Трябва ми помощ да изчисля печалба от Еврофутбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ми помощ да изчисля печалба от Еврофутбол.
Значи в еврофутбола има едни дебели книги (поне в повечето) със всички правила , комбинации и варианти за залагане.Ако не ти се чете и си пълнолетен , работещият касиер е еврофутбола може да ти обясни основните неща , но това зависи от човека..
- hienizator
- Контакти:
Даже залога на колонка не можете да му сметнете на момчето ...
Тази система,която си играл е всъщност 3 системи в една,а именно 3 от 5 , 4 от 5 и правата ти колонка 5 от 5! Това всичкото прави 16 колонки(комбинации) и при заложени 1,6 на цялата ти система това прави по 0,10 лв на колонка! Ако хванеш 3 мача имаш само една печалба - 3-те ти мача по 0,10лв, а ако хванеш 4 мача имаш 6 печеливши колонки и ако треснеш и 5-те имаш 16 печеливши колонки и сядаш да пиеш една светла бира и после отиваш в еврофутбола да си вземеш парите! И един съвет не си изчислявай печалбите преди да са факт!
Тази система,която си играл е всъщност 3 системи в една,а именно 3 от 5 , 4 от 5 и правата ти колонка 5 от 5! Това всичкото прави 16 колонки(комбинации) и при заложени 1,6 на цялата ти система това прави по 0,10 лв на колонка! Ако хванеш 3 мача имаш само една печалба - 3-те ти мача по 0,10лв, а ако хванеш 4 мача имаш 6 печеливши колонки и ако треснеш и 5-те имаш 16 печеливши колонки и сядаш да пиеш една светла бира и после отиваш в еврофутбола да си вземеш парите! И един съвет не си изчислявай печалбите преди да са факт!

Това българите сме бахти шибаното племе...Нямам думи, срам. Човекът пита най-спокойно, а някакви тука го изкараха второкласник и какъв ли не и се правят на умни във форума. Те сигурно още като са се родили и са знаели как да залагат. А, бе нямам думи, скапан народ...
Последна промяна от LaRgO на 03 ное 2011 18:28, променено общо 3 пъти.
http://futbolniprognozi.com/polezno/calc/sistemi.php I vqrno , ne se zanimavai s gluposti!
- Уейн Рууни
- Контакти:
Old_death написа:Nask0 написа:Мерси пичове. Оправих се. Не вярвам да се зарибя, все пак имам малко акъл в главата. Ама няма да казвам голяма дума, че знае ли се какво ще стане.
Занимавах се с тая глупост от третия и тираж през 1993-та година до 2005-та.Започнах като тебе с една печалба от 8 среши в Калчото.После нямаше спирка.Имал съм и големи удари,но като сложа чертата съм на загуба.Целия хазарт е разчетен върху човешката лакомия.Има някои големи играчи със сведения за уредените мачове по света.Те печелят.Но останалите са на загуба.Една от първите дейности,с която се захваща всяка мафиотска организация е хазарта във всичките му видове.Това е достатъчно за всеки трезвомислещ човек за да го накара да се замисли.
Повечето ми приятели, които като него са започнали, сега са на суперзагуби!
Той да се зариби, но да знае кога да спре! Аз затова преди да заложа, си смятам колко пари имам, колко да заложа, и какво евентуално ще загубя! Прави си тези сметки и ще ти е лесно!
[offtopic]Ама по-добре това да ти е за пръв и последен път![/offtopic]
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Едва ли ще е последен, но няма да играя много често. Дори и да се зарибя, аз знам кога да спра. Щом цигарите спрях, ще спра и комара.

Някой да ми обясни как да заложа 16 стинки на колонка,че нещо не схванах 

аз се отказах от Еврофутбола и си цъкам Еврошанс
Мисля,че сам пред сериозна крачка към покер машинките 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:аз се отказах от Еврофутбола и си цъкам ЕврошансМисля,че сам пред сериозна крачка към покер машинките
Тва еврошанса никва печалба няма при него,освен ако не си адския късметлия де
Върни се в “Игри и забавления”