ЦСКА - Спарта Прага

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: ЦСКА-Спарта (Прага)

Мнениеот danko_sot » 04 юли 2009 21:41

Пич, защо смяташ, че някой български отбор има супер играчи :shock: :shock: :shock: ???!!! Аз пък твърдя обратното - в българското първенство има 4-5 класни играчи и забележи всичките са на възраст над 32 г!!! Помисли си, че селекцията ви е от футболисти играли в отбори под средата на таблицата в крайното класиране! Е, какво очакваш от тези?! С идването си в ЦСКА да започнат да играят като Стоичков ли?!! Това е истината - ужасно слаби сме! И вие, и ние и националния отбор!!![/quote]

Владо Манчев, Иван Стоянов, Спас Делев, Коста Янев, Тодор Янчев, Йордан Минев, Кирил Котев

Ето това за мен са много добри играчи. Абе човек ти като си от Левски помниш ли твоя отбор какво представляваше с Мечо, Йовов, Топчо, Домо, Игор да не ги изброявам всички в сезона преди да дойде Мъри, а и в първия му сезон. Че кой е мислил тогава че това са добри играчи. После като с магическа пръчка те се преобразиха и стигнаха до четвъртфинал, а Йовов, Мечо, Топчо и Томашич стигнаха до националния отбор. Един играч колкото и да е добър, треньорът ако не е добър просто не става
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 04 юли 2009 21:46

Аз по-рано днес, като казах, че пак ще паднем и Пенев ще вика: Играхме по-добре от предишните мачове......вие какво ми казахте нов е отбора да му дадем шанс, а сега същите хора се нервите :shock: И ето наш Любчо пак мисли, че това ни е най-силният мач, може би защото нямаме защита или паднахме САМО с 2 гола :!:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 04 юли 2009 21:50

danko_sot написа:Пич, защо смяташ, че някой български отбор има супер играчи :shock: :shock: :shock: ???!!! Аз пък твърдя обратното - в българското първенство има 4-5 класни играчи и забележи всичките са на възраст над 32 г!!! Помисли си, че селекцията ви е от футболисти играли в отбори под средата на таблицата в крайното класиране! Е, какво очакваш от тези?! С идването си в ЦСКА да започнат да играят като Стоичков ли?!! Това е истината - ужасно слаби сме! И вие, и ние и националния отбор!!!

Владо Манчев, Иван Стоянов, Спас Делев, Коста Янев, Тодор Янчев, Йордан Минев, Кирил Котев

Ето това за мен са много добри играчи. Абе човек ти като си от Левски помниш ли твоя отбор какво представляваше с Мечо, Йовов, Топчо, Домо, Игор да не ги изброявам всички в сезона преди да дойде Мъри, а и в първия му сезон. Че кой е мислил тогава че това са добри играчи. После като с магическа пръчка те се преобразиха и стигнаха до четвъртфинал, а Йовов, Мечо, Топчо и Томашич стигнаха до националния отбор. Един играч колкото и да е добър, треньорът ако не е добър просто не става[/quote]

От тези, които си изброил единствения който отговаря на средностатистическото добро европейско нива е Вл. Манчев и човекът го доказа, защото игра в две от най-добрите първенства на стария континент (Испания и Франция). От останалите - перспективни са Ив. Стоянов и Делев, но много са примерите с перспективни футболисти, които са си оставали като ......перспективни!!! Т. Янчев и Котев са прилични футболисти за българските стандарти, но от тях повече не може да се очаква - това им е тавана! К. Янев и Минев са доста противоречиви - забелижи играта на близнака на Минев, който е в Левски и ще откриеш същото нещо...непостоятство! Иначе съм съгласен, че е изключително важно кой е треньора! А ако трябва да дадем обективна оценка Любо никъде не се е доказал като такъв, че да очаквате кой знае каква велика стратегия от него!!! А и най-важното, което е като постулат във футбола - не винаги от много добър футболист, става много добър треньор! Примери колкото искаш!!! ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 юли 2009 21:56

The deacon написа:
danko_sot написа:Пич, защо смяташ, че някой български отбор има супер играчи :shock: :shock: :shock: ???!!! Аз пък твърдя обратното - в българското първенство има 4-5 класни играчи и забележи всичките са на възраст над 32 г!!! Помисли си, че селекцията ви е от футболисти играли в отбори под средата на таблицата в крайното класиране! Е, какво очакваш от тези?! С идването си в ЦСКА да започнат да играят като Стоичков ли?!! Това е истината - ужасно слаби сме! И вие, и ние и националния отбор!!!

Ето това за мен са много добри играчи. Абе човек ти като си от Левски помниш ли твоя отбор какво представляваше с Мечо, Йовов, Топчо, Домо, Игор да не ги изброявам всички в сезона преди да дойде Мъри, а и в първия му сезон. Че кой е мислил тогава че това са добри играчи. После като с магическа пръчка те се преобразиха и стигнаха до четвъртфинал, а Йовов, Мечо, Топчо и Томашич стигнаха до националния отбор. Един играч колкото и да е добър, треньорът ако не е добър просто не става

От тези, които си изброил единствения който отговаря на средностатистическото добро европейско нива е Вл. Манчев и човекът го доказа, защото игра в две от най-добрите първенства на стария континент (Испания и Франция). От останалите - перспективни са Ив. Стоянов и Делев, но много са примерите с перспективни футболисти, които са си оставали като ......перспективни!!! Т. Янчев и Котев са прилични футболисти за българските стандарти, но от тях повече не може да се очаква - това им е тавана! К. Янев и Минев са доста противоречиви - забелижи играта на близнака на Минев, който е в Левски и ще откриеш същото нещо...непостоятство! Иначе съм съгласен, че е изключително важно кой е треньора! А ако трябва да дадем обективна оценка Любо никъде не се е доказал като такъв, че да очаквате кой знае каква велика стратегия от него!!! А и най-важното, което е като постулат във футбола - не винаги от много добър футболист, става много добър треньор! Примери колкото искаш!!! ;)[/quote]

Може да не са супер добри, но ако ги хване един добър треньор може да направи от тях много добър отбор, който реално да влезне в ЛЕ. И бих добавил и още двама, които забравих- Иван Иванов и Александър Тонев, който за мен е мн. добър но му трябва време. А иначе се радвам, че си говоря приятелски с един левскар, тй като тук повечето фенове на Левски влизат да злорадстват и да се заяждат
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 04 юли 2009 21:58

Във футбола има и много психология.Момчетата от Сливен и Ботев не са свикнали да играят всеки мач за победа и е хубаво да свикнат, което трудно ще стане със загуби.Не беше разгромна загубата, така че програма минимум е изпълнена :mrgreen: Продължаваме да нямаме разиграващ халф и ляв бек и да си пробваме испанските нападатели, а Юропата чука на вратата.От пробите досега единствената файда е, че Делев, Стоянов и Муши изгубиха 135 минути(3 полувремена) сработване в реална обстановка.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 юли 2009 21:59

Иначе аз съм от Плд и ги помня близнаците от Ботев и мога да ти кажа, че Данчо е малко по-добър от Веселин ;)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 04 юли 2009 23:03

Купувате футболисти на кг и се чудите, защо падате, а не побеждавате. Това се случва, защото след толкова нови попълнения, които направихте, им трябва време, за да се сработят всичките. Треньора ви има голямо самочувствие, че да заявява и след третата ви загуба, че не го интересува резултата. Все пак и загубите, дават някакво отражение, на самите играчи, нищо, че са в приятелски срещи.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 юли 2009 00:02

Sheisse написа:Момчетата от Сливен и Ботев не са свикнали да играят всеки мач за победа и е хубаво да свикнат, което трудно ще стане със загуби.

Точно това е причината резултатът винаги да е важен, дори и в контролни срещи. Само мога да уточня, че това не важи единствено за момчетата от Сливен и Пловдив, а за огромна част от българските футболисти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “ЦСКА”