Какво има да се коментира такъв мач.Най-хубавото в мача беше,че свърши и така свърши мъката на играчите и на зрителите,които го гледаха.Опитвам се да се сетя дали скоро съм гледал по-слаб мач и футбол,но не мога да се сетя.Това снощи не беше МЮ,а някакво жалко подобие на него.С този офанзивен състав с който бяхме излезнали румънците трябваше вечерта да им се превърне в ад,а те си играха спокойно и надъхано все едно играят в румънското първенството срещу някой аутсайдер.Трагедия!!
Хубаво е,че в другия мач от групата Базел и Бенфика правят хикс.Сега сме първи с равен брой точки с португалците и следващия ни мач е срещу тях на Олд Трафорд,ама ако играем пак по този начин не мисля,че ще бием.
Няма как да не коментирам и онзи дебил евънс,значи тоя след всеки мач ми е в устата,но такъв идиот рядко се вижда.Само ще отбележа,че още първото полувреме беше за червен картон.Влезна брутално отзад с двата крака в глезена на играч на Оцелул без да играе за и с топката.Нещастник!!!!
ШЛ: Манчестър Юнайтед - Оцелул Галац
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Манчестър Юнайтед - Оцелул Галац
А бяха хубави времена
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rc6bLGp_IHg[/youtube]

Карик тогава какви удари правеше и най-вече каква игра,а сега...майко мила

Освен, че Манчестър изгуби характерния си английско-шотландски стил на игра (благодарение на играчи, като Нани, Чичарито, Валенсия, Андерсон - единия до толкова се опитва да е копие на Роналдо, че иска всичките прожектори да гледат него, Чичарито е полезен в определени ситуации - ако играта не се е закучила и има кой да му подаде топката, на почти празна врата, ще я вкара, но да го търсиш, когато трябва да измъква отбора от някаква дупка - не. Валенсия за мен не е играча, който ще дърпа Юнайтед напред. Андерсон има класа, но явно прави един силен и после 5 слаби мача).
А иначе - ако в момента сте в лоша серия, то поне имате късмет и групата ви предразполага да сте първи. Базел ударихa Бенфика. Най-вероятно вие ще си вземете мачовете и с двата отбора, пък било то и с безобразна игра.
Смятам, че това е най-важното за вас, на този етап в ШЛ, защото ако завършите втори и се натресете на Реал, Барса или Байерн - нищо добро не ви чака. (Разбира се, ако приемем, че и Юнайтед и съответните отбори играят по този начин, като в момента).
А иначе - ако в момента сте в лоша серия, то поне имате късмет и групата ви предразполага да сте първи. Базел ударихa Бенфика. Най-вероятно вие ще си вземете мачовете и с двата отбора, пък било то и с безобразна игра.
Смятам, че това е най-важното за вас, на този етап в ШЛ, защото ако завършите втори и се натресете на Реал, Барса или Байерн - нищо добро не ви чака. (Разбира се, ако приемем, че и Юнайтед и съответните отбори играят по този начин, като в момента).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
MuFc1878 написа:А бяха хубави времена![]()
Бяха.. Тогава бяхме много много добри .. а сега ?

ВДС, Скоулс, Роналдо......
Де Хея, Андерсон, Йънг....
Открий трите разлики!

Де Хея, Андерсон, Йънг....

Открий трите разлики!