john barnes написа:лошо няма да се изфукаш,ама и аз я имам тая фланелка...да те разочаровам малко,че доста хора съм виждал със нея
Джонито е конте, има трикрилен гардероб с фешън & стайлинг от-кутюре на Ливърпул, не е сиромах като мен

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:лошо няма да се изфукаш,ама и аз я имам тая фланелка...да те разочаровам малко,че доста хора съм виждал със нея
ReZo написа:А аз имам тази фланелка от 15 години вече. Away Kit от сезон 1996/1997
Обличал съм я не повече от 20 пъти, като нова е.Колекционерска рядкост за пределите на България.
Не я продавам и за 200 лв., само да се изфукам![]()
![]()
pavel-liverpool 99 написа:Да се изфукам и аз.Имам всички фланелки на Ливърпул от сезон 2008/2009 насам.За жалост обаче нямам нито една оригинална.
john barnes написа:...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи...
Mighty Reds написа:john barnes написа:...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи...
Вън търговците от храма
john barnes написа:Mighty Reds написа:john barnes написа:...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи...
Вън търговците от храма
аз съм промотър бе,давам ги почти на безценица...
john barnes написа:pavel-liverpool 99 написа:Да се изфукам и аз.Имам всички фланелки на Ливърпул от сезон 2008/2009 насам.За жалост обаче нямам нито една оригинална.
все едно нямаш нищо,мой...без да се обиждаш,знам че не всеки може да си позволи оригинална фланелка на любимия си отбор...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи...
john barnes написа:pavel-liverpool 99 написа:Да се изфукам и аз.Имам всички фланелки на Ливърпул от сезон 2008/2009 насам.За жалост обаче нямам нито една оригинална.
все едно нямаш нищо,мой...без да се обиждаш,знам че не всеки може да си позволи оригинална фланелка на любимия си отбор...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта