на министър-председателя да прави подобни публични изявления. Все пак той е избран с гласовете на хора с различни спортни пристрастия - цесекари, левскари, ботевисти, слависти и т.н. С това настройва срещу себе си голяма група хора - всички, които не харесват Левски. Ако ще го прави не е нужно да го обявява пред цяла България. Такова чудо няма никъде по света - да се изтъпаниш по телевизията и да обявиш как ще помагаш на един-единствен отбор?? Това е огромен скандал. Ако са хора на място шефовете и феновете на останалите отбори трябва да скочат на мига. Да не говорим, че разни и до момента не звучащи особено убедително рефрени от сорта на "Сами срещу всички" вече биха изглеждали комично...

станишев и първанов колко пъти ходиха на армията когато бяха във властта?
а р.овч.?
а р пикапеков?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2011 12:38

Hakercheto написа:
PFC Litex написа:С това си изказване Борисов освен да разпали отново спорове от типа, че Левски е отбор на МВР (нали сме полицейска държава) друго няма да стори.

Доколкото знам Борисов,най-вероято лъже ,но му вярвам че търси спонсор за Левски защото всички знаят какъв дебил е Батков и ако е левскар е загрижен за клуба

не твърдя дали ще се случи или не, самото действие от страна на Борисов го определям като тъпо и освен до безсмислени спорове нищо друго няма да доведе.
Нека да помага, лично на мен не ми пречи, но обявено лично от него в ефир имайки в предвид какъв пост заема в момента е крайно несериозно.

В този ред на мисли, защо не помогна държавата на Пирин, а същите бяха закрити заради някакви смешни суми?
Къде беше тогава държавата?
Чавдар Бяла Слатина са фалирали, защо държавата не им помага?
Само Берое, ЦСКА и Левски ли са ползват с някакви бонуси.
Последна промяна от PFC Litex на 05 ное 2011 12:41, променено общо 1 път.
Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 05 ное 2011 12:41

Я да питам, кой даде пари на Пирин и Марек преди няколко седмици? Значи, когато дава пари - няма проблеми, но когато търси спонсор (което е много по-различно от това, да дадеш пари на ръка на даден отбор) - тогава има проблеми? Да ви имам и логиката. Бойко щеше да прави стадиони, че дори клубовете имаха програма минимум и максимум, но да са почнали ремонти или изграждането на нови стадиони?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 ное 2011 12:41

Бойко се е загрижил за отбора на всички власти :lol:

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 05 ное 2011 12:50

Бойко е объркал Левски с магистрала :mrgreen:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 ное 2011 12:53

Очакваш да получа някакъв адекватен отговор на въпросите си,но съм прекалил с очакванията си към хора,с неадекватно мислене и поведение.Жалки сте,представители на Homo gerenikus!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 ное 2011 12:58

Спокойно. Какво ще се загрижили за Левски. Още дълги години Батков ще ни мори.
Айде със здраве.

[offtopic]"...опитват се с Левски да крачат. И крачат, но Левски лети!"[/offtopic]

Потребителски аватар
JASSA1
Контакти:

Мнениеот JASSA1 » 05 ное 2011 13:03

Не става само с пари. Требе и сърце и желание за игра вижте примера с Берлоскони и неговият отбор

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2011 13:05

Левски и ЦСКА са двете страни на една и съща монета, така че водите някакъв безкраен и безсмислен спор, а въпросът е простичък, редно ли е държавата да се меси в частни АД-та под каквато и да е форма, и за капак официално да прави същото?
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 05 ное 2011 13:06

Тва че ББ казал сега тва нещо, изглежда много им пречи на държавния тим от Борисовата, ама както и да е. Според мен не е нещо нередно, защото го казва като фен на Левски, както преди години президента Стоянов каза, че Ботев не може да изпадне... ама както и да е. А аз съм любопитен и имам малко въпросче към левскарите: Много бързо забравихме случая с наказанието нещо, нали бяхте недоволни ? Как ще коментирате, че собственото ви ръководство предпочете мача да се играе на празни трибуни в София, отколкото пред публика в друг град, както би трябвало... Не искам да се заяждам, просто питам за мнението ви!
Изображение

Върни се в “Левски”