Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Между другото ще е по-лесно наистина и по-удобно ако след мача с Левски отидем в Морската някъде, или някъде другаде. Но както кажете де. 

[center]Member of Old School Boys [/center]
Kонан, обичам по-твърдите питиета. С минимум количества - максимум резултати или иначе казано: Бирата ми е вид пенлива лекоалкохолна течност угодна за прокарване на пържени рибни твари до стомаха ми и толкоЗ. Виж туЙ ракийката на благ теферич с ухайна сезонна салатка е...друга "бира". Обаче в Ингилизия-та гаврътвам кехлибарената течност в някой пъб- заложил съм го по дефолт в програмата. Другия алкохол там ме реже през кръста. Оставил съм си един ден за разходка из Стамфорд Бридж, Ъптън парк, Емирейтс и "Котките" ( поне са в един квартал с Челси). За съжаление отпреди 5 месеца пак не можах да се снабдя с билет за някой мач. Иначе слабост са ми Уест хям от Лондонските отбори.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Kонан, обичам по-твърдите питиета. С минимум количества - максимум резултати или иначе казано: Бирата ми е вид пенлива лекоалкохолна течност угодна за прокарване на пържени рибни твари до стомаха ми и толкоЗ. Виж туЙ ракийката на благ теферич с ухайна сезонна салатка е...друга "бира". Обаче в Ингилизия-та гаврътвам кехлибарената течност в някой пъб- заложил съм го по дефолт в програмата. Другия алкохол там ме реже през кръста. Оставил съм си един ден за разходка из Стамфорд Бридж, Ъптън парк, Емирейтс и "Котките" ( поне са в един квартал с Челси). За съжаление отпреди 5 месеца пак не можах да се снабдя с билет за някой мач. Иначе слабост са ми Уест хям от Лондонските отбори.
Вече не пия и не пуша и по дискотеки вече не ходя щото като изляза харча много

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat. Чуковете винаги са ми били симпатични. Имах намерение да си купя от фен магазина им анцунг на Макрон ( и те играят с екипировката на Черноморец), но ме удряше много в кръста. Отказах се. Иначе ми беше много странно в Лондон. Можеш да намериш повече артикули на Барса отколкото на Уест Хям и Фулъм взети заедно. Иначе, в който и спортен магазин да влезеш се набиват екипите на Челси, Арсенал и...Ливърпул, но не и на другите Лондонски отбори. Много странно ми беше. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.