тениска на L.F.C

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: тениска на L.F.C

Мнениеот Mighty Reds » 03 ное 2011 10:00

john barnes написа:лошо няма да се изфукаш,ама и аз я имам тая фланелка...да те разочаровам малко,че доста хора съм виждал със нея :P

Джонито е конте, има трикрилен гардероб с фешън & стайлинг от-кутюре на Ливърпул, не е сиромах като мен :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 03 ное 2011 13:47

ReZo написа:А аз имам тази фланелка от 15 години вече. Away Kit от сезон 1996/1997 :)
Обличал съм я не повече от 20 пъти, като нова е.Колекционерска рядкост за пределите на България.
Не я продавам и за 200 лв., само да се изфукам :P ;)

Изображение

Имам Home Kit от сезон 1996/1997 :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 03 ное 2011 14:03

Да се изфукам и аз.Имам всички фланелки на Ливърпул от сезон 2008/2009 насам.За жалост обаче нямам нито една оригинална.

john barnes

Мнениеот john barnes » 03 ное 2011 16:02

pavel-liverpool 99 написа:Да се изфукам и аз.Имам всички фланелки на Ливърпул от сезон 2008/2009 насам.За жалост обаче нямам нито една оригинална.

все едно нямаш нищо,мой... :) без да се обиждаш,знам че не всеки може да си позволи оригинална фланелка на любимия си отбор...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 ное 2011 16:23

john barnes написа:...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи... :)

Вън търговците от храма :mrgreen:
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 03 ное 2011 16:24

Mighty Reds написа:
john barnes написа:...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи... :)

аз съм промотър бе,давам ги почти на безценица...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 ное 2011 16:29

john barnes написа:
Mighty Reds написа:

аз съм промотър бе,давам ги почти на безценица...

Както съм ти казвал - в търговията си ЕВРЕЕЦ - мелез между евреин и арменец :mrgreen:

п.с.Що не я кръстите темата "покупко-продажба на фен-артикули на LFC" и кой к'вото има в повече - да обявява ?!? :roll:
Bill Shankly

john barnes

Мнениеот john barnes » 03 ное 2011 17:04

ами да,то има нужда от такава тема,все пак всички сме фенове на един и същи отбор...всеки има нужда от някой артикул на Пуул...добро предложение,ако някой иска да я преименува тая тема и всеки да пише кво има и дали го дава...

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 04 ное 2011 17:39

john barnes написа:
pavel-liverpool 99 написа:Да се изфукам и аз.Имам всички фланелки на Ливърпул от сезон 2008/2009 насам.За жалост обаче нямам нито една оригинална.

все едно нямаш нищо,мой... :) без да се обиждаш,знам че не всеки може да си позволи оригинална фланелка на любимия си отбор...който е от варна,имам доста работи на Пуул за продаване и както находчиво отбеляза един колега по-горе-цял гардероб дрехи... :)

По-скоро проблемът е ,че в мои ръце тая фланелка и от стомана да е пак няма да издържи дълго :mrgreen: Пък и аз не намирам кой знае каква разлика м/у фалшивата и оригиналната(освен в цената,де).Напоследък фалшификатите станаха толкова добри,че някой хора са ме питали дали е оригинална ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 ное 2011 14:32

john barnes написа:

Хаха и ти ли си варненско чадо :lol: За какви размери говорим за продажба?

Върни се в “Ливърпул”