Левски се подсилва с един от Динамо (Киев)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски се подсилва с един от Динамо (Киев)

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2011 22:33

BadBoy написа:
blue avalanche написа:
BadBoy написа:Между другото този не се казва Николай, Mykola Morozyuk

Между другото,това е украинският вариант на Николай.Но,ако така ти харесва повече...В този ред на мисли,Шави се казва Чаби... :o

Явно си полиглот, но вероятно си пропуснал часът в който се е преподавало, че имена не изменят, а се изговарят и пишат както си е на езикът по народност
От сега нататък George Bush ще го пишем и изговаряме Георги Буш, капиш?

Чехите и те са пропуснали този час,защото за тях Клаудия Кардинале е КардиналОВА. :o Впрочем,Морозюк е роден в СССР.Това каква националност е?

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 03 ное 2011 22:36

Като го гледам на снимката ми се струва , че доста водка е преработил. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2011 22:38

sirius123 написа:Като го гледам на снимката ми се струва , че доста водка е преработил. ;)

И Головской я "преработваше",но нямам лоши спомени от него!
Момчето си е твърд национал на Украйна.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2011 22:43

Много ти е трудно да водиш дискусия, а и като гледам любимото ти нещо е да бъдеш контра с любимата иконката :о
Та виждам из темите, че като бъдат затапен и се покриваш като чумав, но това не ми е проблем и за това ще те оставя да си мислиш колко си велик, нали така Георги или Джордж?

По темата:
През настоящият сезон има изиграни 15 мача, 7 е титуляр, а в 8 влиза като резерва и изиграва общо 724 минути като отбелязва за тях 1 гол и е получил 2 жълти картона
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 03 ное 2011 23:11

Levski 1914 написа:
zlatan написа:нека първо прецени старите и тогава търси нови,ясно е че зимата ситръгват поне 5-ма.

Арш.Грийн,Дарко,Рисп и Калво.Дано не ги последва и Влади.

С играта, която показва Гаджев последния един месец няма да е голяма загуба, ако го продадем! И той реши, че е супер, ако си повярваш повече. Колкото до другите: и аз си мисля, че Дарко, Арш, Калво и Рисп ще бъдат продадени.

Лошото е,че не е последния месец,а последната година нищо не играе/изключвам 2-3 гола и те случайни/! :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 ное 2011 23:28

BadBoy написа:
blue avalanche написа:
BadBoy написа:Между другото този не се казва Николай, Mykola Morozyuk

Между другото,това е украинският вариант на Николай.Но,ако така ти харесва повече...В този ред на мисли,Шави се казва Чаби... :o

Явно си полиглот, но вероятно си пропуснал часът в който се е преподавало, че имена не изменят, а се изговарят и пишат както си е на езикът по народност
От сега нататък George Bush ще го пишем и изговаряме Георги Буш, капиш?

Доста имена се възприемат, изговарят и пишат по друг начин от различни народи. ;) Пример: Фредрик Люнгбери (не е напълно точно произношението) или по-известен у нас като Фредрик Люнгберг. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2011 23:35

Ами добре е дошъл, ама едвали !
Мисля си, че в който и да е клуб от Украйна ще взима 2 пъти повече кинти, от колкото в Левски !
Все пак, има вариант да се по-блазни от възможноста да играе в евротурнирите, защото така, като гледам ... Не се избиват особено много украински тимове с евроамбиции за него.
И въпреки всичко, тая новина не ми изглежда сериозна ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 04 ное 2011 11:19

Абе,хора вие сте луди бе,човека още не е започнал работа и вие започнахте с тоя или оня,който щял да ни подсилва.Оставете човека официално да го представят,като новия ни треньор,тогава започвайте с коментарите за този или онзи,осигурете малко спокойствие на евентуалния ни нов треньор.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 04 ное 2011 15:04

santiliana написа:като го гледам на снимката- само за при нас е. Гледа лошо, мъчи го махмурлук и му "тегне кратуната" :)
шегувам се, дайте малко по-весело момчета. От утре сме с нов треньор. Това си е събитие отвсякъде

Супер,къв е смисала от нов треньор като Гонзо остава в Левски ?
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
aLeX_TeXaSeCa
Контакти:

Мнениеот aLeX_TeXaSeCa » 04 ное 2011 21:19

Thsmith написа:Абе аз ли нещо не разбрах или... за какви голове да ни е вкарвал говорите? Последния път когато играхме с Динамо двата мача ни вкара по един гол някакъв Чернат или нещо подобно...

Точно така румънския национал Флорин Чернат вкара и в двата мача по 1:0 в София и Киев.

Върни се в “Левски”