Лондон и Израел готвят удар по Иран

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Лондон и Израел готвят удар по Иран

Мнениеот lionel_messi » 04 ное 2011 16:01

зеления написа:Чета и се чудя на някои от тук пишещите. Как може да се говори за страни проповядващи християнството, че са терористи, а точно тези с радикалния ислям са "света вода ненапита". В ред ли сте? Или някой тук е от "рязаните карабини"? И за каква ядрена война говорите и за какви пет лева? Единствената ислямска страна, която разполага с ядрено оръжие е Пакистан - всичко друго е пропаганда! Щом като иранците искат да променят статуквото, моля - ще хапнат "мазната опашка" и толкова. Както сега се пеняви Иран, така се пенеха и Саддам Шибан Хюсню и Муамарчо Кадаифчо. И к'во стана? Ядоха ли го? Ядоха го!
Всяка страна, която е тръгнала да тероризира "белия свят" заслужава да бъде и ще бъде изтърбушена! И като казвам "белия свят" имам предвид и САЩ, и Канада, и Европа, и Русия, и Ю. Америка, и Китай, и Япония и т.н.

"lionel_messi

Neron написа:Въпрос на време е САЩ Великобритания Франция Германия или която и да е държава да ги подпука тия.Прекалено дълго ги оставиха да си правят ядрено оръжие а на такива чалми такова нещо не им трябва.

Ти чуваш ли се.. точно САЩ са агресорите. Но това не им е Ирак или Афганистан ;) Едва ли ще посмеят да атакуват Иран, защото знаят какво ще им се случи !"

:lol: :lol: :lol: И какво ще им се случи? :lol: Все едно Малеш Микрево да се запеняви на Барса. Не ставай смешен, моля ти се.

Личи си че си поредния промит мозък, няма смисъл да споря с теб.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 04 ное 2011 16:05

Ей това е американска демокрация.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 04 ное 2011 16:08

Американската демокрация се крепи на теорията за "вечния враг". Саддам, Кадафи, Кастро, талибаните и т.н. си минаха по реда, сега е време на иранците. След тях са корейците. Има и друга теория, че който владее Евразия той владее света. В тази връзка американците ще направят всичко възможно в Европа и Азия постоянно да тлеят конфликти и да попречат на евентуален съюз между Европа и Русия.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 ное 2011 16:09

8-)

Това ще е последната грешка на илюминати !
Иран не е нито Ирак, нито Афганистан, нито Либия ...
Погрешно приемате тук, че войната е между християни и мюсюлмани. Илюминати нямат религия. Те са антихристи и се кланят на Сатаната !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 ное 2011 16:10

Америка е най-големият терорист !!!!!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 16:15

зеления написа:Чета и се чудя на някои от тук пишещите. Как може да се говори за страни проповядващи християнството, че са терористи, а точно тези с радикалния ислям са "света вода ненапита". В ред ли сте? Или някой тук е от "рязаните карабини"? .

До тук му е достатъчно на човек да прочете поста ти и да прецени , че наистина си твърде "зелен" :mrgreen: Лек ден!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 ное 2011 16:31

lionel_messi написа:
зеления написа:Чета и се чудя на някои от тук пишещите. Как може да се говори за страни проповядващи християнството, че са терористи, а точно тези с радикалния ислям са "света вода ненапита". В ред ли сте? Или някой тук е от "рязаните карабини"? И за каква ядрена война говорите и за какви пет лева? Единствената ислямска страна, която разполага с ядрено оръжие е Пакистан - всичко друго е пропаганда! Щом като иранците искат да променят статуквото, моля - ще хапнат "мазната опашка" и толкова. Както сега се пеняви Иран, така се пенеха и Саддам Шибан Хюсню и Муамарчо Кадаифчо. И к'во стана? Ядоха ли го? Ядоха го!
Всяка страна, която е тръгнала да тероризира "белия свят" заслужава да бъде и ще бъде изтърбушена! И като казвам "белия свят" имам предвид и САЩ, и Канада, и Европа, и Русия, и Ю. Америка, и Китай, и Япония и т.н.

"lionel_messi

Neron написа:Въпрос на време е САЩ Великобритания Франция Германия или която и да е държава да ги подпука тия.Прекалено дълго ги оставиха да си правят ядрено оръжие а на такива чалми такова нещо не им трябва.

Ти чуваш ли се.. точно САЩ са агресорите. Но това не им е Ирак или Афганистан ;) Едва ли ще посмеят да атакуват Иран, защото знаят какво ще им се случи !"

:lol: :lol: :lol: И какво ще им се случи? :lol: Все едно Малеш Микрево да се запеняви на Барса. Не ставай смешен, моля ти се.

Мой човек, няма как да съм "промит мозък" защото ако съм такъв по скоро бих защитавал твоята теза. И ще ти кажа защо: ако съм жив, след няколко месеца ще навърша 50 години - 27 от тях съм живял при тоталитарния режим. През тези мои първи 27 години и в училище, и в казармата и предприятията ( да, тогава дори в предприятията ) ни промиваха мозъците, че Хамериканците са върколаци и най-долните същества в света. Че вечно ходят пияни от Кока Кола и ред други такива "истини". Така, че тезата ти за промития мозък... нещо накуцва.
Ако си прочел внимателно написаното от мен ще видиш, че никъде не разделям американците от руснаците и целия цивилизован свят. Просто съм против РАДИКАЛНИЯ ислям! Кажи ми поне един единствен пример други групи от хора проповядващи различно вероизповедание от РАДИКАЛНИЯ ислям да са направили някъде по света атентат. Само не ми цитирай ЕТА и ИРА защото там нещата са съвсем различни от това, за което спорим в момента.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 04 ное 2011 16:47

За мене САЩ са си терористи, абсолютни терористи, такива каквито са явяват и Русия в Кавказките републики, такива каквито са били испанци и португалци в Южна Америка, англичани в Индия, французи в Африка и т.н.

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 04 ное 2011 16:48

Жалко, явно че понякога и 50 години не стигат за да видим нещата, които иначе очите ще ни избодат...

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 04 ное 2011 16:59

зеления написа:
lionel_messi написа:

"lionel_messi

Мой човек, няма как да съм "промит мозък" защото ако съм такъв по скоро бих защитавал твоята теза. И ще ти кажа защо: ако съм жив, след няколко месеца ще навърша 50 години - 27 от тях съм живял при тоталитарния режим. През тези мои първи 27 години и в училище, и в казармата и предприятията ( да, тогава дори в предприятията ) ни промиваха мозъците, че Хамериканците са върколаци и най-долните същества в света. Че вечно ходят пияни от Кока Кола и ред други такива "истини". Така, че тезата ти за промития мозък... нещо накуцва.
Ако си прочел внимателно написаното от мен ще видиш, че никъде не разделям американците от руснаците и целия цивилизован свят. Просто съм против РАДИКАЛНИЯ ислям! Кажи ми поне един единствен пример други групи от хора проповядващи различно вероизповедание от РАДИКАЛНИЯ ислям да са направили някъде по света атентат. Само не ми цитирай ЕТА и ИРА защото там нещата са съвсем различни от това, за което спорим в момента.

11.9.2001 ... познай кой стои зад атентатите ? - САЩ :) Доказателства да искаш?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Върни се в “Свободна зона”