Преди 1-2 дена един приятел ме зариби да пускам еврофутбол. За пръв път ми е и ми е малко сложно. Пускаме по 5 мача и отдолу драскаме 3, 4 и 5 и така ставало 3/4/5 от 5 или нещо такова. До колкото разбрах това е някаква комбинация и дори и 3 мача да позная пак печеля някаква мизерна сума. Въпросът ми е как да изчисля при 3/4/5 от 5 колко пари ще спечеля ако позная 3,4 или 5 мача. Фишът струва 1.60.
Извинявам се за неясното обяснение, но както казах до сеха не съм пускал.
Трябва ми помощ да изчисля печалба от Еврофутбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Трябва ми помощ да изчисля печалба от Еврофутбол.
От сумата на печалбата на мен ми е много по-интересно, ти на колко години си? 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- football.total
- Контакти:
Ами много просто бе пич. Умножаваш коефициентите на мачовете които си познал по залога за колонка. В зависимост от системата която си играл има различен брой колонки. Разделяш тези 1.60 на броя колонки и получаваш залога си на колонка.
А и друго - от кога второкласници имат право да играят хазарт се питам?????
Nask0 написа:Преди 1-2 дена един приятел ме зариби да пускам еврофутбол. За пръв път ми е и ми е малко сложно. Пускаме по 5 мача и отдолу драскаме 3, 4 и 5 и така ставало 3/4/5 от 5 или нещо такова. До колкото разбрах това е някаква комбинация и дори и 3 мача да позная пак печеля някаква мизерна сума. Въпросът ми е как да изчисля при 3/4/5 от 5 колко пари ще спечеля ако позная 3,4 или 5 мача. Фишът струва 1.60.
Извинявам се за неясното обяснение, но както казах до сеха не съм пускал.

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
football.total написа:Ами много просто бе пич. Умножаваш коефициентите на мачовете които си познал по залога за колонка. В зависимост от системата която си играл има различен брой колонки. Разделяш тези 1.60 на броя колонки и получаваш залога си на колонка.
1.Не знам за какво колонки ми говориш.
2.Как реши че съм второкласник?

- football.total
- Контакти:
Nask0 написа:football.total написа:Ами много просто бе пич. Умножаваш коефициентите на мачовете които си познал по залога за колонка. В зависимост от системата която си играл има различен брой колонки. Разделяш тези 1.60 на броя колонки и получаваш залога си на колонка.
Хахахаха абе пич гледай си Листопад по БТВ или там Стъклен Дом и не се занимавай със залагания.
Ти ебаваш ли се с въпроса - не знам за какви колонки ми говориш или питаш сериозно??? Ако е сериозен въпрос - ей от там реших че си второкласник...

football.total написа:Nask0 написа:football.total написа:Ами много просто бе пич. Умножаваш коефициентите на мачовете които си познал по залога за колонка. В зависимост от системата която си играл има различен брой колонки. Разделяш тези 1.60 на броя колонки и получаваш залога си на колонка.
Хахахаха абе пич гледай си Листопад по БТВ или там Стъклен Дом и не се занимавай със залагания.
Ти ебаваш ли се с въпроса - не знам за какви колонки ми говориш или питаш сериозно??? Ако е сериозен въпрос - ей от там реших че си второкласник...
Казвам ти, че за 1-ви път пуснах и въобще не знам за какво става въпрос. Ама то човек да не попита нещо...

- football.total
- Контакти:
Nask0 написа:football.total написа:Nask0 написа:
Казвам ти, че за 1-ви път пуснах и въобще не знам за какво става въпрос. Ама то човек да не попита нещо...
Еми то е логочно бе пич... Кой клас си наистина ама честно? Какво има да питаш близко е до ума.
Играеш 5 мача система в която минимум три познати ти носят печалба. От тези 5 мача се правят всички възможни комбинации от 3 двубоя (abcde - abc, abd, abe, acd, ace итн). След това от 5те мача правиш всички възможни комбинации при 4 познати (abcde - abcd, abce, acde итн). И последният ти вариат е да познаеш всички 5.
Ето тези вариации на се наричат колонки. Коефициента на колонка се смята като умножиш коефициентите на двубоите които са в колонка. Печалбата ти е залога ти на колонка по коефициента.
Сега разбра ли?
Да схванах го. Просто трябваше да ми се обясни като на малоумник. 

Не се подигравайте с момчето.Системата 3 от 5 е от 10 колонки.При залог от 1.6 лева се получава 0.16 лева на колонка.Виж коефициентите на срещите,които си познал.Умножи ги.Получената сума я умножи със залога на колонка.
Пример.Познал си 3 срещи с коефициент 2.Умножаваш ги.2х2х2=8.Тази сума се умножава по залога на колонка.8х0.16=1.28 лева.
Съвет:Не се занимавай с глупости!
Пример.Познал си 3 срещи с коефициент 2.Умножаваш ги.2х2х2=8.Тази сума се умножава по залога на колонка.8х0.16=1.28 лева.
Съвет:Не се занимавай с глупости!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Върни се в “Игри и забавления”