ЦСКА - Спарта Прага

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЦСКА-Спарта (Прага)

Мнениеот PFC Litex » 04 юли 2009 21:06

Masaba написа:Какво има сега по Дарик?В Пловдив днес не работи цял ден,а от сайта не тръгва :roll:

Кажи къде да ти пратя файл за супер качество на Дарик ?
Изображение

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 04 юли 2009 21:06

Тва да не е някой планинар-любител да го земете ей така... тва е Бергер. Патрик Бергер.
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 юли 2009 21:07

На Ники Александров изобщо не му се коментира мача.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2009 21:08

naso написа:Тва да не е някой планинар-любител да го земете ей така... тва е Бергер. Патрик Бергер.

Сериозно ли е??
Брей аз не знаех кой е ?
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 юли 2009 21:08

Любо Пенев вече сериозно взе да ме съмнява. Иначе го бива много да плямпа. Сега ако каже еми играчите са слаби, трябват нови, абе луда работа. Сега ще видим как ще се оправдае след мача, но по писаното в гонг ми се струва че може и най-слобият мач да е от трите този или поне на същото ниво, макар че Спарта си е Спарта
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 юли 2009 21:11

PFC Litex написа:
Masaba написа:Какво има сега по Дарик?В Пловдив днес не работи цял ден,а от сайта не тръгва :roll:

Кажи къде да ти пратя файл за супер качество на Дарик ?

скайпа е под аватара ми ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2009 21:11

danko_sot написа:Любо Пенев вече сериозно взе да ме съмнява. Иначе го бива много да плямпа. Сега ако каже еми играчите са слаби, трябват нови, абе луда работа. Сега ще видим как ще се оправдае след мача, но по писаното в гонг ми се струва че може и най-слобият мач да е от трите този или поне на същото ниво, макар че Спарта си е Спарта

Абе какво значи -Спарта си е Спарта-нищо и никакъв отбор не са в момента.Какви успехи имат в последните 3 години? Щом от такива отбори губим и то всеки мач-работата е лоша-нищо че е контрола-Че ние за цял мач нямаме СВЯСТНА атака- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от cska_90 на 04 юли 2009 21:12, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 04 юли 2009 21:12

danko_sot написа:Някой ако разбира от кондиционни тренировки и т.н. искам да питам нещо, но сериозно. Какъв е смисълът или ефектът играчите да са уморени по време на мачовете, защото Любо каза, че това му е целта. Това някаква европейска практика ли е, може би нещо внесено от Паредес, някой чул ли е да се коментира това, защото е интересно

Значи аз се занимавам с кондиционна подготовка косвено,обаче с тенис.Там нещата са по-различни,но имам приятел,който работи в Австрия като кондиционен спец по футбол в някакъв втородивизионен отбор.Та дори и там той ми казва,че по време на подготвката ,когато има мачове играчите трябва да са невъзстановени и даже уморени преди мача,това е практика за разпределяне на физическите сили,които след около месец подобни тринировки футболистите се нагаждат да издържат на 3 часа футбол на добро ниво,играейки интензивно.В България това не е разспространено,защото специалистите смятат,че футболистите нямат нужните сили и търпение да търпят това.Имайте ми думата пичове за мачовете от евротурнирите ще бъдем готови ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 04 юли 2009 21:14

cska_90 написа:Какви успехи имат в последните 3 години?

А вие какви успехи имате в последните 3 години ?

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 04 юли 2009 21:16

Мачът поне завърши оптимистично :roll: :) -с прекрасна атака на ЦСКА и греда на Иван Стоянов ;) .Пичове,силен съперник,добро второ полувреме,винаги първото сме разконцентрирани и има още един проблем...кога най-накрая ще вкарат гол???? :!: :!: :?: :?: :?: :?: Утре срещу тези Фехервар излизаме и бием с 4:0 и си го връщаме за всичко.Само ЦСКА!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “ЦСКА”