ЦСКА - Спарта Прага
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Спарта (Прага)
Не може още да казваме дали ще бием или не защото нищо не е ясно и срещу Крентен бяхме фаворит ама паднахме 

Имаме супер играчи въпросът е до колко треньорът може да извлече максимумът от качествата им.
За Данчо Тодоров си мисля че само за бек става, но като крило не мисля
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Red_champions
Правилно го каза Любо Пенев,заставам аз лично зад неговите думи и действия-това е начинът!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Както и да го е казал Пенев победи си трябват за самочувствие.
Някъде се къса нишката в отбора Ви, но къде не е моя работа да коментирам същото.
Някъде се къса нишката в отбора Ви, но къде не е моя работа да коментирам същото.

danko_sot написа:Имаме супер играчи въпросът е до колко треньорът може да извлече максимумът от качествата им.
Абе незнам,на мене лично ми е любимец и може и да съм пристрастен.Може и да не е Кр.Роналдо но по дух и желание никой не може да го бие.Заедно с Тошко са сърцето и душата на този отбор!

Red_champions написа:Правилно го каза Любо Пенев,заставам аз лично зад неговите думи и действия-това е начинът!
Какво каза,че не го чух!

- The deacon
- Контакти:
danko_sot написа:Имаме супер играчи въпросът е до колко треньорът може да извлече максимумът от качествата им.
Пич, защо смяташ, че някой български отбор има супер играчи

Абе незнам,на мене лично ми е любимец и може и да съм пристрастен.Може и да не е Кр.Роналдо но по дух и желание никой не може да го бие.Заедно с Тошко са сърцето и душата на този отбор![/quote]
Ами и аз го уважавам много, супер сърцат играч. Обаче мисля че вече се изчерпа за отбора, а и начинът му на игра е как да ти кажа, абе не е за крило. Той си е само за бек
Ами и аз го уважавам много, супер сърцат играч. Обаче мисля че вече се изчерпа за отбора, а и начинът му на игра е как да ти кажа, абе не е за крило. Той си е само за бек
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Red_champions написа:Да,така е!А относно изказването на този син фенследващата ни контрола не е срещу Стяуа,а срещу Фехервар,където ще бием с 4:0 и ще затворим устите на всички
да следващият ви мач е срещу Фехервар.извинявам се
cska_90 написа:Red_champions написа:danko_sot написа:
Преди мач в подготовката играчите се натоварват максимално ,за да име по-лесно после-като свикнеш да играеш изморен, си престави после какво ще като играеш свеж.Това е все едно да бягаш с тежест и после да я свалиш-много по-леко ще е !;)
Така е. Това е все едно да свикнеш да падаш с по 3 на 0 в контролите и после 0 на 0 ще ти се гледа като успех.

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!