dsadsadasdasdasd написа: Защо да е било измъчено 2:0 та нашите направо разбиха УБА.
Така е.Според мен мачът срещу УБА беше най-грамотният, който сме изиграли досега в тактически план през сезона.Тотално им скрихме топката, пълно превъзходство през всичките 90 минути, точно така трябва да играе един голям отбор при гостуванията срещу по-посредствени съперници.Няма значение, че сме имали по-малко положения, важното е, че 2 от тях бяха вкарани, мачът с Норич ни показа, че във футбола не винаги многото положения са гаранция за успех

dsadsadasdasdasd написа:Абе пречи пречи ама май повече помага![]()
![]()
я виж Фланаган, Кели, Спиъринг ако Карагар го няма на терена тези младите ще са пълен брак!
Не съм съгласен.Много грешки започна да прави, годинките вече му тежат, а и не смятам, че едва ли не от него зависи поведението на младоците на терена.Не забелязах играта на Спиъринг да стана по-лоша срещу Стоук след почивката, когато Карагър бе сменен.Щом отборът може да играе 1 година без Джерард, значи и без Карагър може.Иначе не съм сигурен доколко Шкъртел може да допринесе кой знае колко повече от него, по-скоро ми се иска Коатес лека-полека да започне да се превръща в основна фигура