Извънредно: БФС наказа Локо Пловдив и феновете му

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Извънредно: БФС наказа Локо Пловдив и феновете му

Мнениеот Пловдив1926 » 04 ное 2011 13:27

Отново глупост. Страх ги било от подкрепата на публиката?! Все едно ще идем 10 000 души. Като си ги пишете тия "вервате" ли си не знам.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Jobs

Мнениеот Jobs » 04 ное 2011 14:08

Моля модератора да разчисти малко темата.Стана много детска поста.Благодаря. За в бъдеще,моля мненията ми да не бъдат четени от хора които не ги одобряват.за другото си има площадки с пясък и слончета-пързалки.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 ное 2011 14:33

Еми заминавай на площадката. Бахти нахалника. Или мислиш като мен или си детска поста. Иначе това, че цяла България трепери от това, че ще идем 4-500 човека до герена е много зряло мнение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 ное 2011 19:21

Чисто хипотетично,да си представим,че Левски трябваше да играе не с нас,а примерно с ЦСКА,Литекс или Лудогорец...Дали т.нар."Дисциплинарна комисия" и БФС,щяха да излязат с подобно решение ?! :roll: ...Едва ли.С нас обаче може.
Нямам нищо против феновете на Левски,още повече в случая и те са прецакани
С това решение БФС прави услуга на Батков и компания - от една страна,Левски е в криза,пари няма,а и загубата от ЦСКА е проблем.Публиката на Левски,също е проблем за Батков - ясно е,че сините ще му потърсят сметка,за "попарата" ,която надробиха с Гонзо.От друга страна,на един мач в Ст.Загора /примерно/ е ясно,че шансовете са 50 на 50,защото нашия отбор е зле,но и Левски не са нещо особено в момента.А една загуба за нас няма да е кой знае какво.Обаче за Левски ще е трагедия.Защото зона УЕФА ще се отдалечи,а левочевския бизнесмен няма пари.И от БФС услужливо направиха всичко възможно ,шанса това да се случи,да бъде сведен до минимум.Надявам се,нечии сметки да излязат криви :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 ное 2011 20:11

Абе причините ръководството на левски да иска мачът с нас да се играе в софия без публика са комплексни:
Първо мачът щеше да се играе извън софия, а това изравнява възможностите на двата отбора, второ - левскарите в момента са много зле и ги е страх от собствената си публика от нова издънка срещу нас и трето - Локомотив има сериозна фенска маса...не е като да играеш срещу "Белите орли".Аз лично очаквах "синята" публика да реагира по сериозно и да награби яко Батков, НО уви...явно и те подусещат, че може да ги удари челно Локомотивът.
Ударим ли ги левскарите "сините" изпадат в сериозна криза и няма излизане, така че доста са причините левски да не иска да играе срещу нас извън софия.

Страх ги е най-вече от публиката им да не ги награби, ако се издънат срещу нас...ако трябва да обобщим.
Иначе аз не съм оптимист за този мач...не можем да играем срещу левски и смятам, че ще отнесем една тройка от тях.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 ное 2011 10:32

Мене не ми е ясно след като и Локо искат мача да е с публика защо не се предложи да търпим наказанието на В.Левски и всички да са доволни....
Иначе в Стара загора категорично отказват да приемат мачове на Левски, а отношенията с Ловеч явно са изострени... и това е оказало влияние + наема който е трябвало да се плати... Не е нормално определено за В.Левски да се плаща 5-6 пъти по-малко пари отколкото в Ловч ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”